امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
17· امروز نیروی برتر من چگونه در زندگیم کارمی کند؟
· امروز نیروی برتر من چگونه در زندگیم کارمی کند؟
پاسخ
به این صورت که امروز من با اطرافیانم جنگ ندارم پاک هستم دوستانی دارم که بدون چشم داشت به منکمک می کنند امروز در زندگی ام امید را به وجود اورده و در هر لحظه حامی من است
امروز با اعتماد به نیروی برتر وکمک خواستن از او می توانم راه درست را پیدا کنم چون که نیروی برتر من از من بهتر و برزکتر استو هم مرا می بیند وهم مشکلاتم را و هم توانای هایم را ولی من فقط خودم را می بینم
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
پاسخ
نیروی برتر من کارهایی را برایم انجام میدهد که خودم قادر به انجامش نیستم.در اوایل پاکی اشتهای سیری ناپذیر مواد را که هیچ نیروی انسانی قادر نبود از من بگیرد را کاهش داد و امروزه با کاهش نواصو و انفاقاتی که گاها منطقی هم نیستند خود را نشان میدهد
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
17-باتمایلی که نسبت به وجودخداونددرزندگیم پیداکرده ام واراده اوراکارآمدتروبهترازاراده خودم میدانم بامراقبت وحمایتی که ازمن میکندباعشق وامیدی که دروجودم زنده کرده است باالهاماتی که میشودوآرامشی که دارم درعین حالی که باکوهی ازمشکلات زندگی میکنم باتغییرات مثبتی که پیداکرده ام باتمایل روشن بینی وصداقتی که پیداکرده ام بابازنگه داشتن دریچه قلب وافکارم بارابطه خوبی که بااودارم وایمان واعتمادی که نسبت به او پیداکرده ام همیشه دردسترس منست باعشقی که برای ادامه پاکی وبهبودی وخدمت درقلبم زنده کرده است ازطریق جلسه راهنما اصول روحانی کلاس قدم مشورت ومشارکت صادقانه بانشریات ونشان دادن راههای جدید زندگی?
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  41· چگونه تسلیم در قدم یک به من در قدم سوم کمک می کند ؟ mehdiast 6 17,792 2020-11-08، 12:51
آخرین ارسال: amirjavadi
  35· چگونه امید ، ایمان و اعتقاد در زندگی من تبدیل به نیروهای مثبت گردیده اند ؟ mehdiast 3 12,979 2020-11-08، 12:44
  32· قدم سوم چگونه به من کمک می کند تا اصل تسلیم که در قدم یک ودو تمرین کرده ام را mehdiast 5 24,056 2020-11-08، 12:40
  ایا میتوانم این تصمیم را فقط برای امروز بگیرم؟ایا ترس و بهانه ای در مورد انها دارم؟ NASIB 7 24,994 2020-11-08، 12:34
  30· چگونه برای سپردن ، عمل می کنم ؟ آیا از لغات خاصی بطور منظم استفاده می کنم ؟ آن mehdiast 4 18,100 2020-11-08، 12:17

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان