<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/">
	<channel>
		<title><![CDATA[انجمن بانیان بهبودی - فقط برای امروز (شهریور ماه)]]></title>
		<link>https://forum.banianbehboodi.ir/</link>
		<description><![CDATA[انجمن بانیان بهبودی - https://forum.banianbehboodi.ir]]></description>
		<pubDate>Wed, 30 Sep 2026 15:00:14 +0000</pubDate>
		<generator>MyBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[فقط برای امروز-هفتم شهریور]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=4326</link>
			<pubDate>Fri, 24 Jan 2014 20:43:49 +0000</pubDate>
			<dc:creator><![CDATA[<a href="https://forum.banianbehboodi.ir/member.php?action=profile&uid=1">GOMNAM</a>]]></dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=4326</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #000080;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size">7 شهريور کدا<br />
من امروز فقط بابت بهبودي و رهايي خودم متعهد هستم. اين‌را هم مي‌دانم كه نبايد انتظار بهبودي يك روزه و یک‌شبه را داشته باشم. امروز با آسان گرفتن امور زندگيم و احترام<br />
<br />
گذاشتن به خود و ديگران، به خودم و آن‌ها فرصت تصمیم‌گیری و حق انتخاب و زندگي كردن مي‌دهم. امروز نقش خودم را به عنوان يك بيمار عادتی و وابسته و هم‌وابسته مي‌پذيرم و آمادگي پيدا مي‌كنم كه از ديگران به عنوان «هر فردي معلم من است» استفاده كنم. آيا اراده و قدرت و آينده‌ام را به خداوند مهربان سپرده‌ام تا فقط سهم و نقش خودم را بازي ‌كنم؟ امروز خداوند را براي كسب دانش از اصول برنامه‌ی خودیاری سپاسگزاري مي‌كنم. امروز توانايي دوست داشتن و بخشودن و کمک کردن به خود را تقويت كرده، تا راه‌هايي كه موجب رضايت خود شده و از خسارت زدن به ديگران خودداري كنم! امروز با ابزارهاي برنامه موانع ارتباطي بين من و ديگران را از بين برده و طريقه‌ي ارتباط انسانی و بهتری را مي‌آموزم. اين ارتباط فقط از روي ارزش‌هاي والاي انساني و از روی فضیلت‌های من مي‌باشد، كه به خود و ديگران احترام قائل مي‌شوم. آيا امروز بحران‌هاي هميشگي كه در اطرافم مرا فلج مي‌كردند وجود دارند؟<br />
فقط امروز را در صلح و آرامش خواهم بود! </span></span><br />
<br />
 ]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #000080;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size">7 شهريور کدا<br />
من امروز فقط بابت بهبودي و رهايي خودم متعهد هستم. اين‌را هم مي‌دانم كه نبايد انتظار بهبودي يك روزه و یک‌شبه را داشته باشم. امروز با آسان گرفتن امور زندگيم و احترام<br />
<br />
گذاشتن به خود و ديگران، به خودم و آن‌ها فرصت تصمیم‌گیری و حق انتخاب و زندگي كردن مي‌دهم. امروز نقش خودم را به عنوان يك بيمار عادتی و وابسته و هم‌وابسته مي‌پذيرم و آمادگي پيدا مي‌كنم كه از ديگران به عنوان «هر فردي معلم من است» استفاده كنم. آيا اراده و قدرت و آينده‌ام را به خداوند مهربان سپرده‌ام تا فقط سهم و نقش خودم را بازي ‌كنم؟ امروز خداوند را براي كسب دانش از اصول برنامه‌ی خودیاری سپاسگزاري مي‌كنم. امروز توانايي دوست داشتن و بخشودن و کمک کردن به خود را تقويت كرده، تا راه‌هايي كه موجب رضايت خود شده و از خسارت زدن به ديگران خودداري كنم! امروز با ابزارهاي برنامه موانع ارتباطي بين من و ديگران را از بين برده و طريقه‌ي ارتباط انسانی و بهتری را مي‌آموزم. اين ارتباط فقط از روي ارزش‌هاي والاي انساني و از روی فضیلت‌های من مي‌باشد، كه به خود و ديگران احترام قائل مي‌شوم. آيا امروز بحران‌هاي هميشگي كه در اطرافم مرا فلج مي‌كردند وجود دارند؟<br />
فقط امروز را در صلح و آرامش خواهم بود! </span></span><br />
<br />
 ]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فقط برای امروز-اول شهریور]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2173</link>
			<pubDate>Sun, 24 Nov 2013 16:44:32 +0000</pubDate>
			<dc:creator><![CDATA[<a href="https://forum.banianbehboodi.ir/member.php?action=profile&uid=2">mahla</a>]]></dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2173</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">تصمیم⁯گیری                       ۱           شهریور<br />
<br />
«قبل از اینکه پاک شویم، اکثر اعمال ما تحت فرمان اجبار بود. امروز، اسیر<br />
<br />
 این نوع طرز فکر نیستیم.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
زندگی مجموعه⁯ای از تصمیمات، اعمال و عواقب آنهاست. وقتی مصرف می⁯کردیم، تصمیمات ما معمولاً تحت فرمان بیماری ما بود که منجر به اعمال خودنابودکننده و عواقب دردناک می⁯شد. تصمیم⁯گیری را به عنوان یک بازی تقلبی شناختیم که در آن تا کمترین حد ممکن باید بازی می⁯کردیم.<br />
<br />
با این حساب، بسیاری از ما درباره تصمیم⁯گیری در دوران بهبودی مشکلات عدیده⁯ای داریم. به تدریج از طریق کارکرد قدمهای دوازده⁯گانه، در گرفتن تصمیمات سالم تجربه کسب می⁯کنیم، تصمیماتی که منجر به نتایج مثبت می⁯شود. در حالی که زمانی بیماری ما اراده و زندگی ما را تحت تأثیر قرار داده بود، اکنون از نیروی برتر می⁯خواهیم از ما مراقبت کند. ارزشها و اعمال خود را ارزیابی می⁯کنیم، یافته⁯های خود را با کسی که به او اعتماد داریم در میان می⁯گذاریم و از خداوند می⁯خواهیم کمبودهای ما را برطرف نماید. در طی کارکرد قدمها از تأثیر بیماری خود رهایی می⁯یابیم و اصول تصمیم⁯گیری را که می⁯تواند در همه امور ما را هدایت کند، یاد می⁯گیریم.       <br />
<br />
امروز، تصمیمات و عواقب آنها نباید تحت تأثیر بیماری ما قرار گیرد. ایمان ما، شهامت و راهنمایی لازم برای گرفتن تصمیمات خوب و قدرت لازم برای عمل کردن بر اساس آنها را به ما می⁯دهد. نتیجه این نوع تصمیم⁯گیری یک زندگی است که ارزش زندگی کردن را دارد.<br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  از اصول قدمهای دوازده⁯گانه برای گرفتن تصمیمات سالم استفاده می⁯کنم. از نیروی برتر خود قدرت لازم برای عمل کردن بر اساس این تصمیمات را می⁯خواهم. </span></div></span></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">تصمیم⁯گیری                       ۱           شهریور<br />
<br />
«قبل از اینکه پاک شویم، اکثر اعمال ما تحت فرمان اجبار بود. امروز، اسیر<br />
<br />
 این نوع طرز فکر نیستیم.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
زندگی مجموعه⁯ای از تصمیمات، اعمال و عواقب آنهاست. وقتی مصرف می⁯کردیم، تصمیمات ما معمولاً تحت فرمان بیماری ما بود که منجر به اعمال خودنابودکننده و عواقب دردناک می⁯شد. تصمیم⁯گیری را به عنوان یک بازی تقلبی شناختیم که در آن تا کمترین حد ممکن باید بازی می⁯کردیم.<br />
<br />
با این حساب، بسیاری از ما درباره تصمیم⁯گیری در دوران بهبودی مشکلات عدیده⁯ای داریم. به تدریج از طریق کارکرد قدمهای دوازده⁯گانه، در گرفتن تصمیمات سالم تجربه کسب می⁯کنیم، تصمیماتی که منجر به نتایج مثبت می⁯شود. در حالی که زمانی بیماری ما اراده و زندگی ما را تحت تأثیر قرار داده بود، اکنون از نیروی برتر می⁯خواهیم از ما مراقبت کند. ارزشها و اعمال خود را ارزیابی می⁯کنیم، یافته⁯های خود را با کسی که به او اعتماد داریم در میان می⁯گذاریم و از خداوند می⁯خواهیم کمبودهای ما را برطرف نماید. در طی کارکرد قدمها از تأثیر بیماری خود رهایی می⁯یابیم و اصول تصمیم⁯گیری را که می⁯تواند در همه امور ما را هدایت کند، یاد می⁯گیریم.       <br />
<br />
امروز، تصمیمات و عواقب آنها نباید تحت تأثیر بیماری ما قرار گیرد. ایمان ما، شهامت و راهنمایی لازم برای گرفتن تصمیمات خوب و قدرت لازم برای عمل کردن بر اساس آنها را به ما می⁯دهد. نتیجه این نوع تصمیم⁯گیری یک زندگی است که ارزش زندگی کردن را دارد.<br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  از اصول قدمهای دوازده⁯گانه برای گرفتن تصمیمات سالم استفاده می⁯کنم. از نیروی برتر خود قدرت لازم برای عمل کردن بر اساس این تصمیمات را می⁯خواهم. </span></div></span></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فقط برای امروز-دوم شهریور]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2172</link>
			<pubDate>Sun, 24 Nov 2013 16:43:50 +0000</pubDate>
			<dc:creator><![CDATA[<a href="https://forum.banianbehboodi.ir/member.php?action=profile&uid=2">mahla</a>]]></dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2172</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">2 شهریور                                    جستجوی اراده خداوند<br />
<br />
«یاد می⁯گیریم که در دعا کردن برای چیزهای خاص جانب احتیاط را به کار گیریم.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
در دوران اعتیاد فعال، معمولاً برای آگاهی از اراده خداوند برای خود و قدرت اجرای آن دعا نمی⁯کردیم. بر عکس، در اکثر دعاهای خود از خداوند می⁯خواستیم ما را از وضعیت آشفته⁯ای که برای خود درست کرده بودیم، نجات دهد. به محض درخواست انتظار معجزه داشتیم. این نوع طرز فکر و دعا با انجام قدم یازدهم تفاوت دارد. تنها راه ما برای نجات از مخمصه⁯ای که برای خود درست کرده⁯ایم، تسلیم شدن به نیرویی برتر از خود ماست.  <br />
<br />
در دوران بهبودی پذیرش را یاد می⁯گیریم. در دعاها و مراقبه⁯های خود، از نحوه رویارویی با شرایطی که در راه با آن مواجه می⁯شویم، آگاهی می⁯جوییم. از جنگ دست می⁯کشیم، از عقاید خود درباره اینکه اوضاع چگونه باید باشد، صرف نظر می⁯کنیم. طلب دانش می⁯کنیم و برای استجابت آن گوش می⁯دهیم. جوابها معمولاً به صورت درخشش نور سفیدی که با آواز دهل همراه شود، ظاهر نمی⁯شوند. جوابها معمولاً صرفاً با احساس اطمینان از اینکه زندگی ما جریان دارد و نیرویی برتر ما را در مسیر هدایت می⁯کند، ظاهر می⁯شوند.   <br />
<br />
ما یک انتخاب داریم. می⁯توانیم همه وقت خود را صرف کنیم و برای اینکه اوضاع را باب میل خود کنیم، بجنگیم یا اینکه می⁯توانیم به اراده خداوند تسلیم شویم. آرامش از طریق پذیرفتن فراز و نشیب زندگی حاصل می⁯شود.<br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  انتظارات خود را تسلیم می⁯کنم، از نیروی برتر خود راهنمایی می⁯خواهم و زندگی را می⁯پذیرم.</span></div></span></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">2 شهریور                                    جستجوی اراده خداوند<br />
<br />
«یاد می⁯گیریم که در دعا کردن برای چیزهای خاص جانب احتیاط را به کار گیریم.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
در دوران اعتیاد فعال، معمولاً برای آگاهی از اراده خداوند برای خود و قدرت اجرای آن دعا نمی⁯کردیم. بر عکس، در اکثر دعاهای خود از خداوند می⁯خواستیم ما را از وضعیت آشفته⁯ای که برای خود درست کرده بودیم، نجات دهد. به محض درخواست انتظار معجزه داشتیم. این نوع طرز فکر و دعا با انجام قدم یازدهم تفاوت دارد. تنها راه ما برای نجات از مخمصه⁯ای که برای خود درست کرده⁯ایم، تسلیم شدن به نیرویی برتر از خود ماست.  <br />
<br />
در دوران بهبودی پذیرش را یاد می⁯گیریم. در دعاها و مراقبه⁯های خود، از نحوه رویارویی با شرایطی که در راه با آن مواجه می⁯شویم، آگاهی می⁯جوییم. از جنگ دست می⁯کشیم، از عقاید خود درباره اینکه اوضاع چگونه باید باشد، صرف نظر می⁯کنیم. طلب دانش می⁯کنیم و برای استجابت آن گوش می⁯دهیم. جوابها معمولاً به صورت درخشش نور سفیدی که با آواز دهل همراه شود، ظاهر نمی⁯شوند. جوابها معمولاً صرفاً با احساس اطمینان از اینکه زندگی ما جریان دارد و نیرویی برتر ما را در مسیر هدایت می⁯کند، ظاهر می⁯شوند.   <br />
<br />
ما یک انتخاب داریم. می⁯توانیم همه وقت خود را صرف کنیم و برای اینکه اوضاع را باب میل خود کنیم، بجنگیم یا اینکه می⁯توانیم به اراده خداوند تسلیم شویم. آرامش از طریق پذیرفتن فراز و نشیب زندگی حاصل می⁯شود.<br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  انتظارات خود را تسلیم می⁯کنم، از نیروی برتر خود راهنمایی می⁯خواهم و زندگی را می⁯پذیرم.</span></div></span></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فقط برای امروز-سوم شهریور]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2171</link>
			<pubDate>Sun, 24 Nov 2013 16:42:37 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2171</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">اصلاح زندگی—قدم نهم 3                           شهریور<br />
<br />
«از ویرانی گذشته خود رهایی پیدا کرده⁯ایم.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
وقتی قدم نهم را شروع می⁯کنیم، به مرحله هیجان⁯انگیزی در بهبودی رسیده⁯ایم. آسیب وارد شده به زندگی ما چیزی بود که بسیاری از ما را به درخواست کمک رهنمون داشت. اکنون فرصت داریم این ویرانی را برطرف کنیم، گذشته خود را جبران کنیم و زندگی‌مان  را اصلاح نماییم.    <br />
<br />
وقت و تلاش زیادی را صرف آماده شدن برای این قدم کرده⁯ایم. وقتی به NA آمدیم، رویارویی با ویرانی گذشته خود شاید آخرین کاری بود که می⁯خواستیم انجام دهیم. انجام این کار را به طور خصوصی با تهیه ترازنامه⁯ای شخصی آغاز کردیم. سپس، گذشته خود را جهت بررسی دقیق برای چند فرد مورد اعتماد و منتخب آشکار ساختیم: خود، نیروی برتر خود و یک فرد دیگر. به کمبودهای خود، منبع بیشتر آشفتگی⁯های زندگی خود نگاهی انداختیم و درخواست کردیم همه این نواقص شخصیتی برطرف شود. سرانجام جبران خسارت⁯های مورد نیاز برای اصلاح همه خطاهای خود را فهرست کردیم و برای انجام آنها تمایل پیدا کردیم.  <br />
<br />
اکنون فرصت جبران خسارت و رهایی یافتن از ویرانی گذشته را در اختیار داریم. هر کاری که تا به حال در NA انجام داده⁯ایم، ما را به اینجا سوق داده است. در این مقطع از فرآیند بهبودی، قدم نهم دقیقاً همان چیزی است که مایل به انجام آن هستیم. با قدمهای دوازده⁯گانه و کمک نیرویی برتر، آوارهایی را که مدتهای زیادی در سر راه پیشرفت ما قرار گرفته، کنار می⁯گذاریم؛ آزادی لازم برای زندگی را به دست آورده⁯ایم. <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  فرصت اصلاح زندگی خود را غنیمت می⁯شمارم. رهایی از ویرانی گذشته خود را تجربه می⁯کنم. </span></div></span></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">اصلاح زندگی—قدم نهم 3                           شهریور<br />
<br />
«از ویرانی گذشته خود رهایی پیدا کرده⁯ایم.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
وقتی قدم نهم را شروع می⁯کنیم، به مرحله هیجان⁯انگیزی در بهبودی رسیده⁯ایم. آسیب وارد شده به زندگی ما چیزی بود که بسیاری از ما را به درخواست کمک رهنمون داشت. اکنون فرصت داریم این ویرانی را برطرف کنیم، گذشته خود را جبران کنیم و زندگی‌مان  را اصلاح نماییم.    <br />
<br />
وقت و تلاش زیادی را صرف آماده شدن برای این قدم کرده⁯ایم. وقتی به NA آمدیم، رویارویی با ویرانی گذشته خود شاید آخرین کاری بود که می⁯خواستیم انجام دهیم. انجام این کار را به طور خصوصی با تهیه ترازنامه⁯ای شخصی آغاز کردیم. سپس، گذشته خود را جهت بررسی دقیق برای چند فرد مورد اعتماد و منتخب آشکار ساختیم: خود، نیروی برتر خود و یک فرد دیگر. به کمبودهای خود، منبع بیشتر آشفتگی⁯های زندگی خود نگاهی انداختیم و درخواست کردیم همه این نواقص شخصیتی برطرف شود. سرانجام جبران خسارت⁯های مورد نیاز برای اصلاح همه خطاهای خود را فهرست کردیم و برای انجام آنها تمایل پیدا کردیم.  <br />
<br />
اکنون فرصت جبران خسارت و رهایی یافتن از ویرانی گذشته را در اختیار داریم. هر کاری که تا به حال در NA انجام داده⁯ایم، ما را به اینجا سوق داده است. در این مقطع از فرآیند بهبودی، قدم نهم دقیقاً همان چیزی است که مایل به انجام آن هستیم. با قدمهای دوازده⁯گانه و کمک نیرویی برتر، آوارهایی را که مدتهای زیادی در سر راه پیشرفت ما قرار گرفته، کنار می⁯گذاریم؛ آزادی لازم برای زندگی را به دست آورده⁯ایم. <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  فرصت اصلاح زندگی خود را غنیمت می⁯شمارم. رهایی از ویرانی گذشته خود را تجربه می⁯کنم. </span></div></span></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فقط برای امروز-چهارم شهریور]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2170</link>
			<pubDate>Sun, 24 Nov 2013 16:41:51 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2170</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b"><br />
4 شهریور                                        ترازنامه قدم دهم<br />
<br />
« به تهیه ترازنامه شخصی ادامه دادیم و وقتی خطا کردیم سریعاً به آن اقرا کردیم.»<br />
<br />
قدم دهم<br />
<br />
v<br />
<br />
انجام روزانه قدم دهم ما را بر پایه روحانی مستحکمی استوار می⁯سازد. در حالی که هر یک از اعضاء سؤالات مختلفی را می⁯پرسند، برخی سؤالات تقریباً برای همه مفید شناخته شده است. دو سؤال مهم قدم دهم این است: «آیا با خود، اعمال و انگیزه⁯های خود صادقانه ارتباط برقرار می⁯کنم؟ و آیا برای آگاهی از اراده خداوند برای خود و قدرت اجرای آن دعا می⁯کنم؟» این دو سؤال اگر صادقانه پاسخ داده شود، ما را به سوی بررسی دقیق⁯تری از اعمال روزانه خود رهنمون می⁯سازد.<br />
<br />
وقتی بر روابط خود با دیگران تمرکز می⁯کنیم، شاید بپرسیم: «آیا امروز به کسی به طور مستقیم یا غیر مستقیم آزار رسانده⁯ام؟ آیا امروز در نتیجه اعمال خود باید از کسی جبران خسارت کنم؟» این مسئله را در ترازنامه خود ساده می⁯پنداریم، در صورتی که نیز باید به یاد داشته باشیم بپرسیم: «کجا اشتباه کرده⁯ام؟ چگونه می⁯توانم این کار را دفعه بعد بهتر انجام دهم؟»<br />
<br />
اعضای NA اغلب متوجه می⁯شوند ترازنامه⁯هایشان شامل سؤالات مهم دیگری است. «آیا امروز نسبت به خود مهربان بوده⁯ام؟ آیا کاری را بدون انتظار جبران برای فرد دیگری انجام دادم؟ آیا ایمان خود به نیرویی برتر و مهربان را مجدداً با صراحت اعلام کرده⁯ام؟»<br />
<br />
قدم دهم قدم پایداری و دوام برنامه NA است. قدم دهم به ما در ادامه زندگی آرامش⁯بخش در بهبودی کمک می⁯کند.<br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  بررسی اعمال روزانه خود را به خاطر می⁯سپارم. اگر به کسی صدمه زده⁯ام، آن را جبران می⁯کنم. درباره اینکه چگونه می⁯توانم به طرز دیگری عمل کنم، فکر می⁯کنم.</span></div></span></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b"><br />
4 شهریور                                        ترازنامه قدم دهم<br />
<br />
« به تهیه ترازنامه شخصی ادامه دادیم و وقتی خطا کردیم سریعاً به آن اقرا کردیم.»<br />
<br />
قدم دهم<br />
<br />
v<br />
<br />
انجام روزانه قدم دهم ما را بر پایه روحانی مستحکمی استوار می⁯سازد. در حالی که هر یک از اعضاء سؤالات مختلفی را می⁯پرسند، برخی سؤالات تقریباً برای همه مفید شناخته شده است. دو سؤال مهم قدم دهم این است: «آیا با خود، اعمال و انگیزه⁯های خود صادقانه ارتباط برقرار می⁯کنم؟ و آیا برای آگاهی از اراده خداوند برای خود و قدرت اجرای آن دعا می⁯کنم؟» این دو سؤال اگر صادقانه پاسخ داده شود، ما را به سوی بررسی دقیق⁯تری از اعمال روزانه خود رهنمون می⁯سازد.<br />
<br />
وقتی بر روابط خود با دیگران تمرکز می⁯کنیم، شاید بپرسیم: «آیا امروز به کسی به طور مستقیم یا غیر مستقیم آزار رسانده⁯ام؟ آیا امروز در نتیجه اعمال خود باید از کسی جبران خسارت کنم؟» این مسئله را در ترازنامه خود ساده می⁯پنداریم، در صورتی که نیز باید به یاد داشته باشیم بپرسیم: «کجا اشتباه کرده⁯ام؟ چگونه می⁯توانم این کار را دفعه بعد بهتر انجام دهم؟»<br />
<br />
اعضای NA اغلب متوجه می⁯شوند ترازنامه⁯هایشان شامل سؤالات مهم دیگری است. «آیا امروز نسبت به خود مهربان بوده⁯ام؟ آیا کاری را بدون انتظار جبران برای فرد دیگری انجام دادم؟ آیا ایمان خود به نیرویی برتر و مهربان را مجدداً با صراحت اعلام کرده⁯ام؟»<br />
<br />
قدم دهم قدم پایداری و دوام برنامه NA است. قدم دهم به ما در ادامه زندگی آرامش⁯بخش در بهبودی کمک می⁯کند.<br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  بررسی اعمال روزانه خود را به خاطر می⁯سپارم. اگر به کسی صدمه زده⁯ام، آن را جبران می⁯کنم. درباره اینکه چگونه می⁯توانم به طرز دیگری عمل کنم، فکر می⁯کنم.</span></div></span></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فقط برای امروز-پنجم شهریور]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2169</link>
			<pubDate>Sun, 24 Nov 2013 16:41:04 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2169</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">انتخاب زندگی                 5                    شهریور<br />
<br />
«تغییر الگوهای خودنابودکننده زندگی لازم شد.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
اعتیاد فعال تمایل به مرگ تدریجی است. هر یک از ما هر بار که مصرف می⁯کردیم از مرگ استقبال می⁯کردیم. شیوه زندگی ما نیز ما را در مخاطره قرار داد. زندگی یک معتاد با گذشت هر روز و هر بار مصرف ارزان‌تر فروخته می⁯شود.<br />
<br />
در دوران بهبودی، اولین الگویی که تغییر می⁯دهیم، الگوی مصرف است. پاک ماندن آغاز سفر ما به سوی زندگی است. اما رفتار خودنابودکننده ما معمولاً بسیار وخیم⁯تر از مصرف بود. حتی در دوران بهبودی نیز هنوز طوری با خود رفتار می⁯کنیم که انگار بی⁯ارزش هستیم. وقتی با خود بد برخورد می⁯کنیم، احساس بدی داریم. وقتی احساس بدی داریم، آرامش را حتی در راه حل قدیمی خود یعنی مواد مخدر جستجو می⁯کنیم .<br />
<br />
انتخاب بهبودی به معنای انتخاب زندگی است. هر روز تصمیم می⁯گیریم که می⁯خواهیم زندگی کنیم و آزاد باشیم. هر بار که از رفتار خودنابودکننده دوری می⁯کنیم، بهبودی را انتخاب می⁯کنیم.<br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  با انتخاب بهبودی زندگی را انتخاب می⁯کنم. از خود مراقبت می⁯کنم.</span></div></span></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">انتخاب زندگی                 5                    شهریور<br />
<br />
«تغییر الگوهای خودنابودکننده زندگی لازم شد.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
اعتیاد فعال تمایل به مرگ تدریجی است. هر یک از ما هر بار که مصرف می⁯کردیم از مرگ استقبال می⁯کردیم. شیوه زندگی ما نیز ما را در مخاطره قرار داد. زندگی یک معتاد با گذشت هر روز و هر بار مصرف ارزان‌تر فروخته می⁯شود.<br />
<br />
در دوران بهبودی، اولین الگویی که تغییر می⁯دهیم، الگوی مصرف است. پاک ماندن آغاز سفر ما به سوی زندگی است. اما رفتار خودنابودکننده ما معمولاً بسیار وخیم⁯تر از مصرف بود. حتی در دوران بهبودی نیز هنوز طوری با خود رفتار می⁯کنیم که انگار بی⁯ارزش هستیم. وقتی با خود بد برخورد می⁯کنیم، احساس بدی داریم. وقتی احساس بدی داریم، آرامش را حتی در راه حل قدیمی خود یعنی مواد مخدر جستجو می⁯کنیم .<br />
<br />
انتخاب بهبودی به معنای انتخاب زندگی است. هر روز تصمیم می⁯گیریم که می⁯خواهیم زندگی کنیم و آزاد باشیم. هر بار که از رفتار خودنابودکننده دوری می⁯کنیم، بهبودی را انتخاب می⁯کنیم.<br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  با انتخاب بهبودی زندگی را انتخاب می⁯کنم. از خود مراقبت می⁯کنم.</span></div></span></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فقط برای امروز-ششم شهریور]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2168</link>
			<pubDate>Sun, 24 Nov 2013 16:39:11 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2168</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b"><br />
<br />
6 شهریور                                     پرتو آشکارگری<br />
<br />
 «این نواقص در تاریکی رشد می⁯کند و در<br />
<br />
 زیر نور نابود می⁯شود.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
قدم پنجم از ما می⁯خواهد شخصیت واقعی خود را با خداوند، خود و انسان دیگری در میان بگذاریم. این قدم ما را تشویق نمی⁯کند همه رازهای کوچک خود را به همه بگوییم. از ما نمی⁯خواهد همه افکار خجل⁯کننده یا هولناکی را که تا به حال داشته⁯ایم، برای کل دنیا برملا کنیم. قدم پنجم صرفاً پیشنهاد می⁯کند اگر اسرار خود را کاملاً برای خود نگه داریم، بیشتر از سود برای ما ضرر دارد.  <br />
<br />
اگر به بی⁯میلی خود جهت آشکار ساختن شخصیت واقعی خود حتی برای یک انسان تسلیم شویم، بخش پنهان زندگی ما قدرتمندتر می⁯شود. وقتی اسرار تحت کنترل هستند، بین ما، نیروی برتر و چیزهایی که در بهبودی برای ما از بالاترین ارزش برخوردارند، فاصله می⁯اندازند. <br />
<br />
وقتی ضمیر پنهان خود را به طور خصوصی با لااقل یک انسان—شاید راهنما یا دوستی نزدیک—در میان می⁯گذاریم، این فرد معمولاً ما را طرد نمی⁯کند. اسرار خود را برای یک فرد دیگر آشکار می⁯کنیم و با پذیرش از سوی آنها پاداش دریافت می⁯کنیم. وقتی این اتفاق می⁯افتد، متوجه می⁯شویم که صحبت صادقانه زندگی را تهدید نمی⁯کند؛ اسرار قدرت احاطه خود بر ما را از دست می⁯دهند.  <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  از طریق مشارکت اسرار زندگی خود با یک انسان دیگر، می⁯توانم آن اسرار را خلع سلاح کنم.</span></div></span></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b"><br />
<br />
6 شهریور                                     پرتو آشکارگری<br />
<br />
 «این نواقص در تاریکی رشد می⁯کند و در<br />
<br />
 زیر نور نابود می⁯شود.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
قدم پنجم از ما می⁯خواهد شخصیت واقعی خود را با خداوند، خود و انسان دیگری در میان بگذاریم. این قدم ما را تشویق نمی⁯کند همه رازهای کوچک خود را به همه بگوییم. از ما نمی⁯خواهد همه افکار خجل⁯کننده یا هولناکی را که تا به حال داشته⁯ایم، برای کل دنیا برملا کنیم. قدم پنجم صرفاً پیشنهاد می⁯کند اگر اسرار خود را کاملاً برای خود نگه داریم، بیشتر از سود برای ما ضرر دارد.  <br />
<br />
اگر به بی⁯میلی خود جهت آشکار ساختن شخصیت واقعی خود حتی برای یک انسان تسلیم شویم، بخش پنهان زندگی ما قدرتمندتر می⁯شود. وقتی اسرار تحت کنترل هستند، بین ما، نیروی برتر و چیزهایی که در بهبودی برای ما از بالاترین ارزش برخوردارند، فاصله می⁯اندازند. <br />
<br />
وقتی ضمیر پنهان خود را به طور خصوصی با لااقل یک انسان—شاید راهنما یا دوستی نزدیک—در میان می⁯گذاریم، این فرد معمولاً ما را طرد نمی⁯کند. اسرار خود را برای یک فرد دیگر آشکار می⁯کنیم و با پذیرش از سوی آنها پاداش دریافت می⁯کنیم. وقتی این اتفاق می⁯افتد، متوجه می⁯شویم که صحبت صادقانه زندگی را تهدید نمی⁯کند؛ اسرار قدرت احاطه خود بر ما را از دست می⁯دهند.  <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  از طریق مشارکت اسرار زندگی خود با یک انسان دیگر، می⁯توانم آن اسرار را خلع سلاح کنم.</span></div></span></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فقط برای امروز-هشتم شهریور]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2167</link>
			<pubDate>Sun, 24 Nov 2013 16:38:24 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2167</guid>
8 شهریور                                 عمل خوب، احساس خوب<br />
<br />
«عمل⁯ها، عکس⁯العمل⁯ها و انگیزه⁯های خود را بررسی می⁯کنیم.<br />
<br />
اغلب متوجه می⁯شویم که عملکردمان بهتر از احساساتی است که د⁯اریم.»<br />
<br />
 کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
طرز برخورد ما با دیگران اغلب وضعیت روحی خود ما را نشان می⁯دهد. وقتی آرامش داریم، به احتمال بسیار زیاد با احترام و عشق با دیگران رفتار می⁯کنیم. اما وقتی احساس عصبانیت می⁯کنیم، احتمالاً با بی⁯صبری و بی⁯تابی به دیگران پاسخ می⁯دهیم. وقتی به طور مستمر ترازنامه تهیه می⁯کنیم، احتمالاً متوجه الگویی می⁯شویم: وقتی احساس بدی نسبت به خود داریم، با دیگران بدرفتاری می⁯کنیم.<br />
<br />
اما چیزی که شاید در ترازنامه آشکار نشود، طرف دیگر سکه است: وقتی با دیگران به خوبی رفتار می⁯کنیم، درباره خود احساس خوبی داریم. وقتی این حقیقت مثبت را به حقایق منفی ترازنامه خود اضافه می⁯کنیم، رفتار ما شروع به تغییر می⁯کند. <br />
<br />
وقتی احساس بدی داریم، می⁯توانیم برای کسب راهنمایی و قدرت دعا کنیم. سپس، تصمیم می⁯گیریم با اطرافیان خود با مهربانی، ملایمت و همان  ابراز علاقه⁯ای که مورد پسند ماست، رفتار کنیم. تصمیم مهربان بودن، شادمانی و آرامش خاطری را که همه ما آرزو می⁯کنیم، پرورش می⁯دهد و به قوت خود نگاه می⁯دارد. شادمانی و لذتی که در اطرافیان خود به وجود می⁯آوریم، روح آنها را شاد می⁯کند و در عوض، خشنودی روحانی ما را برمی⁯انگیزد.     <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  به خاطر می⁯سپارم اگر اعمال خود را تغییر دهم، افکار من نیز تغییر می⁯کند.</span></div></span></span></span>]]></description>
8 شهریور                                 عمل خوب، احساس خوب<br />
<br />
«عمل⁯ها، عکس⁯العمل⁯ها و انگیزه⁯های خود را بررسی می⁯کنیم.<br />
<br />
اغلب متوجه می⁯شویم که عملکردمان بهتر از احساساتی است که د⁯اریم.»<br />
<br />
 کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
طرز برخورد ما با دیگران اغلب وضعیت روحی خود ما را نشان می⁯دهد. وقتی آرامش داریم، به احتمال بسیار زیاد با احترام و عشق با دیگران رفتار می⁯کنیم. اما وقتی احساس عصبانیت می⁯کنیم، احتمالاً با بی⁯صبری و بی⁯تابی به دیگران پاسخ می⁯دهیم. وقتی به طور مستمر ترازنامه تهیه می⁯کنیم، احتمالاً متوجه الگویی می⁯شویم: وقتی احساس بدی نسبت به خود داریم، با دیگران بدرفتاری می⁯کنیم.<br />
<br />
اما چیزی که شاید در ترازنامه آشکار نشود، طرف دیگر سکه است: وقتی با دیگران به خوبی رفتار می⁯کنیم، درباره خود احساس خوبی داریم. وقتی این حقیقت مثبت را به حقایق منفی ترازنامه خود اضافه می⁯کنیم، رفتار ما شروع به تغییر می⁯کند. <br />
<br />
وقتی احساس بدی داریم، می⁯توانیم برای کسب راهنمایی و قدرت دعا کنیم. سپس، تصمیم می⁯گیریم با اطرافیان خود با مهربانی، ملایمت و همان  ابراز علاقه⁯ای که مورد پسند ماست، رفتار کنیم. تصمیم مهربان بودن، شادمانی و آرامش خاطری را که همه ما آرزو می⁯کنیم، پرورش می⁯دهد و به قوت خود نگاه می⁯دارد. شادمانی و لذتی که در اطرافیان خود به وجود می⁯آوریم، روح آنها را شاد می⁯کند و در عوض، خشنودی روحانی ما را برمی⁯انگیزد.     <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  به خاطر می⁯سپارم اگر اعمال خود را تغییر دهم، افکار من نیز تغییر می⁯کند.</span></div></span></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فقط برای امروز-نهم شهریور]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2166</link>
			<pubDate>Sun, 24 Nov 2013 16:37:35 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2166</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">سپاسگزاری                      9                       شهریور<br />
<br />
«مشکلات نومیدکننده زندگی به شادمانی تغییر یافته⁯اند. بیماری ما متوقف شده است و اکنون همه چیز ممکن است.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
برنامه NA آزادی بیشتر از حدی که تا به حال ممکن می⁯پنداشتیم، به ما داده است. با این حال، گاهی اوقات، دچار روزمره‌گی شده و یادمان می‌رود که چه نعمت‌های به ما ارزانی شده است. و زندگی ما در معتادان گمنام دقیقاً چگونه تغییر یافته است؟<br />
<br />
نتیجه نهایی بهبودی مطمئناً رهایی از اجبار به مصرف است. دیگر نباید همه قابلیت⁯⁯های خود را به تقویت اعتیاد خود اختصاص دهیم. دیگر نباید صرفاً برای به دست آوردن "مواد مخدر" بعدی دیگران را به خطر بیندازیم، تحقیر کنیم یا از آنها سوء⁯استفاده کنیم. پرهیز به خودی خود آزادی بزرگی را در زندگی ما به وجود آورده است.  <br />
<br />
معتادان گمنام چیزهای خیلی بیشتری از پرهیز صرف به ما داده است. زندگی کاملاً جدیدی به ما داده شده. ترازنامه خود را تهیه کرده⁯ایم و نواقص شخصیتی خود را که مدتهای زیادی در قید و بندشان بودیم و ما را از زندگی و لذت بردن از آن باز می⁯داشت، شناسایی کرده⁯ایم. این کمبودها را سپرده⁯ایم، مسئولیت آنها را به عهده گرفته⁯ایم و راهنمایی و قدرت مورد نیاز برای تغییر زندگی خود را جستجو کرده⁯ایم. جلسه همیشگی ما صمیمیت شخصی و حمایتی را به ما ارزانی داشته است که در ادامه زندگی در بهبودی به ما کمک می⁯کند. در صدر همه اینها، از عشق، توجه و راهنمایی خداوندی که در NA از او شناخت پیدا کرده⁯ایم، برخوردار هستیم.  <br />
<br />
در طول بهبودی مداوم، گاهی اوقات فراموش می⁯کنیم که زندگی ما چقدر در معتادان گمنام تغییر کرده است. آیا از آنچه که برنامه به ما داده، کاملاً سپاسگزاری می⁯کنیم؟<br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  بهبودی به من آزادی داده است. از روز خود با امیدواری استقبال می⁯کنم و سپاسگزارم از اینکه امروز همه چیز ممکن است.</span></div></span></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">سپاسگزاری                      9                       شهریور<br />
<br />
«مشکلات نومیدکننده زندگی به شادمانی تغییر یافته⁯اند. بیماری ما متوقف شده است و اکنون همه چیز ممکن است.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
برنامه NA آزادی بیشتر از حدی که تا به حال ممکن می⁯پنداشتیم، به ما داده است. با این حال، گاهی اوقات، دچار روزمره‌گی شده و یادمان می‌رود که چه نعمت‌های به ما ارزانی شده است. و زندگی ما در معتادان گمنام دقیقاً چگونه تغییر یافته است؟<br />
<br />
نتیجه نهایی بهبودی مطمئناً رهایی از اجبار به مصرف است. دیگر نباید همه قابلیت⁯⁯های خود را به تقویت اعتیاد خود اختصاص دهیم. دیگر نباید صرفاً برای به دست آوردن "مواد مخدر" بعدی دیگران را به خطر بیندازیم، تحقیر کنیم یا از آنها سوء⁯استفاده کنیم. پرهیز به خودی خود آزادی بزرگی را در زندگی ما به وجود آورده است.  <br />
<br />
معتادان گمنام چیزهای خیلی بیشتری از پرهیز صرف به ما داده است. زندگی کاملاً جدیدی به ما داده شده. ترازنامه خود را تهیه کرده⁯ایم و نواقص شخصیتی خود را که مدتهای زیادی در قید و بندشان بودیم و ما را از زندگی و لذت بردن از آن باز می⁯داشت، شناسایی کرده⁯ایم. این کمبودها را سپرده⁯ایم، مسئولیت آنها را به عهده گرفته⁯ایم و راهنمایی و قدرت مورد نیاز برای تغییر زندگی خود را جستجو کرده⁯ایم. جلسه همیشگی ما صمیمیت شخصی و حمایتی را به ما ارزانی داشته است که در ادامه زندگی در بهبودی به ما کمک می⁯کند. در صدر همه اینها، از عشق، توجه و راهنمایی خداوندی که در NA از او شناخت پیدا کرده⁯ایم، برخوردار هستیم.  <br />
<br />
در طول بهبودی مداوم، گاهی اوقات فراموش می⁯کنیم که زندگی ما چقدر در معتادان گمنام تغییر کرده است. آیا از آنچه که برنامه به ما داده، کاملاً سپاسگزاری می⁯کنیم؟<br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  بهبودی به من آزادی داده است. از روز خود با امیدواری استقبال می⁯کنم و سپاسگزارم از اینکه امروز همه چیز ممکن است.</span></div></span></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فقط برای امروز-دهم شهریور]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2165</link>
			<pubDate>Sun, 24 Nov 2013 16:36:30 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2165</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">ارزشهای واقعی                        10 شهریور<br />
<br />
«می⁯توانیم بر اساس اصول و آرمان⁯هایی که در زندگی ما<br />
<br />
 ارزش واقعی دارند، تصمیمات عاقلانه و از سر مهربانی بگیریم.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
اعتیاد مجموعه⁯ای از ارزشهای خاص به ما داد، اصولی که در زندگی خود به کار بردیم. یکی از این ارزشها به ما می⁯گفت: «تو من را هل دادی، بنایراین من ترا شدیدتر هل خواهم داد.» «مال من است» ارزش دیگری بود که بیماری ما به وجود آورد. «خب، باشه، شاید از اول برای من نبود، اما من آن را دوست داشتم، بنابراین آن را مال خودم کردم.» این ارزشها اصلاً شاید ارزش نبودند، بیشتر شبیه دلیل⁯تراشی و بهانه بودند و مطمئناً به ما در گرفتن تصمیمات عاقلانه و دوست⁯داشتنی کمک نکردند. در حقیقت، آنها در درجه اول ما را در قبری که خود ما از قبل برای خود کنده بودیم، مدفون⁯تر ساختند.<br />
<br />
قدمهای دوازده⁯گانه میزان بسیار مؤثری از ارزشهای واقعی را در اختیار ما قرار می⁯دهند، ارزشهایی که به ما در هماهنگ زندگی کردن با خود و اطرافیان کمک می⁯کند. نه به خود، نه به خانواده یا جامعه خود بلکه به نیرویی برتر ایمان می⁯ورزیم  و با این کار به قدر کافی اطمینان پیدا می⁯کنیم که بتوانیم به جامعه، خانواده و حتی خود اعتماد کنیم. صداقت داشتن را می⁯آموزیم و یاد می⁯گیریم از انجام کارهایی که شاید بخواهیم آنها را پنهان کنیم، خودداری می⁯کنیم. یاد می⁯گیریم مسئولیت اعمال خود را بپذیریم. «مال من است» با روحیه ازخودگذشتگی جایگزین می⁯شود. اینها ارزشهایی هستند که به ما کمک می⁯کنند به افراد مسئولیت⁯پذیر و مفیدی در زندگی اطراف خود تبدیل شویم. این ارزشها به جای اینکه ما را در اعماق قبر فروتر برند، ما را به عالم زندگی باز می⁯گردانند. <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  به خاطر ارزشهایی که پیدا کرده⁯ام، سپاسگزارم. به این خاطر که این ارزشها مرا به عنوان عضو مسئولیت⁯پذیر و مفید جامعه خود قادر به گرفتن تصمیمات عاقلانه و از سر مهربانی می⁯کنند، شکرگزارم.</span></div></span></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">ارزشهای واقعی                        10 شهریور<br />
<br />
«می⁯توانیم بر اساس اصول و آرمان⁯هایی که در زندگی ما<br />
<br />
 ارزش واقعی دارند، تصمیمات عاقلانه و از سر مهربانی بگیریم.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
اعتیاد مجموعه⁯ای از ارزشهای خاص به ما داد، اصولی که در زندگی خود به کار بردیم. یکی از این ارزشها به ما می⁯گفت: «تو من را هل دادی، بنایراین من ترا شدیدتر هل خواهم داد.» «مال من است» ارزش دیگری بود که بیماری ما به وجود آورد. «خب، باشه، شاید از اول برای من نبود، اما من آن را دوست داشتم، بنابراین آن را مال خودم کردم.» این ارزشها اصلاً شاید ارزش نبودند، بیشتر شبیه دلیل⁯تراشی و بهانه بودند و مطمئناً به ما در گرفتن تصمیمات عاقلانه و دوست⁯داشتنی کمک نکردند. در حقیقت، آنها در درجه اول ما را در قبری که خود ما از قبل برای خود کنده بودیم، مدفون⁯تر ساختند.<br />
<br />
قدمهای دوازده⁯گانه میزان بسیار مؤثری از ارزشهای واقعی را در اختیار ما قرار می⁯دهند، ارزشهایی که به ما در هماهنگ زندگی کردن با خود و اطرافیان کمک می⁯کند. نه به خود، نه به خانواده یا جامعه خود بلکه به نیرویی برتر ایمان می⁯ورزیم  و با این کار به قدر کافی اطمینان پیدا می⁯کنیم که بتوانیم به جامعه، خانواده و حتی خود اعتماد کنیم. صداقت داشتن را می⁯آموزیم و یاد می⁯گیریم از انجام کارهایی که شاید بخواهیم آنها را پنهان کنیم، خودداری می⁯کنیم. یاد می⁯گیریم مسئولیت اعمال خود را بپذیریم. «مال من است» با روحیه ازخودگذشتگی جایگزین می⁯شود. اینها ارزشهایی هستند که به ما کمک می⁯کنند به افراد مسئولیت⁯پذیر و مفیدی در زندگی اطراف خود تبدیل شویم. این ارزشها به جای اینکه ما را در اعماق قبر فروتر برند، ما را به عالم زندگی باز می⁯گردانند. <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  به خاطر ارزشهایی که پیدا کرده⁯ام، سپاسگزارم. به این خاطر که این ارزشها مرا به عنوان عضو مسئولیت⁯پذیر و مفید جامعه خود قادر به گرفتن تصمیمات عاقلانه و از سر مهربانی می⁯کنند، شکرگزارم.</span></div></span></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فقط برای امروز-یازدهم شهریور]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2164</link>
			<pubDate>Sun, 24 Nov 2013 16:35:44 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2164</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">1۱ شهریور                           تحت هدایت نیروی برتر<br />
<br />
«تمرین روزانه برنامه دوازده قدمی ما را قادر می⁯سازد از آنچه بودیم به افرادی تبدیل شویم که از سوی نیرویی برتر هدایت می⁯شوند.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
چه کسی بوده⁯ایم و به چه کسی تبدیل شده⁯ایم؟ چند راه برای پاسخ دادن به این پرسش وجود دارد. یکی از این راه⁯ها بسیار ساده است: به عنوان معتادانی که اعتیادمان داشت ما را از بین می⁯برد به معتادان گمنام آمدیم . در NA از وسوسه مواد مخدر و اجبار به مصرف رهایی یافته⁯ایم. زندگی ما تغییر کرده⁯ است.     <br />
<br />
اما این فقط نمونه کوچکی از مشکلات بزرگتر و پنهان است. واقعاً چه کسی بوده⁯ایم؟ در گذشته، افرادی بودیم که از قدرت یا راهنمایی برخوردار نبودیم. احساس می⁯کردیم هدف یا دلیلی برای زندگی نداریم. معنایی که زندگی ما برای ما داشت از معنایی که این زندگی برای خانواده⁯ها، دوستان یا همسایگان ما داشت، فراتر نمی⁯رفت.  <br />
<br />
واقعاً به چه افرادی تبدیل می⁯شویم؟ امروز، صرفاً معتادانی پاک نیستیم، بلکه افرادی هستیم که از احساس هدفمندی، اراده و نیرویی برتر از خود برخوردار هستیم. از طریق تمرین روزانه قدمهای دوزاده⁯گانه شروع به درک این موضوع کرده⁯ایم که اعتیاد چگونه احساسات، انگیزه⁯ها و رفتار ما را منحرف کرده است. به تدریج نیروی مخرب بیماری ما با نیروی حیات⁯بخش نیروی برتر جایگزین شده است.   <br />
<br />
بهبودی معنایی فراتر از پاک ماندن دارد و به معنای افزایش قدرت است. ما کارهایی فراتر از ترک عادتهای بد انجام داده⁯ایم؛ به افراد جدیدی تبدیل می⁯شویم که تحت هدایت نیرویی برتر هستیم. <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  راهنمایی مورد نیاز برای تبدیل شدن به فردی جدید در دسترس ماست. امروز، از بی⁯هدفی گذشته خود دورتر شده و به نیروی برتر خود نزدیک⁯تر می⁯شوم.</span></div></span></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">1۱ شهریور                           تحت هدایت نیروی برتر<br />
<br />
«تمرین روزانه برنامه دوازده قدمی ما را قادر می⁯سازد از آنچه بودیم به افرادی تبدیل شویم که از سوی نیرویی برتر هدایت می⁯شوند.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
چه کسی بوده⁯ایم و به چه کسی تبدیل شده⁯ایم؟ چند راه برای پاسخ دادن به این پرسش وجود دارد. یکی از این راه⁯ها بسیار ساده است: به عنوان معتادانی که اعتیادمان داشت ما را از بین می⁯برد به معتادان گمنام آمدیم . در NA از وسوسه مواد مخدر و اجبار به مصرف رهایی یافته⁯ایم. زندگی ما تغییر کرده⁯ است.     <br />
<br />
اما این فقط نمونه کوچکی از مشکلات بزرگتر و پنهان است. واقعاً چه کسی بوده⁯ایم؟ در گذشته، افرادی بودیم که از قدرت یا راهنمایی برخوردار نبودیم. احساس می⁯کردیم هدف یا دلیلی برای زندگی نداریم. معنایی که زندگی ما برای ما داشت از معنایی که این زندگی برای خانواده⁯ها، دوستان یا همسایگان ما داشت، فراتر نمی⁯رفت.  <br />
<br />
واقعاً به چه افرادی تبدیل می⁯شویم؟ امروز، صرفاً معتادانی پاک نیستیم، بلکه افرادی هستیم که از احساس هدفمندی، اراده و نیرویی برتر از خود برخوردار هستیم. از طریق تمرین روزانه قدمهای دوزاده⁯گانه شروع به درک این موضوع کرده⁯ایم که اعتیاد چگونه احساسات، انگیزه⁯ها و رفتار ما را منحرف کرده است. به تدریج نیروی مخرب بیماری ما با نیروی حیات⁯بخش نیروی برتر جایگزین شده است.   <br />
<br />
بهبودی معنایی فراتر از پاک ماندن دارد و به معنای افزایش قدرت است. ما کارهایی فراتر از ترک عادتهای بد انجام داده⁯ایم؛ به افراد جدیدی تبدیل می⁯شویم که تحت هدایت نیرویی برتر هستیم. <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  راهنمایی مورد نیاز برای تبدیل شدن به فردی جدید در دسترس ماست. امروز، از بی⁯هدفی گذشته خود دورتر شده و به نیروی برتر خود نزدیک⁯تر می⁯شوم.</span></div></span></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فقط برای امروز-دوازدهم شهریور]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2163</link>
			<pubDate>Sun, 24 Nov 2013 16:35:00 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2163</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">نشان دادن فروتنی از طریق گمنامی 12                          شهریور<br />
<br />
«فروتنی محصولی است که به ما امکان رشد و ترقی در محیطی آزاد را می⁯دهد و ترس از شناخته شدن به عنوان فردی معتاد از سوی کارفرمایان، خانواده⁯ها و دوستان ما را از بین می⁯برد.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
بسیاری از ما شاید این مسئله را درک نکرده باشیم که «گمنامی اساس روحانی تمام سنت⁯های ماست.» از اینکه این امر چطور ممکن است، متعجب شدیم. گمنامی با زندگی روحانی ما چه ارتباطی دارد؟<br />
<br />
پاسخ⁯های زیادی برای این پرسش وجود دارد! از طریق حفظ و حراست از گمنامی خود، پاداش⁯های روحانی فراتر از حد تصور کسب می⁯کنیم. در انجام کاری نیکو برای یک فرد و نگفتن آن به دیگران حسن بزرگی وجود دارد. به همین ترتیب، مقاومت در برابر تمایل به اعلام غرورآفرین عضویت خود در NA به مردم جهان—در واقع اینکه از همه بخواهیم از خوب بودن ما تعریف کنند—موجب می⁯شود حتی برای بهبودی خود ارزش بیشتری قائل شویم.   <br />
<br />
بهبودی هدیه⁯ای است که از نیرویی برتر از خود دریافت کرده⁯ایم. خودستایی درباره بهبودی، طوری که آن را نتیجه عمل خود بدانیم، به احساس غرور و خودبزرگ⁯بینی منجر می⁯شود. اما حفظ گمنامی منجر به فروتنی و احساس شکرگزاری می⁯گردد. خود بهبودی پاداش است؛ تحسین عمومی نمی⁯تواند آن را ارزشمندتر سازد.   <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  خود بهبودی پاداش است؛ نباید بهبودی خود را به طور عمومی اعلام کنم. از گمنامی خود حفظ و حراست می⁯کنم.</span></div></span></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">نشان دادن فروتنی از طریق گمنامی 12                          شهریور<br />
<br />
«فروتنی محصولی است که به ما امکان رشد و ترقی در محیطی آزاد را می⁯دهد و ترس از شناخته شدن به عنوان فردی معتاد از سوی کارفرمایان، خانواده⁯ها و دوستان ما را از بین می⁯برد.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
بسیاری از ما شاید این مسئله را درک نکرده باشیم که «گمنامی اساس روحانی تمام سنت⁯های ماست.» از اینکه این امر چطور ممکن است، متعجب شدیم. گمنامی با زندگی روحانی ما چه ارتباطی دارد؟<br />
<br />
پاسخ⁯های زیادی برای این پرسش وجود دارد! از طریق حفظ و حراست از گمنامی خود، پاداش⁯های روحانی فراتر از حد تصور کسب می⁯کنیم. در انجام کاری نیکو برای یک فرد و نگفتن آن به دیگران حسن بزرگی وجود دارد. به همین ترتیب، مقاومت در برابر تمایل به اعلام غرورآفرین عضویت خود در NA به مردم جهان—در واقع اینکه از همه بخواهیم از خوب بودن ما تعریف کنند—موجب می⁯شود حتی برای بهبودی خود ارزش بیشتری قائل شویم.   <br />
<br />
بهبودی هدیه⁯ای است که از نیرویی برتر از خود دریافت کرده⁯ایم. خودستایی درباره بهبودی، طوری که آن را نتیجه عمل خود بدانیم، به احساس غرور و خودبزرگ⁯بینی منجر می⁯شود. اما حفظ گمنامی منجر به فروتنی و احساس شکرگزاری می⁯گردد. خود بهبودی پاداش است؛ تحسین عمومی نمی⁯تواند آن را ارزشمندتر سازد.   <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  خود بهبودی پاداش است؛ نباید بهبودی خود را به طور عمومی اعلام کنم. از گمنامی خود حفظ و حراست می⁯کنم.</span></div></span></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فقط برای امروز-سیزدهم شهریور]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2162</link>
			<pubDate>Sun, 24 Nov 2013 16:34:17 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2162</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">13 شهریور                                    روح پریشان<br />
<br />
«سعی می⁯کنیم به یاد داشته باشیم وقتی جبران خسارت می⁯کنیم، این کار را برای خود انجام می⁯دهیم.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
تا وقتی هنوز مدیون به جبران خسارت هستیم، روح ما در اثر چیزهایی که بدان احتیاج نداریم پریشان می⁯شود. بار اضافی ناشی از بدهکار بودن یک عذرخواهی، نگه داشتن یک رنجش یا عدم ابراز پشیمانی را به دوش می⁯کشیم. این مسئله مانند داشتن خانه⁯ای کثیف و نامرتب است. می⁯توانیم آنجا را ترک کنیم تا مجبور به دیدن کثیفی و نامرتبی نباشیم یا شاید روی انبوهی از آت و آشغال راه برویم و تظاهر کنیم که آت و آشغالی وجود ندارد. اما نادیده گرفتن بی⁯نظمی، آن را ناپدید نمی⁯کند. در نهایت، ظرفهای کثیف، فرش پر از آشغال و کیسه⁯های لبریز از زباله هنوز آنجا هستند و باید تمیز شوند.       <br />
<br />
زندگی با یک روح پریشان نیز مانند زندگی در خانه⁯ای کثیف و نامرتب است. همیشه ظاهراً در چیزهای باقیمانده از دیروز سیر می⁯کنیم. هر بار که برمی⁯گردیم و سعی می⁯کنیم به جایی برویم، چیزی راه ما را سد می⁯کند. هر چه بیشتر از مسئولیت جبران خسارت سر باز می⁯زنیم، روح ما پریشان⁯تر می⁯شود و حتی نمی⁯توانیم کسی را برای نظافت استخدام کنیم. خود ما باید این کار را انجام دهیم.    <br />
<br />
از طریق جبران خسارت احساس رضایت عمیقی به دست می⁯آوریم. درست همان طور که پس از نظافت خانه احساس خوبی داریم و برای لذت بردن از نور آفتابی که از پنجره می⁯تابد وقت داریم، روح ما نیز از آزادی برای لذت بردن واقعی از بهبودی شادمان می⁯شود. وقتی بخش زیادی از بی⁯نظمی برطرف می⁯شود، تنها باید در حالی که به حرکت خود ادامه می⁯دهیم، پشت سر خود را تمیز و مرتب نگاه داریم.  <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  از طریق جبران خسارتی که مدیون هستم، چیزهایی که روح من را پریشان می⁯سازند، از سر راه برمی⁯دارم. </span></div></span></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">13 شهریور                                    روح پریشان<br />
<br />
«سعی می⁯کنیم به یاد داشته باشیم وقتی جبران خسارت می⁯کنیم، این کار را برای خود انجام می⁯دهیم.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
تا وقتی هنوز مدیون به جبران خسارت هستیم، روح ما در اثر چیزهایی که بدان احتیاج نداریم پریشان می⁯شود. بار اضافی ناشی از بدهکار بودن یک عذرخواهی، نگه داشتن یک رنجش یا عدم ابراز پشیمانی را به دوش می⁯کشیم. این مسئله مانند داشتن خانه⁯ای کثیف و نامرتب است. می⁯توانیم آنجا را ترک کنیم تا مجبور به دیدن کثیفی و نامرتبی نباشیم یا شاید روی انبوهی از آت و آشغال راه برویم و تظاهر کنیم که آت و آشغالی وجود ندارد. اما نادیده گرفتن بی⁯نظمی، آن را ناپدید نمی⁯کند. در نهایت، ظرفهای کثیف، فرش پر از آشغال و کیسه⁯های لبریز از زباله هنوز آنجا هستند و باید تمیز شوند.       <br />
<br />
زندگی با یک روح پریشان نیز مانند زندگی در خانه⁯ای کثیف و نامرتب است. همیشه ظاهراً در چیزهای باقیمانده از دیروز سیر می⁯کنیم. هر بار که برمی⁯گردیم و سعی می⁯کنیم به جایی برویم، چیزی راه ما را سد می⁯کند. هر چه بیشتر از مسئولیت جبران خسارت سر باز می⁯زنیم، روح ما پریشان⁯تر می⁯شود و حتی نمی⁯توانیم کسی را برای نظافت استخدام کنیم. خود ما باید این کار را انجام دهیم.    <br />
<br />
از طریق جبران خسارت احساس رضایت عمیقی به دست می⁯آوریم. درست همان طور که پس از نظافت خانه احساس خوبی داریم و برای لذت بردن از نور آفتابی که از پنجره می⁯تابد وقت داریم، روح ما نیز از آزادی برای لذت بردن واقعی از بهبودی شادمان می⁯شود. وقتی بخش زیادی از بی⁯نظمی برطرف می⁯شود، تنها باید در حالی که به حرکت خود ادامه می⁯دهیم، پشت سر خود را تمیز و مرتب نگاه داریم.  <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  از طریق جبران خسارتی که مدیون هستم، چیزهایی که روح من را پریشان می⁯سازند، از سر راه برمی⁯دارم. </span></div></span></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فقط برای امروز-چهاردهم شهریور]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2161</link>
			<pubDate>Sun, 24 Nov 2013 16:33:37 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2161</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">نه آنقدر وخیم و علاج⁯ناپذیر14                     شهریور<br />
<br />
«متوجه می⁯شویم که از یک بیماری رنج می⁯بریم، نه از یک معضل اخلاقی. شدیداً بیمار بودیم، ولی نه آنقدر وخیم و علاج⁯ناپذیر.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
برای بسیاری از ما، معتادان گمنام راه حل یک معمای شخصی بسیار قدیمی بود. متعجب هستیم چرا همیشه حتی در میان یک جمع هم احساس تنهایی می⁯⁯کردیم؟ چرا کارهای احمقانه و خودنابودکننده بسیار زیادی انجام دادیم؟ چرا اکثر اوقات درباره خود احساس بسیار بدی داشتیم؟ و چگونه زندگی ما این قدر آشفته شد؟ فکر می⁯کردیم وضعیت ما وخیم و علاج⁯ناپذیر است یا شاید عدم سلامت عقل ما درمان⁯نشدنی است.<br />
<br />
با این حساب، وقتی فهمیدیم از یک بیماری رنج می⁯بریم، آرامش زیادی پیدا کردیم: بیماری اعتیاد که منبع مشکلات ما بود. فهمیدیم که یک بیماری درمان⁯پذیر است. وقتی بیماری خود را درمان کنیم، می⁯توانیم به تدریج بهبود پیدا کنیم.  <br />
<br />
امروز، وقتی شاهد آشکار شدن مجدد علائم این بیماری در زندگی خود هستیم، نباید نومید شویم. از این گذشته، این بیماری درمان⁯پذیر است و معضلی اخلاقی نیست. می⁯توانیم از اینکه قادر به بهبودی از بیماری اعتیاد از طریق به کارکرد قدمهای دوازده⁯گانه NA هستیم، سپاسگزار باشیم.   <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  از اینکه بیماری من درمان⁯پذیر است و معضلی اخلاقی نیست، سپاسگزارم. از طریق تمرین برنامه NA درمان بیماری اعتیاد را ادامه می⁯دهم.  </span></div></span></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">نه آنقدر وخیم و علاج⁯ناپذیر14                     شهریور<br />
<br />
«متوجه می⁯شویم که از یک بیماری رنج می⁯بریم، نه از یک معضل اخلاقی. شدیداً بیمار بودیم، ولی نه آنقدر وخیم و علاج⁯ناپذیر.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
برای بسیاری از ما، معتادان گمنام راه حل یک معمای شخصی بسیار قدیمی بود. متعجب هستیم چرا همیشه حتی در میان یک جمع هم احساس تنهایی می⁯⁯کردیم؟ چرا کارهای احمقانه و خودنابودکننده بسیار زیادی انجام دادیم؟ چرا اکثر اوقات درباره خود احساس بسیار بدی داشتیم؟ و چگونه زندگی ما این قدر آشفته شد؟ فکر می⁯کردیم وضعیت ما وخیم و علاج⁯ناپذیر است یا شاید عدم سلامت عقل ما درمان⁯نشدنی است.<br />
<br />
با این حساب، وقتی فهمیدیم از یک بیماری رنج می⁯بریم، آرامش زیادی پیدا کردیم: بیماری اعتیاد که منبع مشکلات ما بود. فهمیدیم که یک بیماری درمان⁯پذیر است. وقتی بیماری خود را درمان کنیم، می⁯توانیم به تدریج بهبود پیدا کنیم.  <br />
<br />
امروز، وقتی شاهد آشکار شدن مجدد علائم این بیماری در زندگی خود هستیم، نباید نومید شویم. از این گذشته، این بیماری درمان⁯پذیر است و معضلی اخلاقی نیست. می⁯توانیم از اینکه قادر به بهبودی از بیماری اعتیاد از طریق به کارکرد قدمهای دوازده⁯گانه NA هستیم، سپاسگزار باشیم.   <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  از اینکه بیماری من درمان⁯پذیر است و معضلی اخلاقی نیست، سپاسگزارم. از طریق تمرین برنامه NA درمان بیماری اعتیاد را ادامه می⁯دهم.  </span></div></span></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[فقط برای امروز-پانزدهم شهریور]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2160</link>
			<pubDate>Sun, 24 Nov 2013 16:32:53 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=2160</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">15 شهریور                         حضور منظم در جلسات<br />
<br />
«در اثر تجربه گروهی یاد گرفته⁯ایم افرادی که به طور منظم در جلسات شرکت می‌کنند،<br />
<br />
 پاک می⁯مانند.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
برنامه NA الگوی جدیدی برای زندگی به ما ارائه می⁯دهد. یکی از عوامل اساسی این الگوی جدید حضور منظم در جلسات است. برای تازه⁯وارد، پاک ماندن تجربه جدیدی است. همه چیزهایی که زمانی آشنا بود، تغییر کرده است. افراد، مکانها و چیزهای قدیمی که در صحنه زندگی از ما پشتیبانی می⁯کردند، رفته⁯اند. نگرانی⁯های جدیدی به وجود می⁯آیند و دیگر از طریق مواد مخدر سرکوب نمی⁯شوند و از بین نمی⁯روند. مهم نیست چه پیش می⁯آید، مهم نیست که زندگی روزمره چقدر احمقانه می⁯شود، در هر حال، می⁯دانیم که جلسه روزانه منتظر ماست. در آنجا می⁯توانیم ارتباط با سایر معتادان در حال بهبودی را احیا کنیم، ارتباط با افرادی که می⁯دانند چه چیزی را تجربه می⁯کنیم، چرا که خود نیز آن را تجربه کرده⁯اند. هیچ روزی نباید بدون آرامشی که تنها از این انجمن به دست می⁯آوریم، سپری شود.        <br />
<br />
وقتی در بهبودی رشد می⁯کنیم، همان مزایایی را به دست می⁯آوریم که از حضور منظم در جلسات عاید ما می⁯شود. صرف نظر از مدت زمان پاکی باید بدانیم همواره یک معتاد هستیم. درست است اگر چند روز در جلسات شرکت نکنیم، فوراً شروع به مصرف مقادیر زیادی از مواد مخدر نمی⁯کنیم. اما هر چه به طور منظم⁯تر در جلسات NA حضور یابیم، هویت خود را به عنوان معتادان در حال بهبودی بیشتر تقویت می⁯کنیم و هر یک از جلسات ما را از تبدیل شدن مجدد به معتاد در حال مصرف ⁯دور نگه می⁯دارد.  <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  قول می⁯دهم حضور منظم در جلسات را به عنوان بخشی از الگوی جدید زندگی خود لحاظ کنم.</span></div></span></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #0000CD;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="font-family: Courier;" class="mycode_font"><div style="text-align: center;" class="mycode_align"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">15 شهریور                         حضور منظم در جلسات<br />
<br />
«در اثر تجربه گروهی یاد گرفته⁯ایم افرادی که به طور منظم در جلسات شرکت می‌کنند،<br />
<br />
 پاک می⁯مانند.»<br />
<br />
کتاب پایه<br />
<br />
v<br />
<br />
برنامه NA الگوی جدیدی برای زندگی به ما ارائه می⁯دهد. یکی از عوامل اساسی این الگوی جدید حضور منظم در جلسات است. برای تازه⁯وارد، پاک ماندن تجربه جدیدی است. همه چیزهایی که زمانی آشنا بود، تغییر کرده است. افراد، مکانها و چیزهای قدیمی که در صحنه زندگی از ما پشتیبانی می⁯کردند، رفته⁯اند. نگرانی⁯های جدیدی به وجود می⁯آیند و دیگر از طریق مواد مخدر سرکوب نمی⁯شوند و از بین نمی⁯روند. مهم نیست چه پیش می⁯آید، مهم نیست که زندگی روزمره چقدر احمقانه می⁯شود، در هر حال، می⁯دانیم که جلسه روزانه منتظر ماست. در آنجا می⁯توانیم ارتباط با سایر معتادان در حال بهبودی را احیا کنیم، ارتباط با افرادی که می⁯دانند چه چیزی را تجربه می⁯کنیم، چرا که خود نیز آن را تجربه کرده⁯اند. هیچ روزی نباید بدون آرامشی که تنها از این انجمن به دست می⁯آوریم، سپری شود.        <br />
<br />
وقتی در بهبودی رشد می⁯کنیم، همان مزایایی را به دست می⁯آوریم که از حضور منظم در جلسات عاید ما می⁯شود. صرف نظر از مدت زمان پاکی باید بدانیم همواره یک معتاد هستیم. درست است اگر چند روز در جلسات شرکت نکنیم، فوراً شروع به مصرف مقادیر زیادی از مواد مخدر نمی⁯کنیم. اما هر چه به طور منظم⁯تر در جلسات NA حضور یابیم، هویت خود را به عنوان معتادان در حال بهبودی بیشتر تقویت می⁯کنیم و هر یک از جلسات ما را از تبدیل شدن مجدد به معتاد در حال مصرف ⁯دور نگه می⁯دارد.  <br />
<br />
v<br />
<br />
فقط برای امروز:  قول می⁯دهم حضور منظم در جلسات را به عنوان بخشی از الگوی جدید زندگی خود لحاظ کنم.</span></div></span></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
	</channel>
</rss>