<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/">
	<channel>
		<title><![CDATA[انجمن بانیان بهبودی - نشریات و مطالب نوشته شده برای بیماری سرطان]]></title>
		<link>https://forum.banianbehboodi.ir/</link>
		<description><![CDATA[انجمن بانیان بهبودی - https://forum.banianbehboodi.ir]]></description>
		<pubDate>Wed, 30 Sep 2026 14:03:47 +0000</pubDate>
		<generator>MyBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[مقدمه ایی در مورد انجمن سرطانی ها]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=3507</link>
			<pubDate>Thu, 02 Jan 2014 21:08:55 +0000</pubDate>
			<dc:creator><![CDATA[<a href="https://forum.banianbehboodi.ir/member.php?action=profile&uid=1">GOMNAM</a>]]></dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=3507</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #000000;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><div style="text-align: justify;" class="mycode_align">مقدمه‌ي نويسنده:<br />
در هر یک از ما انسان‌ها رازهايي وجود دارد و يا به‌وجود خواهد آمد، كه نياز به بيان به موقع آن‌ها داريم، اگر چنانچه اين رازها را در خودمان پنهان نگه داريم، مطمئناً خودشان را به گونه‌هاي ديگر با رفتارها و احساسات و افكار آزار‌دهنده نمايان مي‌كنند. به قول معروف هر كسي به اندازه‌ي همان رازهايش بيمار مي‌شود. چند تا از اين رازها کافی است تا فرد زندگیش آشفته شود. متوجه هستیم که بعضی از احساسات منفی در ما، مانند ترس، استرس، نگراني، منفي‌بافي، نااميدي موتور قوي آشفتگی را راه‌اندازي می‌کنند و بستر مناسبي براي توليد و تكثير سلول‌هاي ناهنجار (سلول‌هاي سرطاني) آماده می‌سازند! در حین ناباوری خیلی ها تأمين‌كننده‌ي سوخت و انرژي اين موتور توسط سم نيكوتين موجود در تنباکو تأمين مي‌شود. با تحقيقات و تجربياتي كه از بيماران سرطاني در انجمن‌هاي معتادان، نيكوتيني‌ها، سرطاني‌ها، پُرخوران، افسردگان، خانواده‌هاي مربوطه در رابطه با دوازده قدم، داریم و با بررسي وجود سلول سرطان در بين بعضي از افرادی كه در انجمن سرطاني‌هاي دوازده قدمي شركت مي‌نمايند و يا در تحقيقات حوزه‌ي ميداني خودم و يا وجود سرطان در بين اعضاء خانواده‌ي خودم، ريشه‌ي بيماري سرطان را اينگونه درک کردم، كه سم نيكوتين عامل اصلي بروز شکلگیری سرطان در همه‌ي ما بيماران سرطاني به دو گونه بوده است:<br />
ابتدا خودمان به طور مستقيم سم نيكوتين را با مصرف سیگار و محصولات تنباکویی وارد بدن خود مي‌كرديم و اكنون عده‌اي هم با وجود اخطار پزشکان مصرف مي‌كنند و به آن معتاد هستند.<br />
<br />
دوّم: كساني هستند كه در معرض دود دوّم نيكوتين قرار داشتند و اكنون هم قرار دارند، البته با تجربیات اعضای سرطانی های ایران تخريب و صد‌ماتي كه از طريق دود دوم نيكوتين به اطرافيان زده مي‌شود، خيلي بيش‌تر از خود مصرف‌كنندگان دیده شده است. در مدت اين سال‌ها كه با اصول خودیاری دوازده قدم آشنا شده‌ام و به عنوان يكي از اعضای انجمن سرطاني‌هاي سه قدمي در آواز رهایی هستم، تا هم‌اکنون هيچ فرد بيمار سرطاني را نديدم، كه از اين دو عامل به‌دور بوده باشند. البته با مطالعاتي كه انجام داده‌ایم، مشخص مي‌شود كه عوامل ديگري در بروز سرطان‌ها مانند: موادهاي شيميايي و راديوم هم در اين رُشد و عود این بيماري تأثيرگذار هستند. البته تاكنون از اين همدردان به انجمن ما رجوع نكرده‌اند. با تجربياتي كه در انجمن سرطاني‌ها كسب شده است. يكي از علل موفقيت ما در اين است، كه با اصول خودیاری قدمها آشنا شده‌ايم و با به‌كارگيري اصول آن هر روز هم حالم بهتر از روزهاي گذشته مي‌شود. قبل از راه اندازي انجمن سرطاني‌ها، هر یک از اعضایي كه با اصول خودیاری قدمهای ديگري (مانند، الكلي‌ها و معتادان و نيكوتيني‌ها و نارانان و الانان و...) آشنايي قبلي داشتند، خيلي بهتر و زودتر از افراد عادي كه با اين قدم‌ها آشنايي نداشتند، به بهبودي و آرامش رسيدند. اكنون نتايج و چکیده كاركرد اين قدم‌ها را در رابطه با بيماري و شفای سرطان به كار مي‌گيريم و اين تجربيات را در قالب كاركرد اين قدم‌ها با نام سه قدم براي سرطان در اختیار ساير همدردان قرار می‌دهیم. قصد فقط خدمتگذاری است. درواقع بیش‌ترین دلیل من برای نگاشتن این کتاب خدمت بخودم و سایر همدردان می‌باشد. با اینکه بیماری سرطان‌های مختلف در ايران و ساير كشورهاي ديگر گسترش یافته است. شاید کمکی باشد برای من و آنهایی که شهامت تغییر و رُشد یافتن را دارند. البته من قصد نجات كسي را ندارم، چون تنها ناجي مورد پذیرش در بين ما اعضای سرطانی ایران خداوند مهربان است و بس. امّا چون با اصول خودیاری سه قدمي زندگي مي‌نمايم، مسئول هستم و نياز ديدم آن را به سایر همدردان برسانیم كه معتقدیم: ما با بيداري روحاني حاصل از برداشتن اين قدم‌ها، پيام آن را به ساير همدردان مي‌رسانيم و اين اصولی را که در زندگاني خود به‌كار مي‌گيريم، را نیز به ساير سرطاني‌هايي كه از اين بيماري در عذاب هستند برسانم. ماحصل اين قدم‌ها نتیجه كاركرد و تجربيات من در اين مدت است، كه روي خود من و تعدادي از اعضای این انجمن تأثير بهبودی فراوانی داشته است. این یک معجزه است!<br />
يكي از موفقيت‌هاي اصول معنوي و روحاني خودیاری ‌قدمها كه در بین اصول معنوی 252 انجمن دوازده و هفت و سه قدمی به فرياد مردم نا امید و وابسته و بيماران لاعلاج و معتادان در اجتماع رسيده است، وجود راهنما يا (اسپانسر) است. که خودشان همان مشکلی را که فرد رهجو دارد را دارا میباشند. بنابراین ما در این گروه هم براي خودمان راهنما (اسپانسر) انتخاب مي‌كنيم و از تجربيات وي درمورد آموزش و كاركرد و چگونگی خودیاری اين قدم‌ها و همدردي و همدلی و امیدواری او كه مثل بقيه‌ي اعضای گروه خودش هم بيماري سرطان دارد استفاده مي‌كنيم. <br />
فلسفه‌ي خودیاری سه قدمي چنین می‌باشد، که يك بيمار آشنا با قدم‌ها و انتقال آن به سایر بيماران سرطانی ديگر، كه از این بیماری در عذاب هستند کمک می‌رساند، بيماري كه خود طالب رُشد معنوي مي‌باشد. این سه قدم عامل بسيار مهي برای جلوگیري از عود و پيش‌روندگي بيماري و سلول ناهنجار سرطانی می‌باشد، ما اعضاي گروه سه قدمي سرطاني‌هاي ايران از اين اصول پيروي مي‌نماييم و بهره‌اش نصیبمان گشته است. اصولي كه توانايي پیش‌گیری درصد بسيار بالاي از بيماري‌هاي مزمن و لاعلاج و رفتارهاي ناسالم دیگری را هم دارد. وجود این اصول از شگفتي‌هاي قرن 19 تا 21 می باشد، تأثيرگذاري این فلسفه معنوي و روحانی خودیاری قدمها با ناباوري در سطح جوامع آسيب‌دیده‌ي بشري ايجاد کرده است، تا به افرادي كه با مشكلات روحی و روانی معتادان و بيماري‌هاي لاعلاج دست و پنجه‌ نرم مي‌كنند، كمك کند. اصول معنوي خودیاری قدمها براي شفا و بهبودي سرطان مانند بقیه گروه و انجمنها از اصول دوازده قدم الكلي‌هاي گمنام (AA) اقتباس شده ‌است. اصول موفقی که تاکنون توانسته است، براي عادتها و بيماري‌ها و وابستگي‌هاي گوناگونی که علاجي براي آن‌ها يافت نشده است، پاسخ‌گو باشد. اصول‌ معنوي و روحاني عموم این قدمي‌های معنوی مبتني بر اصل كمك‌هاي عشق ‌بلاعوض به همدردان مي‌باشد، كه از طريق ارائه‌ي آن‌چه خودمان كسب كرده‌ايم و با عشق خود به هم‌ديگر هدیه میدهیم. اکنون سعي در كنترل درد جانكاه سرطان مي‌باشيم، اعضاء اين گروه از زنان و مرداني تشكيل شده است، كه سرطان و دردناشي از آن، مشكل اصلي زندگي‌شان مي‌باشد. ما به هیچ سازمان و جامعه پزشکی و دولتی تعلق نداریم و مهم نيست كه شما به اين اصول معتقد باشيد، مهم اين است، كه اين اصول توانسته است به افرادی کمک برساند كه از روي بي‌اعتقادي و ناباوري به اين گروه آمده‌اند. همه‌ي كساني كه وارد اين برنامه شده‌اند، دقيقاً مثل خود من و بیماران بي‌اعتقاد بودند و حتي اين اصول را تمسخر مي‌كردند. اكنون انجمنهای خودیاری دوازده‌ و هفت و سه قدمی رُشد شگفت‌انگیزی کرده اند و تاکنون به 252 انجمن‌ مختلف رسيده و فعال است، كه درمورد معضلات اعتیادهای مختلف و وابستگي‌ها، رفتارهاي ناسالم، كنترل درد بيماري‌‌هاي لاعلاج، پرخوري، افراط و تفريط و گرفتن روحيه‌ي قوي براي پذيرش و رفع تعصبات و… موفق به انجام كمك‌هاي مؤثر به كساني شده است، كه هيچ راهكار ديگري براي رهايي‌شان نداشتند، آن‌ها پس از ورود به انجمن‌هاي خاص خود موفق به انجام كاري شدند، كه سال‌ها به تنهايي با آن در حال درگيري و جنگ بودند. اكنون گروه سرطاني‌هاي ايران، با هيچ عقيده، مسائل اجتماعي، سياسي، مذهبي، مقام و موضوعات تخصصي و پزشكي و روانپزشكي ارتباطی ندارد، عقايد كسي را رد و يا قبول نمي‌كند، اما هر كدام از اعضاء مي‌توانند براي خودشان برنامه‌اي خاص با مراكز بهداشت و درمانی و پزشكان خود داشته باشند. تمام اصول معنوي و روحاني و انرژي اين گروه و اعضای آن فقط درمورد كمك به همنوع و مشكلات اعضای خود متمركز مي‌باشد. اين گروه غیر انتفاعی بوده و تابعیت مؤسسات و يا دواير تخصصی و دولتي و خصوصي و عادی درمانی نيست، كاملاً خودكفا و بصورت غيرانتفاعي توسط اعضا گروه اداره مي‌شود، مخارج خودرا از اعانات اعضاء و حاميان خود جمع‌آوري مي‌كند.<br />
(تقاضاي شرافتمندانه‌ي نويسنده: <br />
من خودم سرطان استخوان فعال دارم و از اين قدمها براي آرام و غير فعال كردن سرطانم بهره گرفتم و اين اصول را اکنون در این کتاب به رشته تحرير در آوردم تا كساني كه مثل من مشكل سرطان دارند، از آن بهره مند شوند. من اين كتاب را به تمام كساني كه از سرطان در عذابند تقديم مي نمايم و درآمد مالی حاصله ي آن را براي چاپ كتاب ها و نشريات مختلف راجع به سرطان و كمك به صندوق حمايت از گروه سرطان ايران تقديم ميكنم. لطفاً از نشريات كپي و ريسو شده از اين كتاب و نشريات ديگر حمايت نكنيد)<br />
<br />
شاپور- الف يك سرطاني در حال بهبودي</div></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #000000;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><div style="text-align: justify;" class="mycode_align">مقدمه‌ي نويسنده:<br />
در هر یک از ما انسان‌ها رازهايي وجود دارد و يا به‌وجود خواهد آمد، كه نياز به بيان به موقع آن‌ها داريم، اگر چنانچه اين رازها را در خودمان پنهان نگه داريم، مطمئناً خودشان را به گونه‌هاي ديگر با رفتارها و احساسات و افكار آزار‌دهنده نمايان مي‌كنند. به قول معروف هر كسي به اندازه‌ي همان رازهايش بيمار مي‌شود. چند تا از اين رازها کافی است تا فرد زندگیش آشفته شود. متوجه هستیم که بعضی از احساسات منفی در ما، مانند ترس، استرس، نگراني، منفي‌بافي، نااميدي موتور قوي آشفتگی را راه‌اندازي می‌کنند و بستر مناسبي براي توليد و تكثير سلول‌هاي ناهنجار (سلول‌هاي سرطاني) آماده می‌سازند! در حین ناباوری خیلی ها تأمين‌كننده‌ي سوخت و انرژي اين موتور توسط سم نيكوتين موجود در تنباکو تأمين مي‌شود. با تحقيقات و تجربياتي كه از بيماران سرطاني در انجمن‌هاي معتادان، نيكوتيني‌ها، سرطاني‌ها، پُرخوران، افسردگان، خانواده‌هاي مربوطه در رابطه با دوازده قدم، داریم و با بررسي وجود سلول سرطان در بين بعضي از افرادی كه در انجمن سرطاني‌هاي دوازده قدمي شركت مي‌نمايند و يا در تحقيقات حوزه‌ي ميداني خودم و يا وجود سرطان در بين اعضاء خانواده‌ي خودم، ريشه‌ي بيماري سرطان را اينگونه درک کردم، كه سم نيكوتين عامل اصلي بروز شکلگیری سرطان در همه‌ي ما بيماران سرطاني به دو گونه بوده است:<br />
ابتدا خودمان به طور مستقيم سم نيكوتين را با مصرف سیگار و محصولات تنباکویی وارد بدن خود مي‌كرديم و اكنون عده‌اي هم با وجود اخطار پزشکان مصرف مي‌كنند و به آن معتاد هستند.<br />
<br />
دوّم: كساني هستند كه در معرض دود دوّم نيكوتين قرار داشتند و اكنون هم قرار دارند، البته با تجربیات اعضای سرطانی های ایران تخريب و صد‌ماتي كه از طريق دود دوم نيكوتين به اطرافيان زده مي‌شود، خيلي بيش‌تر از خود مصرف‌كنندگان دیده شده است. در مدت اين سال‌ها كه با اصول خودیاری دوازده قدم آشنا شده‌ام و به عنوان يكي از اعضای انجمن سرطاني‌هاي سه قدمي در آواز رهایی هستم، تا هم‌اکنون هيچ فرد بيمار سرطاني را نديدم، كه از اين دو عامل به‌دور بوده باشند. البته با مطالعاتي كه انجام داده‌ایم، مشخص مي‌شود كه عوامل ديگري در بروز سرطان‌ها مانند: موادهاي شيميايي و راديوم هم در اين رُشد و عود این بيماري تأثيرگذار هستند. البته تاكنون از اين همدردان به انجمن ما رجوع نكرده‌اند. با تجربياتي كه در انجمن سرطاني‌ها كسب شده است. يكي از علل موفقيت ما در اين است، كه با اصول خودیاری قدمها آشنا شده‌ايم و با به‌كارگيري اصول آن هر روز هم حالم بهتر از روزهاي گذشته مي‌شود. قبل از راه اندازي انجمن سرطاني‌ها، هر یک از اعضایي كه با اصول خودیاری قدمهای ديگري (مانند، الكلي‌ها و معتادان و نيكوتيني‌ها و نارانان و الانان و...) آشنايي قبلي داشتند، خيلي بهتر و زودتر از افراد عادي كه با اين قدم‌ها آشنايي نداشتند، به بهبودي و آرامش رسيدند. اكنون نتايج و چکیده كاركرد اين قدم‌ها را در رابطه با بيماري و شفای سرطان به كار مي‌گيريم و اين تجربيات را در قالب كاركرد اين قدم‌ها با نام سه قدم براي سرطان در اختیار ساير همدردان قرار می‌دهیم. قصد فقط خدمتگذاری است. درواقع بیش‌ترین دلیل من برای نگاشتن این کتاب خدمت بخودم و سایر همدردان می‌باشد. با اینکه بیماری سرطان‌های مختلف در ايران و ساير كشورهاي ديگر گسترش یافته است. شاید کمکی باشد برای من و آنهایی که شهامت تغییر و رُشد یافتن را دارند. البته من قصد نجات كسي را ندارم، چون تنها ناجي مورد پذیرش در بين ما اعضای سرطانی ایران خداوند مهربان است و بس. امّا چون با اصول خودیاری سه قدمي زندگي مي‌نمايم، مسئول هستم و نياز ديدم آن را به سایر همدردان برسانیم كه معتقدیم: ما با بيداري روحاني حاصل از برداشتن اين قدم‌ها، پيام آن را به ساير همدردان مي‌رسانيم و اين اصولی را که در زندگاني خود به‌كار مي‌گيريم، را نیز به ساير سرطاني‌هايي كه از اين بيماري در عذاب هستند برسانم. ماحصل اين قدم‌ها نتیجه كاركرد و تجربيات من در اين مدت است، كه روي خود من و تعدادي از اعضای این انجمن تأثير بهبودی فراوانی داشته است. این یک معجزه است!<br />
يكي از موفقيت‌هاي اصول معنوي و روحاني خودیاری ‌قدمها كه در بین اصول معنوی 252 انجمن دوازده و هفت و سه قدمی به فرياد مردم نا امید و وابسته و بيماران لاعلاج و معتادان در اجتماع رسيده است، وجود راهنما يا (اسپانسر) است. که خودشان همان مشکلی را که فرد رهجو دارد را دارا میباشند. بنابراین ما در این گروه هم براي خودمان راهنما (اسپانسر) انتخاب مي‌كنيم و از تجربيات وي درمورد آموزش و كاركرد و چگونگی خودیاری اين قدم‌ها و همدردي و همدلی و امیدواری او كه مثل بقيه‌ي اعضای گروه خودش هم بيماري سرطان دارد استفاده مي‌كنيم. <br />
فلسفه‌ي خودیاری سه قدمي چنین می‌باشد، که يك بيمار آشنا با قدم‌ها و انتقال آن به سایر بيماران سرطانی ديگر، كه از این بیماری در عذاب هستند کمک می‌رساند، بيماري كه خود طالب رُشد معنوي مي‌باشد. این سه قدم عامل بسيار مهي برای جلوگیري از عود و پيش‌روندگي بيماري و سلول ناهنجار سرطانی می‌باشد، ما اعضاي گروه سه قدمي سرطاني‌هاي ايران از اين اصول پيروي مي‌نماييم و بهره‌اش نصیبمان گشته است. اصولي كه توانايي پیش‌گیری درصد بسيار بالاي از بيماري‌هاي مزمن و لاعلاج و رفتارهاي ناسالم دیگری را هم دارد. وجود این اصول از شگفتي‌هاي قرن 19 تا 21 می باشد، تأثيرگذاري این فلسفه معنوي و روحانی خودیاری قدمها با ناباوري در سطح جوامع آسيب‌دیده‌ي بشري ايجاد کرده است، تا به افرادي كه با مشكلات روحی و روانی معتادان و بيماري‌هاي لاعلاج دست و پنجه‌ نرم مي‌كنند، كمك کند. اصول معنوي خودیاری قدمها براي شفا و بهبودي سرطان مانند بقیه گروه و انجمنها از اصول دوازده قدم الكلي‌هاي گمنام (AA) اقتباس شده ‌است. اصول موفقی که تاکنون توانسته است، براي عادتها و بيماري‌ها و وابستگي‌هاي گوناگونی که علاجي براي آن‌ها يافت نشده است، پاسخ‌گو باشد. اصول‌ معنوي و روحاني عموم این قدمي‌های معنوی مبتني بر اصل كمك‌هاي عشق ‌بلاعوض به همدردان مي‌باشد، كه از طريق ارائه‌ي آن‌چه خودمان كسب كرده‌ايم و با عشق خود به هم‌ديگر هدیه میدهیم. اکنون سعي در كنترل درد جانكاه سرطان مي‌باشيم، اعضاء اين گروه از زنان و مرداني تشكيل شده است، كه سرطان و دردناشي از آن، مشكل اصلي زندگي‌شان مي‌باشد. ما به هیچ سازمان و جامعه پزشکی و دولتی تعلق نداریم و مهم نيست كه شما به اين اصول معتقد باشيد، مهم اين است، كه اين اصول توانسته است به افرادی کمک برساند كه از روي بي‌اعتقادي و ناباوري به اين گروه آمده‌اند. همه‌ي كساني كه وارد اين برنامه شده‌اند، دقيقاً مثل خود من و بیماران بي‌اعتقاد بودند و حتي اين اصول را تمسخر مي‌كردند. اكنون انجمنهای خودیاری دوازده‌ و هفت و سه قدمی رُشد شگفت‌انگیزی کرده اند و تاکنون به 252 انجمن‌ مختلف رسيده و فعال است، كه درمورد معضلات اعتیادهای مختلف و وابستگي‌ها، رفتارهاي ناسالم، كنترل درد بيماري‌‌هاي لاعلاج، پرخوري، افراط و تفريط و گرفتن روحيه‌ي قوي براي پذيرش و رفع تعصبات و… موفق به انجام كمك‌هاي مؤثر به كساني شده است، كه هيچ راهكار ديگري براي رهايي‌شان نداشتند، آن‌ها پس از ورود به انجمن‌هاي خاص خود موفق به انجام كاري شدند، كه سال‌ها به تنهايي با آن در حال درگيري و جنگ بودند. اكنون گروه سرطاني‌هاي ايران، با هيچ عقيده، مسائل اجتماعي، سياسي، مذهبي، مقام و موضوعات تخصصي و پزشكي و روانپزشكي ارتباطی ندارد، عقايد كسي را رد و يا قبول نمي‌كند، اما هر كدام از اعضاء مي‌توانند براي خودشان برنامه‌اي خاص با مراكز بهداشت و درمانی و پزشكان خود داشته باشند. تمام اصول معنوي و روحاني و انرژي اين گروه و اعضای آن فقط درمورد كمك به همنوع و مشكلات اعضای خود متمركز مي‌باشد. اين گروه غیر انتفاعی بوده و تابعیت مؤسسات و يا دواير تخصصی و دولتي و خصوصي و عادی درمانی نيست، كاملاً خودكفا و بصورت غيرانتفاعي توسط اعضا گروه اداره مي‌شود، مخارج خودرا از اعانات اعضاء و حاميان خود جمع‌آوري مي‌كند.<br />
(تقاضاي شرافتمندانه‌ي نويسنده: <br />
من خودم سرطان استخوان فعال دارم و از اين قدمها براي آرام و غير فعال كردن سرطانم بهره گرفتم و اين اصول را اکنون در این کتاب به رشته تحرير در آوردم تا كساني كه مثل من مشكل سرطان دارند، از آن بهره مند شوند. من اين كتاب را به تمام كساني كه از سرطان در عذابند تقديم مي نمايم و درآمد مالی حاصله ي آن را براي چاپ كتاب ها و نشريات مختلف راجع به سرطان و كمك به صندوق حمايت از گروه سرطان ايران تقديم ميكنم. لطفاً از نشريات كپي و ريسو شده از اين كتاب و نشريات ديگر حمايت نكنيد)<br />
<br />
شاپور- الف يك سرطاني در حال بهبودي</div></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[حقایقی در مورد سرطان]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=3506</link>
			<pubDate>Thu, 02 Jan 2014 21:07:05 +0000</pubDate>
			<dc:creator><![CDATA[<a href="https://forum.banianbehboodi.ir/member.php?action=profile&uid=1">GOMNAM</a>]]></dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=3506</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #000000;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><div style="text-align: justify;" class="mycode_align">اين بيماري به دو گروهِ مجزا از هم دسته ‌بندي شده است: <br />
1. تومورهاي خوش‌خيم : <br />
<br />
به ‌گونه‌هاي متفاوتي از غده‌هاي گوشتي و چربي گفته می‌شوند که در اندام‌هاي مختلف بدن رُشد پيدا مي‌كنند. <br />
در بيش‌تر اين موارد پزشکان با عمل جراحي معمولی موفق به برداشتن اين غدد مي‌شوند، گاهي براي جلوگيري از رُشد اين نوع از تومورها از شيمي‌ و پرتودرماني هم سود برده مي‌شود. اين تومورها غالباً در همان مراحل دوره‌هاي درماني بهبود می‌یابند.<br />
2. تومورهاي بدخيم : <br />
به تومورهايي گفته مي‌شود كه در مراحل رُشد با آزمايش و عكس‌برداري قابل تشخيص مي‌باشند، غالباً متأسفانه اين تشخيص ممكن است در مراحل حاد رُشدي آن ميسر باشد. در تحقيقاتي كه علوم پزشكي انجام داده و منتشر كرده است، وجود سلول‌هاي مستعد به سرطان در تمام انسان‌ها وجود دارد، اما عده‌اي هستند كه سلول‌هاي فعال‌تري نسبت به سايرين دارند. <br />
<br />
پيش‌زمينه و انگيزه‌ي ژنتيكي بيماري سرطان <br />
هركدام از اعضای گروه سرطاني‌هاي ايران به نوعي به اين بيماري و ناخوشی گرفتار هستند. <br />
تومورهاي بدخيم دوگونه مي‌باشند: <br />
1. غددي كه با تيغ جراحي برداشته شده است و مراحل درماني پس از جراحي درمورد آن‌ها انجام مي‌گیرد، تعدادی از اين بيماران با مراقبت‌هاي ويژه و شرايط و پرهيز خاصي به زندگي خود ادامه می‌دهند، اگرچه آنان هميشه نگراني براي رُشد غده‌ي خود را دارند. <br />
2. غددی که پس از جراحي هم‌چنان به رُشد و تخريب‌شان در جاهاي ديگر بدن ادامه می‌دهند و با اين رویه و رُشد باعث مرگ بیمار می‌شوند، عموماً كساني كه غدد بدخيم دارند، از لحاظ روحي و رواني و جسمي آشفته و نگران و ترسو هستند، قريب به اتفاق آن‌ها شاهد رُشد تومورالي بوده و در انتظار فرارسيدن روز مرگ خود هستند! <br />
آن‌ها در ظاهر در حال زندگي هستند، اما بدون اميد و انگيزه‌اند. اين دوستان و همدردان اميد بسیار كمي به زندگي و زنده ماندن دارند، به خاطر درد و عذاب جسمي، رواني و روحي كه متحمل مي‌شوند، اطرافيان و مردم و شرايط ايجاد شده برایشان خوشایند نمی‌باشد، چراکه اطرافيان و مردم به آن‌ها به ديده‌ي ترحم و دلسوزي نگاه مي‌كنند. <br />
<br />
نقش ‌كليدي‌ و تأثير انجمن و گروه سرطاني‌هاي در اجتماع ‌بيماران ‌سرطاني:<br />
<br />
 پذيرش اصل بيماري سرطان نزد خود بيماران.<br />
 برطرف کردن حساسيت نسبت به كلمه‌ي سرطان نزد خود بيماران.<br />
 دادن احساس و کسب اميد، تعلق و امنيت به افراد بيمار در انجمني كه همه‌ي اعضاء آن مثل سايرين بيمار هستند و در كنار هم از درد مشترك خود حرف مي‌زنند، هر یک از اين اعضاء در لحظات بحراني مي‌توانند به فردي كه از درد سرطان در عذاب است كمك شاياني بنمايد.<br />
 اين گروه نیز با شبكه‌ي اطلاع‌رساني سازمان بهداشت جهاني و يا ساير انجمن‌‌ها‌ و بیمارستانها در كشورهاي مختلف در ارتباط مي‌باشد و هر روزه در جريان اطلاع‌رساني و مسائل بهداشتي جهاني درمورد سرطان قرار میگیرد و اعضاء مي‌توانند از راهكارهاي درماني، تغذيه، ورزش و راه‌هاي نوين پزشكي و علمي روز سود ببرنند.<br />
 اصول خودیاری معنوي سه قدمي، امكان رُشد معنوي و تصحيح چگونگي روابط نادرست قبلي با خود، بيماري خود، در رابطه با ساير مخلوقات و خداوندي كه خود درك كرده و ارتباط دوستانه دارند، را بر آن‌ها مي‌دهد.<br />
 اعضاء تازه‌وارد مي‌توانند پس از يافتن نتيجه و آرامش خود، چگونگي استفاده‌ از اصول معنوي و روحاني سه قدم و اصول آن‌را به همدردان ديگر به غير از خودشان ارائه دهند.<br />
 اين امكان براي شما و ساير اعضاء وجود دارد كه بتوانيد جلوي رُشد بيماري خودرا بگيريد و مثل بقيه‌ي اعضاء قديمي معجزه‌ي رهايي از درد و رُشد سرطان را در مشاركت‌هاي خود به عنوان يك راهكار به‌كار ببريد.<br />
 بيماري سرطان تقريباً يك بيماري خانوادگي است و به صورت ژنتيكي در بين بعضي از فرزندان و اعضای درجه اول بيمار مشاهده شده است و يا در حال رُشد و شكل‌گيري مي‌باشد. شما مي‌توانيد از راهكارهاي بهداشتي، مراقبتي، پيشگيري و تغذيه درست كه در بروشورهاي و کتابهای مختلف گروه است، میتوانند براي جلوگيري از عود اين بيماري برای خود و در بين اعضای خانواده‌ي خود به كار ببرند.<br />
 شما مي‌توانيد با عدّه‌اي از اين دوستان خاص در گروه، برنامه‌هاي تفريحي و سياحتي به‌وجود بياوريد و به طور ماهانه مرتباً به گردش و پيکنيك‌هاي دسته‌‌جمعي برويد.<br />
 تجربه نشان داده است كساني كه در اين نوع گروه انجمنها فعاليت و خدمتگذاري مي‌كنند، توانايي كنترل درد خودرا دارند و برخلاف نظريه‌ و پيش‌بيني پزشكي، مدت طول عمر خودرا بيش‌تر از فرصت داده شده است، در آرامش و اميدواري زندگی را سپري مي‌كنند و توانسته‌اند بر توده‌ي غدد سرطانی خود چیره شوند و از بهبودي و زندگي خود لذت ببرند.<br />
 بحث نيروي‌برتر از خود، محوريت معنوي در اين انجمن مي‌باشد، شما مي‌توانيد با استفاده از اصول معنوي و روحاني قدم‌ها و كمك كردن به همنوع و همدردان خود با اين نيرو بیش‌تر آشنا شوید و توانايي به‌كارگيري انرژي مثبت اين نيرو را در آموزش و كاركرد آن خواهيد داشت، تا بتوانيد در لحظات بحراني عود بيماري، به خودتان انرژي دهيد و دردهای‌تان را كنترل كنيد.<br />
 تمام سرويس‌هاي خدماتي و راهنمایی در اين گروه رايگان و به صورت عشق ‌بلاعوض مي‌باشد، هيچ‌گونه حق ‌عضويتي از شما دريافت نمي‌شود، نياز مالي اين انجمن از طريق كمك‌هاي اعضاء و حاميان آن تأمين مي‌شود.</div></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #000000;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><div style="text-align: justify;" class="mycode_align">اين بيماري به دو گروهِ مجزا از هم دسته ‌بندي شده است: <br />
1. تومورهاي خوش‌خيم : <br />
<br />
به ‌گونه‌هاي متفاوتي از غده‌هاي گوشتي و چربي گفته می‌شوند که در اندام‌هاي مختلف بدن رُشد پيدا مي‌كنند. <br />
در بيش‌تر اين موارد پزشکان با عمل جراحي معمولی موفق به برداشتن اين غدد مي‌شوند، گاهي براي جلوگيري از رُشد اين نوع از تومورها از شيمي‌ و پرتودرماني هم سود برده مي‌شود. اين تومورها غالباً در همان مراحل دوره‌هاي درماني بهبود می‌یابند.<br />
2. تومورهاي بدخيم : <br />
به تومورهايي گفته مي‌شود كه در مراحل رُشد با آزمايش و عكس‌برداري قابل تشخيص مي‌باشند، غالباً متأسفانه اين تشخيص ممكن است در مراحل حاد رُشدي آن ميسر باشد. در تحقيقاتي كه علوم پزشكي انجام داده و منتشر كرده است، وجود سلول‌هاي مستعد به سرطان در تمام انسان‌ها وجود دارد، اما عده‌اي هستند كه سلول‌هاي فعال‌تري نسبت به سايرين دارند. <br />
<br />
پيش‌زمينه و انگيزه‌ي ژنتيكي بيماري سرطان <br />
هركدام از اعضای گروه سرطاني‌هاي ايران به نوعي به اين بيماري و ناخوشی گرفتار هستند. <br />
تومورهاي بدخيم دوگونه مي‌باشند: <br />
1. غددي كه با تيغ جراحي برداشته شده است و مراحل درماني پس از جراحي درمورد آن‌ها انجام مي‌گیرد، تعدادی از اين بيماران با مراقبت‌هاي ويژه و شرايط و پرهيز خاصي به زندگي خود ادامه می‌دهند، اگرچه آنان هميشه نگراني براي رُشد غده‌ي خود را دارند. <br />
2. غددی که پس از جراحي هم‌چنان به رُشد و تخريب‌شان در جاهاي ديگر بدن ادامه می‌دهند و با اين رویه و رُشد باعث مرگ بیمار می‌شوند، عموماً كساني كه غدد بدخيم دارند، از لحاظ روحي و رواني و جسمي آشفته و نگران و ترسو هستند، قريب به اتفاق آن‌ها شاهد رُشد تومورالي بوده و در انتظار فرارسيدن روز مرگ خود هستند! <br />
آن‌ها در ظاهر در حال زندگي هستند، اما بدون اميد و انگيزه‌اند. اين دوستان و همدردان اميد بسیار كمي به زندگي و زنده ماندن دارند، به خاطر درد و عذاب جسمي، رواني و روحي كه متحمل مي‌شوند، اطرافيان و مردم و شرايط ايجاد شده برایشان خوشایند نمی‌باشد، چراکه اطرافيان و مردم به آن‌ها به ديده‌ي ترحم و دلسوزي نگاه مي‌كنند. <br />
<br />
نقش ‌كليدي‌ و تأثير انجمن و گروه سرطاني‌هاي در اجتماع ‌بيماران ‌سرطاني:<br />
<br />
 پذيرش اصل بيماري سرطان نزد خود بيماران.<br />
 برطرف کردن حساسيت نسبت به كلمه‌ي سرطان نزد خود بيماران.<br />
 دادن احساس و کسب اميد، تعلق و امنيت به افراد بيمار در انجمني كه همه‌ي اعضاء آن مثل سايرين بيمار هستند و در كنار هم از درد مشترك خود حرف مي‌زنند، هر یک از اين اعضاء در لحظات بحراني مي‌توانند به فردي كه از درد سرطان در عذاب است كمك شاياني بنمايد.<br />
 اين گروه نیز با شبكه‌ي اطلاع‌رساني سازمان بهداشت جهاني و يا ساير انجمن‌‌ها‌ و بیمارستانها در كشورهاي مختلف در ارتباط مي‌باشد و هر روزه در جريان اطلاع‌رساني و مسائل بهداشتي جهاني درمورد سرطان قرار میگیرد و اعضاء مي‌توانند از راهكارهاي درماني، تغذيه، ورزش و راه‌هاي نوين پزشكي و علمي روز سود ببرنند.<br />
 اصول خودیاری معنوي سه قدمي، امكان رُشد معنوي و تصحيح چگونگي روابط نادرست قبلي با خود، بيماري خود، در رابطه با ساير مخلوقات و خداوندي كه خود درك كرده و ارتباط دوستانه دارند، را بر آن‌ها مي‌دهد.<br />
 اعضاء تازه‌وارد مي‌توانند پس از يافتن نتيجه و آرامش خود، چگونگي استفاده‌ از اصول معنوي و روحاني سه قدم و اصول آن‌را به همدردان ديگر به غير از خودشان ارائه دهند.<br />
 اين امكان براي شما و ساير اعضاء وجود دارد كه بتوانيد جلوي رُشد بيماري خودرا بگيريد و مثل بقيه‌ي اعضاء قديمي معجزه‌ي رهايي از درد و رُشد سرطان را در مشاركت‌هاي خود به عنوان يك راهكار به‌كار ببريد.<br />
 بيماري سرطان تقريباً يك بيماري خانوادگي است و به صورت ژنتيكي در بين بعضي از فرزندان و اعضای درجه اول بيمار مشاهده شده است و يا در حال رُشد و شكل‌گيري مي‌باشد. شما مي‌توانيد از راهكارهاي بهداشتي، مراقبتي، پيشگيري و تغذيه درست كه در بروشورهاي و کتابهای مختلف گروه است، میتوانند براي جلوگيري از عود اين بيماري برای خود و در بين اعضای خانواده‌ي خود به كار ببرند.<br />
 شما مي‌توانيد با عدّه‌اي از اين دوستان خاص در گروه، برنامه‌هاي تفريحي و سياحتي به‌وجود بياوريد و به طور ماهانه مرتباً به گردش و پيکنيك‌هاي دسته‌‌جمعي برويد.<br />
 تجربه نشان داده است كساني كه در اين نوع گروه انجمنها فعاليت و خدمتگذاري مي‌كنند، توانايي كنترل درد خودرا دارند و برخلاف نظريه‌ و پيش‌بيني پزشكي، مدت طول عمر خودرا بيش‌تر از فرصت داده شده است، در آرامش و اميدواري زندگی را سپري مي‌كنند و توانسته‌اند بر توده‌ي غدد سرطانی خود چیره شوند و از بهبودي و زندگي خود لذت ببرند.<br />
 بحث نيروي‌برتر از خود، محوريت معنوي در اين انجمن مي‌باشد، شما مي‌توانيد با استفاده از اصول معنوي و روحاني قدم‌ها و كمك كردن به همنوع و همدردان خود با اين نيرو بیش‌تر آشنا شوید و توانايي به‌كارگيري انرژي مثبت اين نيرو را در آموزش و كاركرد آن خواهيد داشت، تا بتوانيد در لحظات بحراني عود بيماري، به خودتان انرژي دهيد و دردهای‌تان را كنترل كنيد.<br />
 تمام سرويس‌هاي خدماتي و راهنمایی در اين گروه رايگان و به صورت عشق ‌بلاعوض مي‌باشد، هيچ‌گونه حق ‌عضويتي از شما دريافت نمي‌شود، نياز مالي اين انجمن از طريق كمك‌هاي اعضاء و حاميان آن تأمين مي‌شود.</div></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[آشنایی با سه قدم سرطانی ها]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=3505</link>
			<pubDate>Thu, 02 Jan 2014 21:05:46 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=3505</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #000000;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><div style="text-align: justify;" class="mycode_align">آشنايي با سه قدم سرطاني‌هاي ايران<br />
قدم‌هاي اين گروه از روي دوازده قدم الكلي‌هاي گمنام اقتباس و تدوين شده است. دوازده قدم خدمات جهاني الكلي‌هاي گمنام AA به منظور كمك‌رساني به كساني ‌است. كه مي‌خواهند از يك برنامه‌ي منسجم بهبودي معنوي مستمر جهت رهايي از معضلات افكار مغشوش و كنترل دردسرطان، بهره‌برداري كنند. اين قدم‌ها توانايي برطرف كردن درد و حتي بهبودي از سرطان را به شما هديه می‌دهند. قدم‌هاي الكلي‌هاي گمنام يك اصول معنوي براي رهايي از الكليزم مي‌باشد. بنابراین تمام انجمن‌هاي دوازده و هفت و سه قدمي در ارتباط با كسب و ارائه‌ي راهکارهای بهبودي و روابط روحاني و معنوي خود از اين قدم‌ها الگو گرفته‌اند، را به سايرين اهدا كنند، ولي مسائل خاص هر انجمن مربوط به خود همان انجمن مي‌باشد. كسي نمي‌تواند از اصول و قدم‌ها و سنت‌ها و مفاهيم خدماتي انجمن ديگر به صرف دوازده قدمي در انجمن ديگر استفاده نمايد. بنابراین اين گروه براي خودش ساختار خاصي دارد. اجازه‌ي استفاده و چاپ اين نوع كتاب و پمفلت و سی دی قدم‌ها و كاركرد آن بدان معنا نيست كه گروه سرطاني‌هاي سه قدمي ايران، وابستگي و يا تحت نظارت و كنترل و سرپرستی الكلي‌هاي گمنام قرار دارد. <br />
<br />
اين گروه كاملاً غيرانتفاعي و خودكفا مي‌باشد، به هيچ‌كدام از ارگان‌هاي دولتي، سياسي، مذهبي، اجتماعي و سازمان‌هاي پزشكي و درماني خصوصی و دولتی و تحقیقاتی و تخصصی و دانشگاهی تعلق ندارد، وارد مباحث علمي و مباحث سياسي و يا اطلاعات موجود در اجتماع نمی‌شود و عقايد كسي را رد و يا تأييد نمي‌كند. اين گروه فقط در راستاي اهداف خود يعني كمك يك سرطاني درحال بهبودي به سرطاني‌ كه خواهان بهبودی مي‌باشد قرار دارد. كمك درماني يك سرطاني به يك سرطاني ديگر حلقه‌ي مفقود در اين زنجيره‌ي بهبودی بيماري خاص و الگوي انگيزه‌اي در اين گروه می‌باشد. بسياري از مردم تصور مي‌كنند كه بهبودي معنايي به غير از نابودي سلول‌هاي سرطاني و از بين رفتن تومور سرطاني نيست! <br />
توجه كنيد كه سلول‌هاي سرطان در جسم تمام انسان‌ها موجود است، فقط در بدن بعضي‌ از اشخاص بنابر دلایل مختلف فعال‌‌تر مي‌شود. در اين گروه نیز کلید موفقیت از طریق تجربيات شخصي و استفاده از تجارب اعضاء از اصول خودیاری و اطلاعات روز جامع علوم پزشكي در دانشگاه‌ها و بيمارستان‌هاي معتبر جهاني و استفاده از راهكارهاي علمي و تجربيات شخصي اعضاء در ساير انجمن‌هاي سرطان كه در دسترس مي‌باشد، مهم‌ترين عامل براي كنترل درد و رُشد سلول‌هاي سرطاني شده است، آن‌ها توانسته‌اند جلوي رُشد سرطان و سلول‌هاي ناهنجار و فعال خود را بگيرند. تازه‌واردان براي استفاده‌ي بهينه از اين راهكارها ابتدا نياز است كه آرامش خود را به دست بياورند. افرادی که به دنبال كسب آرامش برای رفع این معضل و بيماري هستند، ابزاري به نام سه قدم خودیاری در گروه سرطاني‌ها‌ موجود است. بنابراین براي رسيدن به اهداف معنوي سرطاني‌ها نياز است يك برنامه‌‌ريزي مستمر و منسجم از كاركرد سه قدمي براي خودشان داشته باشند. خصوصاً از ایجاد استرس، موادهاي مضر مانند سم نیکوتین و الکل و مواد مخدر، كمبود خواب، ترس از مرگ، افكار منفي، اعصاب و روان، که در روحيات، معنويات فرد فرد انسانها اثرات منفي مي‌گذارد. هر كسي كه مي‌خواهد به اين وضعيت گرفتار نشود،‌ بهتر است كه اطلاعات جامع از اين عوامل بيماري‌زا و محرك سلول‌هاي سرطاني را داشته باشد. براي شروع با آشنايي قدم‌ها، ابتدا بهتر است اگر دخانيات و الکل مصرف مي‌كنيد حتماً آن‌را قطع نماييد. زيرا موادسمي و به‌خصوص راديكال‌هاي آزاد در نيكوتين40% و الکل از ويتامين ‍‍‍‍C مورد نياز بدن شما را از بين می‌برد و سيستم دفاعي بدن را آن‌قدر ضعيف نگه مي‌دارد كه سلول‌هاي سالم هم مستعد ابتلا به بيماري‌هاي عمومي و عفوني مي‌شوند. كساني كه مصرف سيگار بیش از ده نخ می‌باشد و الکل مصرف میکنند به مرور توانايي جذب ويتامين C موردنیاز بدن خودرا از دست مي‌دهند. ويتامينCيكي از مهم‌ترين ويتامين‌هايي است، كه سلولهای بدن به آن نياز حیاتی دارند، تا بتواند با تقویت سپر دفاعي و حمله جلوي رُشد سلول‌هاي سرطان را بگيرد. به همين دليل ترك نيكوتين و الكل ابتدايي‌ترين عملي است. كه بايد انجام شود. شما مي‌توانيد اطلاعات بيش‌تري را در نشريات اين گروه كسب كرده و به آن‌ها عمل كنيد، براي اين كار از جزوات اطلاعيه‌ درماني شماره‌هاي يك، دو، و بقيه‌ی‌ نشريات گروه سرطاني‌هاي ایرانی استفاده نماييد. براي بعضي‌ها در انتظار مرگ بودن و عذاب كشيدن يك امر عادي و غريزي شده است، آن‌ها احساس مي‌كنند كه ديگر زندگي براي‌شان تمام شده است و با چشماني دريده، خيره و وحشت‌زده منتظر ورود فرشته‌ي مرگ هستند. به‌خصوص اگر اين همدردان در انزوا و تنهايي بيماري خود مدت‌ها بسر برده باشند. اميدهاي خودرا از دست داده‌اند و در مقابل مرگ و درد تسليم شده‌اند و خود را در كمال ضعف در آستانه‌ي ورود به قبرستان قرار ‌داده‌اند. اين برنامه مدعي چيزي نيست، قصد دخالت در امور پزشكي را هم ندارد، بنابراین پيشنهاد مي‌كند اگر همه‌ي درها را به روي خودشان بسته ديدند و نتيجه‌اي از تلاش‌هاي خود و دارو و شیمی و پرتو درمانی كسب نكرده‌اند به اين گروه بپيوندند، مطمئن باشند چيزي را از دست نداده‌اند. بلكه آن‌ها با تسليم شدن در مقابل خداوند قدرت برتر مي‌توانند شروع معجزات در زندگي تيره و تارشان را مشاهده كنند و آن‌ها هم جزء میليون‌ها افرادي باشند كه با اجراي اصول معنوي و روحاني خودیاری قدمها زندگي خودرا از گرداب درد و توهم مردن و مشكلات رهانيده و متحول كرده‌اند. اين قدم‌ها ابزار کار آمدي هستند، كه توانايي دارند ما را در مقابل ترس از مُردن، نااميدي، افكار منفي و سناریوساز، شك، ترديدها و دردهاي جانكاهي كه از بيماري سرطان تحمل مي‌نموديم را رها و آزاد سازد. اين قدم‌ها کمک می‌کنند تا بتوانیم از شخصيتي كه تازگي‌ها پيدا كرده‌ايم و ناامیدی که آزارمان مي‌دهد رها ‌شويم، بنابر تجربه‌ي اعضای قديمي براي كسب تمام وعده‌هاي موجود در اين برنامه نياز است، برنامه و راهکارها را بی‌اهمیت ندانیم، چون اين اصول‌ خودیاری فقط عملي هستند. يعني سعي شود با اجراي يك طرح و برنامه‌ريزي مرتب و روزانه آن‌را انجام داد. اصول خودیاری اين برنامه فقط تئوري نيست، بلكه اعضای قدیمی و موفق سرطاني‌ها از اين اصول بهره‌گيري مي‌كنند و با اجراي آن خود را از ترس و استرس بخاطر مرگ دردناك و نااميدي و آشفتگي‌های زندگی رها مي‌سازند. آشنايي و كاركرد اصول خودیاری قدم‌هاي سرطاني‌هاي ایران بهترين زمينه‌ساز براي تغيير دادن روابط مخدوش و ناسالمي است، كه در اثر ترس و استرس و تحمل درد، در بین آن‌ها و خالق خود بوجود آمده و باعث شده است، تا روابط سالم انسانی و خدایی را از دست بدهند. با اينكه همه‌ي اعضای انجمن با بيماري سرطان آشنا و با شما همرديف و همسان هستند، ولي بعضي‌ها در قسمت‌هايي از زندگي و يا درك و احساس، خودشان را با سايرين در تضاد و جدا از آنها مي‌دانند. اين نگراني ندارد، زيرا اصول اين قدم‌ها توانايي كمك به همه‌ي افراد مشکل دار را دارد. عده‌اي به زندگي و بهبودي‌شان بهاء داده‌اند و اين اصول را دودستي مي‌گيرند و بااين اصول همسو شده و به سمت جلو مي‌روند، عده‌اي هم هستند كه با لجاجت و يكدنده‌گي جلوي رُشد و تغييرات خود را مي‌گيرند، آن‌ها مي‌دانند كه با لجاجت كردن فقط خود را عذاب بيش‌تري مي‌دهند، آن‌ها با جلب ترحم خود و ديگران مي‌خواهند احساس قرباني بودن خود را به ديگران اثبات كنند، آن‌ها با جلب ترحم خود و ديگران احساسات سركوب شده‌شان را التيام مي‌دهند و از اين طريق ناموفق و دردناک، خود را ارضاء مي‌كنند. اصول معنوي قدم‌هاي خودیاری مخصوص كساني است، كه مي‌خواهند شهامت تغيير يافتن و رُشد و ارزش پيدا كردن خودرا به خودشان ثابت كنند. اين افراد فكر مي‌كنند كه با بیماری سرطان و دردهاي غير قابل كنترل، اختيار زندگي و روابط اجتماعي آن‌ها با خود و خالق خود و سایرین مخدوش شده و دچار مخاطره و آشفتگي گشته اند. آن‌ها مي‌دانند اختيار زندگي و افكارشان دردست احساسات خود و بيماري‌شان افتاده است. مي‌دانند گاهي چنان ضعيف و ناتوان مي‌شوند كه با يك اتفاق ساده و معمولي به هم مي‌ريزند و تحت اختيار بيماري خود و ديگران قرار مي‌گيرند و شروع بحران درست در همين محل و نقطه، برايشان بوجود می‌آید. بيماري سرطان و افکار منفی و دردهاي آن هرلحظه توانايي دارند كه موازنه‌هاي احساسي، جسمي، رواني، عاطفي، جنسي و روابط با سایر انسان‌ها را برهم بزنند. آگاهي در احساس مردن و قرباني بودن توازن رفتارهاي آن‌ها را برهم مي‌زند و آن‌ها هم در اثر فشارهاي درد و مرگ به خاطر سرطان به اطرافيان خود واكنش نشان مي‌دهند. آن‌ها در اثر عدم تحمل و ناتواني در مقابله با احساس درد و فکر مردن، مقاومت‌هاي خودرا از دست مي‌دهند، وقتي به اين نقطه مي‌رسند، هيچ چيزي جلوي واكنش‌ آن‌ها را نمي‌گيرد. آن‌ها دراثر تحريكات ‌احساسي، همه‌ي انسان‌ها را غيرخودي و مزاحم مي‌دانند. برنامه‌هاي تكراري و دلسوزانه‌ي اطرافيان آن‌ها را خسته و دل‌زده مي‌سازد. قدم‌هاي خودیاری سه گانه‌ي سرطاني‌ها در ابتدا، صبوري و آرامش را به فرد مي‌دهد، سيستم سرويس دهي قدم‌ها روي صبر و ترتيب و دوست داشتن یک بیمار استوار شده است و این قدم‌ها بگونه‌ای تنظیم شده‌اند، که ابتدا راهکار بايد قدم يك را انجام داد، سپس قدم دوم و سوم و به ترتيب تا بتوانند به بهبودی‌شان برسند. اين كاركرد صبر و نظم را به افراد بيمار آموزش مي‌دهد. آشنايي با اين قدم‌ها بهترين و خاطره ‌انگيزترين دوراني است، كه براي رُشد و تغيير خودشان به‌كار خواهند گرفت. هرچند تمام تازه‌ واردان و اعضای قديمي در ابتداي ورود از كاركردن روی قدم‌ها طفره مي‌رفتند، هم‌چنان که خود ما در اوایل ورود در اثر شدت درد و نااميدي و ترس از مردن كه باعث عدم تحرك جسمي و رواني و درک درست درما شده بود چنین کاری می‌کردیم. همانگونه که اعتقاد چنداني هم به كارآيي قدم‌ها و اصول خودیاری مورد بحث در اين گروه را نداشتيم، امّا به مرور، در اثر كاركرد این قدم‌ها باعث شد، انرژيي كه براي مسائل بي‌ربط و بدرد نخوری که مغزمان تجزیه و تحلیل میکرد و تلف مي‌كرد، را براي خودمان نگه داريم و اين قدرت و انرژی در ما برای مقابله با درد و عدم سازش با پذيرش بیماری سرطان است. قدم اول پايه و فندانسيون زندگي مارا در امیدواری و تلاش برای زنده ماندن را قويتر مي‌كند، تا بتوانيم بناي مستحكمي از ایمان و اميد و آرزوهای بجا مانده و عشق براي خودمان بسازيم، دراين قدم‌ها ما تلاش‌هاي بدون نتيجه، هزينه‌بر، دردناك خودرا کنار گذاشته و با امید به راه بهبودی قدم میگذاریم. ترسيم كردن تلاشهای بی نتیجه و اوقاتی را که صرف دیگران میکردیم و استرسهای بیموردی که بخود وارد میکردیم را در جواب سؤال چند مثال زنده مي‌نويسيم، باجواب دادن به اين سؤالات به راستي دست از سر خودمان برمي‌داريم، به خودمان ثابت مي‌شود كه ما به اندازه‌ي كافي تلاش خود را كرده‌ايم، نتايج به اينجا رسيده است كه در ناامیدی منتظر مرگ مانده‌ايم. درحالي‌كه شنيده‌ايم كساني كه بيماري خود را با آسودگی پذيرفته‌اند و با آن جنگ نمي‌كنند، باتسليم شدن درمقابل خواست خداوند (معجزه) افتاده است. برخلاف ادعاي علوم پزشكي که برایمان وقت زنده ماندن تعیین کرده بودند و شگفتي اطرافیان و سايرين، سا‌ل‌ها به خوشي و راحتي زندگي مي‌كنند، با اين‌كه اين پيام و وقت مردن را پزشك معالج و خيلي از اطرافيان به بيمار سرطاني گوشزد مي‌كنند. اما ناباوری همچنان ادامه دارد. درصد كساني كه آمادگی تسليم و پذيرش این اصول و اجرای آن‌را داشته باشند خيلي پایين است، نا گفته نماند كاركرد اين قدم‌ها اين درصد را افزایش می‌دهد. (كم‌تر كسي ديده شده ‌است كه با برداشتن اين قدم‌ها به نتيجه‌ي دلخواه نرسد) (آقاي بيل ويلسون) معجزه‌ي پيدايش قدم‌ها چندين دهه است، به كساني كمك مي‌كند كه همه‌ي درها را به‌روي خود بسته ديدند. شما اين افراد رها شده از اصول معنوي و روحاني اين قدم‌ها را در جلسات متعدد خودیاری قدمها ملاحظه خواهيد كرد.</div></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #000000;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><div style="text-align: justify;" class="mycode_align">آشنايي با سه قدم سرطاني‌هاي ايران<br />
قدم‌هاي اين گروه از روي دوازده قدم الكلي‌هاي گمنام اقتباس و تدوين شده است. دوازده قدم خدمات جهاني الكلي‌هاي گمنام AA به منظور كمك‌رساني به كساني ‌است. كه مي‌خواهند از يك برنامه‌ي منسجم بهبودي معنوي مستمر جهت رهايي از معضلات افكار مغشوش و كنترل دردسرطان، بهره‌برداري كنند. اين قدم‌ها توانايي برطرف كردن درد و حتي بهبودي از سرطان را به شما هديه می‌دهند. قدم‌هاي الكلي‌هاي گمنام يك اصول معنوي براي رهايي از الكليزم مي‌باشد. بنابراین تمام انجمن‌هاي دوازده و هفت و سه قدمي در ارتباط با كسب و ارائه‌ي راهکارهای بهبودي و روابط روحاني و معنوي خود از اين قدم‌ها الگو گرفته‌اند، را به سايرين اهدا كنند، ولي مسائل خاص هر انجمن مربوط به خود همان انجمن مي‌باشد. كسي نمي‌تواند از اصول و قدم‌ها و سنت‌ها و مفاهيم خدماتي انجمن ديگر به صرف دوازده قدمي در انجمن ديگر استفاده نمايد. بنابراین اين گروه براي خودش ساختار خاصي دارد. اجازه‌ي استفاده و چاپ اين نوع كتاب و پمفلت و سی دی قدم‌ها و كاركرد آن بدان معنا نيست كه گروه سرطاني‌هاي سه قدمي ايران، وابستگي و يا تحت نظارت و كنترل و سرپرستی الكلي‌هاي گمنام قرار دارد. <br />
<br />
اين گروه كاملاً غيرانتفاعي و خودكفا مي‌باشد، به هيچ‌كدام از ارگان‌هاي دولتي، سياسي، مذهبي، اجتماعي و سازمان‌هاي پزشكي و درماني خصوصی و دولتی و تحقیقاتی و تخصصی و دانشگاهی تعلق ندارد، وارد مباحث علمي و مباحث سياسي و يا اطلاعات موجود در اجتماع نمی‌شود و عقايد كسي را رد و يا تأييد نمي‌كند. اين گروه فقط در راستاي اهداف خود يعني كمك يك سرطاني درحال بهبودي به سرطاني‌ كه خواهان بهبودی مي‌باشد قرار دارد. كمك درماني يك سرطاني به يك سرطاني ديگر حلقه‌ي مفقود در اين زنجيره‌ي بهبودی بيماري خاص و الگوي انگيزه‌اي در اين گروه می‌باشد. بسياري از مردم تصور مي‌كنند كه بهبودي معنايي به غير از نابودي سلول‌هاي سرطاني و از بين رفتن تومور سرطاني نيست! <br />
توجه كنيد كه سلول‌هاي سرطان در جسم تمام انسان‌ها موجود است، فقط در بدن بعضي‌ از اشخاص بنابر دلایل مختلف فعال‌‌تر مي‌شود. در اين گروه نیز کلید موفقیت از طریق تجربيات شخصي و استفاده از تجارب اعضاء از اصول خودیاری و اطلاعات روز جامع علوم پزشكي در دانشگاه‌ها و بيمارستان‌هاي معتبر جهاني و استفاده از راهكارهاي علمي و تجربيات شخصي اعضاء در ساير انجمن‌هاي سرطان كه در دسترس مي‌باشد، مهم‌ترين عامل براي كنترل درد و رُشد سلول‌هاي سرطاني شده است، آن‌ها توانسته‌اند جلوي رُشد سرطان و سلول‌هاي ناهنجار و فعال خود را بگيرند. تازه‌واردان براي استفاده‌ي بهينه از اين راهكارها ابتدا نياز است كه آرامش خود را به دست بياورند. افرادی که به دنبال كسب آرامش برای رفع این معضل و بيماري هستند، ابزاري به نام سه قدم خودیاری در گروه سرطاني‌ها‌ موجود است. بنابراین براي رسيدن به اهداف معنوي سرطاني‌ها نياز است يك برنامه‌‌ريزي مستمر و منسجم از كاركرد سه قدمي براي خودشان داشته باشند. خصوصاً از ایجاد استرس، موادهاي مضر مانند سم نیکوتین و الکل و مواد مخدر، كمبود خواب، ترس از مرگ، افكار منفي، اعصاب و روان، که در روحيات، معنويات فرد فرد انسانها اثرات منفي مي‌گذارد. هر كسي كه مي‌خواهد به اين وضعيت گرفتار نشود،‌ بهتر است كه اطلاعات جامع از اين عوامل بيماري‌زا و محرك سلول‌هاي سرطاني را داشته باشد. براي شروع با آشنايي قدم‌ها، ابتدا بهتر است اگر دخانيات و الکل مصرف مي‌كنيد حتماً آن‌را قطع نماييد. زيرا موادسمي و به‌خصوص راديكال‌هاي آزاد در نيكوتين40% و الکل از ويتامين ‍‍‍‍C مورد نياز بدن شما را از بين می‌برد و سيستم دفاعي بدن را آن‌قدر ضعيف نگه مي‌دارد كه سلول‌هاي سالم هم مستعد ابتلا به بيماري‌هاي عمومي و عفوني مي‌شوند. كساني كه مصرف سيگار بیش از ده نخ می‌باشد و الکل مصرف میکنند به مرور توانايي جذب ويتامين C موردنیاز بدن خودرا از دست مي‌دهند. ويتامينCيكي از مهم‌ترين ويتامين‌هايي است، كه سلولهای بدن به آن نياز حیاتی دارند، تا بتواند با تقویت سپر دفاعي و حمله جلوي رُشد سلول‌هاي سرطان را بگيرد. به همين دليل ترك نيكوتين و الكل ابتدايي‌ترين عملي است. كه بايد انجام شود. شما مي‌توانيد اطلاعات بيش‌تري را در نشريات اين گروه كسب كرده و به آن‌ها عمل كنيد، براي اين كار از جزوات اطلاعيه‌ درماني شماره‌هاي يك، دو، و بقيه‌ی‌ نشريات گروه سرطاني‌هاي ایرانی استفاده نماييد. براي بعضي‌ها در انتظار مرگ بودن و عذاب كشيدن يك امر عادي و غريزي شده است، آن‌ها احساس مي‌كنند كه ديگر زندگي براي‌شان تمام شده است و با چشماني دريده، خيره و وحشت‌زده منتظر ورود فرشته‌ي مرگ هستند. به‌خصوص اگر اين همدردان در انزوا و تنهايي بيماري خود مدت‌ها بسر برده باشند. اميدهاي خودرا از دست داده‌اند و در مقابل مرگ و درد تسليم شده‌اند و خود را در كمال ضعف در آستانه‌ي ورود به قبرستان قرار ‌داده‌اند. اين برنامه مدعي چيزي نيست، قصد دخالت در امور پزشكي را هم ندارد، بنابراین پيشنهاد مي‌كند اگر همه‌ي درها را به روي خودشان بسته ديدند و نتيجه‌اي از تلاش‌هاي خود و دارو و شیمی و پرتو درمانی كسب نكرده‌اند به اين گروه بپيوندند، مطمئن باشند چيزي را از دست نداده‌اند. بلكه آن‌ها با تسليم شدن در مقابل خداوند قدرت برتر مي‌توانند شروع معجزات در زندگي تيره و تارشان را مشاهده كنند و آن‌ها هم جزء میليون‌ها افرادي باشند كه با اجراي اصول معنوي و روحاني خودیاری قدمها زندگي خودرا از گرداب درد و توهم مردن و مشكلات رهانيده و متحول كرده‌اند. اين قدم‌ها ابزار کار آمدي هستند، كه توانايي دارند ما را در مقابل ترس از مُردن، نااميدي، افكار منفي و سناریوساز، شك، ترديدها و دردهاي جانكاهي كه از بيماري سرطان تحمل مي‌نموديم را رها و آزاد سازد. اين قدم‌ها کمک می‌کنند تا بتوانیم از شخصيتي كه تازگي‌ها پيدا كرده‌ايم و ناامیدی که آزارمان مي‌دهد رها ‌شويم، بنابر تجربه‌ي اعضای قديمي براي كسب تمام وعده‌هاي موجود در اين برنامه نياز است، برنامه و راهکارها را بی‌اهمیت ندانیم، چون اين اصول‌ خودیاری فقط عملي هستند. يعني سعي شود با اجراي يك طرح و برنامه‌ريزي مرتب و روزانه آن‌را انجام داد. اصول خودیاری اين برنامه فقط تئوري نيست، بلكه اعضای قدیمی و موفق سرطاني‌ها از اين اصول بهره‌گيري مي‌كنند و با اجراي آن خود را از ترس و استرس بخاطر مرگ دردناك و نااميدي و آشفتگي‌های زندگی رها مي‌سازند. آشنايي و كاركرد اصول خودیاری قدم‌هاي سرطاني‌هاي ایران بهترين زمينه‌ساز براي تغيير دادن روابط مخدوش و ناسالمي است، كه در اثر ترس و استرس و تحمل درد، در بین آن‌ها و خالق خود بوجود آمده و باعث شده است، تا روابط سالم انسانی و خدایی را از دست بدهند. با اينكه همه‌ي اعضای انجمن با بيماري سرطان آشنا و با شما همرديف و همسان هستند، ولي بعضي‌ها در قسمت‌هايي از زندگي و يا درك و احساس، خودشان را با سايرين در تضاد و جدا از آنها مي‌دانند. اين نگراني ندارد، زيرا اصول اين قدم‌ها توانايي كمك به همه‌ي افراد مشکل دار را دارد. عده‌اي به زندگي و بهبودي‌شان بهاء داده‌اند و اين اصول را دودستي مي‌گيرند و بااين اصول همسو شده و به سمت جلو مي‌روند، عده‌اي هم هستند كه با لجاجت و يكدنده‌گي جلوي رُشد و تغييرات خود را مي‌گيرند، آن‌ها مي‌دانند كه با لجاجت كردن فقط خود را عذاب بيش‌تري مي‌دهند، آن‌ها با جلب ترحم خود و ديگران مي‌خواهند احساس قرباني بودن خود را به ديگران اثبات كنند، آن‌ها با جلب ترحم خود و ديگران احساسات سركوب شده‌شان را التيام مي‌دهند و از اين طريق ناموفق و دردناک، خود را ارضاء مي‌كنند. اصول معنوي قدم‌هاي خودیاری مخصوص كساني است، كه مي‌خواهند شهامت تغيير يافتن و رُشد و ارزش پيدا كردن خودرا به خودشان ثابت كنند. اين افراد فكر مي‌كنند كه با بیماری سرطان و دردهاي غير قابل كنترل، اختيار زندگي و روابط اجتماعي آن‌ها با خود و خالق خود و سایرین مخدوش شده و دچار مخاطره و آشفتگي گشته اند. آن‌ها مي‌دانند اختيار زندگي و افكارشان دردست احساسات خود و بيماري‌شان افتاده است. مي‌دانند گاهي چنان ضعيف و ناتوان مي‌شوند كه با يك اتفاق ساده و معمولي به هم مي‌ريزند و تحت اختيار بيماري خود و ديگران قرار مي‌گيرند و شروع بحران درست در همين محل و نقطه، برايشان بوجود می‌آید. بيماري سرطان و افکار منفی و دردهاي آن هرلحظه توانايي دارند كه موازنه‌هاي احساسي، جسمي، رواني، عاطفي، جنسي و روابط با سایر انسان‌ها را برهم بزنند. آگاهي در احساس مردن و قرباني بودن توازن رفتارهاي آن‌ها را برهم مي‌زند و آن‌ها هم در اثر فشارهاي درد و مرگ به خاطر سرطان به اطرافيان خود واكنش نشان مي‌دهند. آن‌ها در اثر عدم تحمل و ناتواني در مقابله با احساس درد و فکر مردن، مقاومت‌هاي خودرا از دست مي‌دهند، وقتي به اين نقطه مي‌رسند، هيچ چيزي جلوي واكنش‌ آن‌ها را نمي‌گيرد. آن‌ها دراثر تحريكات ‌احساسي، همه‌ي انسان‌ها را غيرخودي و مزاحم مي‌دانند. برنامه‌هاي تكراري و دلسوزانه‌ي اطرافيان آن‌ها را خسته و دل‌زده مي‌سازد. قدم‌هاي خودیاری سه گانه‌ي سرطاني‌ها در ابتدا، صبوري و آرامش را به فرد مي‌دهد، سيستم سرويس دهي قدم‌ها روي صبر و ترتيب و دوست داشتن یک بیمار استوار شده است و این قدم‌ها بگونه‌ای تنظیم شده‌اند، که ابتدا راهکار بايد قدم يك را انجام داد، سپس قدم دوم و سوم و به ترتيب تا بتوانند به بهبودی‌شان برسند. اين كاركرد صبر و نظم را به افراد بيمار آموزش مي‌دهد. آشنايي با اين قدم‌ها بهترين و خاطره ‌انگيزترين دوراني است، كه براي رُشد و تغيير خودشان به‌كار خواهند گرفت. هرچند تمام تازه‌ واردان و اعضای قديمي در ابتداي ورود از كاركردن روی قدم‌ها طفره مي‌رفتند، هم‌چنان که خود ما در اوایل ورود در اثر شدت درد و نااميدي و ترس از مردن كه باعث عدم تحرك جسمي و رواني و درک درست درما شده بود چنین کاری می‌کردیم. همانگونه که اعتقاد چنداني هم به كارآيي قدم‌ها و اصول خودیاری مورد بحث در اين گروه را نداشتيم، امّا به مرور، در اثر كاركرد این قدم‌ها باعث شد، انرژيي كه براي مسائل بي‌ربط و بدرد نخوری که مغزمان تجزیه و تحلیل میکرد و تلف مي‌كرد، را براي خودمان نگه داريم و اين قدرت و انرژی در ما برای مقابله با درد و عدم سازش با پذيرش بیماری سرطان است. قدم اول پايه و فندانسيون زندگي مارا در امیدواری و تلاش برای زنده ماندن را قويتر مي‌كند، تا بتوانيم بناي مستحكمي از ایمان و اميد و آرزوهای بجا مانده و عشق براي خودمان بسازيم، دراين قدم‌ها ما تلاش‌هاي بدون نتيجه، هزينه‌بر، دردناك خودرا کنار گذاشته و با امید به راه بهبودی قدم میگذاریم. ترسيم كردن تلاشهای بی نتیجه و اوقاتی را که صرف دیگران میکردیم و استرسهای بیموردی که بخود وارد میکردیم را در جواب سؤال چند مثال زنده مي‌نويسيم، باجواب دادن به اين سؤالات به راستي دست از سر خودمان برمي‌داريم، به خودمان ثابت مي‌شود كه ما به اندازه‌ي كافي تلاش خود را كرده‌ايم، نتايج به اينجا رسيده است كه در ناامیدی منتظر مرگ مانده‌ايم. درحالي‌كه شنيده‌ايم كساني كه بيماري خود را با آسودگی پذيرفته‌اند و با آن جنگ نمي‌كنند، باتسليم شدن درمقابل خواست خداوند (معجزه) افتاده است. برخلاف ادعاي علوم پزشكي که برایمان وقت زنده ماندن تعیین کرده بودند و شگفتي اطرافیان و سايرين، سا‌ل‌ها به خوشي و راحتي زندگي مي‌كنند، با اين‌كه اين پيام و وقت مردن را پزشك معالج و خيلي از اطرافيان به بيمار سرطاني گوشزد مي‌كنند. اما ناباوری همچنان ادامه دارد. درصد كساني كه آمادگی تسليم و پذيرش این اصول و اجرای آن‌را داشته باشند خيلي پایين است، نا گفته نماند كاركرد اين قدم‌ها اين درصد را افزایش می‌دهد. (كم‌تر كسي ديده شده ‌است كه با برداشتن اين قدم‌ها به نتيجه‌ي دلخواه نرسد) (آقاي بيل ويلسون) معجزه‌ي پيدايش قدم‌ها چندين دهه است، به كساني كمك مي‌كند كه همه‌ي درها را به‌روي خود بسته ديدند. شما اين افراد رها شده از اصول معنوي و روحاني اين قدم‌ها را در جلسات متعدد خودیاری قدمها ملاحظه خواهيد كرد.</div></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[طریقه عملکرد قدمهای سرطانی ها]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=3504</link>
			<pubDate>Thu, 02 Jan 2014 21:04:51 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=3504</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #000000;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><div style="text-align: justify;" class="mycode_align">عملكرد قدم‌ها چگونه است؟<br />
هرانساني به اندازه‌ي كافي از انرژي مثبت برخوردار مي‌باشد، اين انرژي درطي روز به همه‌ي انسان‌ها به صورت يكسان انتقال مي‌يابد، براي درك و احساس وجود انرژي زندگي بخش نياز است كه فکر و روان، روح، احساسات، جسم و عاطفه‌ي خودمان در آرامش نسبي تمرکز داشته باشيم، اين امر امكان پذير نيست، چون در اين عصر و زمانه درگيري‌هاي فرعي آن‌قدر زياد شده است، كه تمركزهاي عادي خود را هم از دست داده‌ايم و در وادی اموری که ارتباطی به ما ندارد سرگردان هستيم. قلب‌ما مالامال از رنجش و احساسات منفي و آزار دهنده مي‌باشد، قدم‌هاي سه گانه توانايي دارند، به شما در پالايش و جمع كردن اين احساسات منفي و كسب قدرت متمركز بودن كمك بكند. <br />
فلسفه‌ي چگونگي كاركرد قدم‌ها به صورت خلاصه! <br />
*- قدم اول: به شما مي‌گويد تسليم شويد، امّا تسليم كي و چي؟ <br />
چه فلسفه‌اي در اين قدم وجود دارد كه با اقرار به درماندگي و عاجز بودن، در مقابل تلاشهای بیهوده و هزینه بر که خودمان کردیم و نتیجه نگرفتیم به توانايي و قدرت مي‌رسيم؟ (من نتوانستم)<br />
*- قدم دوم: به شما ثابت مي‌كند كه شما قادر به كمك به خودتان و ديگران نيستيد، به شما نشان خواهد داد كه به خاطر نداشتن سلامتي عقل به خودتان در اثر وارد کردن ترس و استرس بیمورد صدمه زده‌ايد و اميدواری مي‌دهد كه اگر از تلاشهای بی حاصل دست بردارید، قدرتي برتر از قدرت شما هم وجود دارد و حاضر است به شما كمك كند، تا بتوانيد امور خودرا عاقلانه انجام دهيد! (كسي هست كه مي‌تواند) <br />
*- قدم سوم: به شما پيشنهاد مي‌كند كه زندگي و مشكلات خودرا به خداوندي‌ كه خودتان درك مي‌كنيد بسپاريد تا بتوانيد به خودتان كمك كنيد، اگر به خودتان توجه كنيد بار سنگيني را با خود حمل نمي‌كنيد. <br />
(در قدم سوم مي‌دانيد چه چيزي را به خدا بسپاريد)<br />
به شما نشان مي‌دهد شما با برداشتن اين قدمها شهامت ديدن و شناختن خود واقعي‌تان را كه در خط استرس و ترس گمش كرده بوديد را خواهيد يافت. (شناخت خود) <br />
این قدمها شمارا از انزواي غرایزشخصي و بیمارگونه خارج می‌کند و شما خود در مقابل عملكرد خودتان مسئول خواهيد بود، متوجه خواهيد شد كه با پذيرش مسئوليت خود تحت حمايت خداوند و راهنمايي او هستيد و به بیماری نیازمند که خودتان هستید کمک کنید تا در مقابل سلولهای سرطانی مقاوم و دوست داشتنی باشید. (تنها نيستيد) <br />
بتدریج دوست خواهید شد با خودتان با خود واقعي كه هميشه او را پنهان مي‌كرديد، با نیازهای واقعی آشنا خواهيد شد و توجه به دلايل دوست داشتني بودن خود خواهيد شد. اين قدمها به شما فروتني و تواضع لازم را خواهد داد، تا ارتباط خود و خالق خود و دیگران را بهبود ببخشيد. <br />
(با فروتني خود واقعي را مي‌پذيريد)<br />
اصول خودیاری بشما امكان مي‌دهد كه از آلايش‌هاي بدرد نخور و مزاحم كه سال‌ها از آن‌ها پشتيباني و حمايت مي‌كرديد و به عنوان یک ابزار طبق عادت از آن سود مي‌برديد رها شويد. و با فروتنی خود را در مقابل خداوند تسليم خواهيد كرد و براي رُشد و تغييرات خودتان را آماده خواهيد کرد، خود و دیگران را خواهید بخشید و این بخشش باعث متحول شدن خودتان در مقابل خداوند خواهد شد. <br />
(با تواضع ديگران را هم بپذيريد)<br />
احساس شيرين بيداري روحاني و معنوي را با بخشودن خود و دیگران را درك خواهيد كرد، چون شما سعادت اين را داريد كه حساب و كتاب خودرا در همين دنيا برآورد كرده و ممكن است. در بعضی موقع آن‌ها را تصفيه كنيد اين خيال آسودگی به شما توانايي مي‌دهد كه با رويي گشاده و در آرامش زندگي خودرا سپری کنید و افکار خود را بجای مردن و مسائل دردناک به امید و زندگی در پناه خداوند مهربان متمرکز خواهید کرد. <br />
(تكليف خود را روشن ‌كنيد)<br />
این طرز تفکر به شما امكان مي‌دهد كه اين طریقه زندگی کردن را با گرفتن انتقام و تصفيه حساب‌های دردآور را رها کرده و به صورت واقعي با شهامت و حضوراً ادامه دهيد. در اين راستا خداوند حامي و پشتيبان شماست. <br />
(تصفيه حساب با دنيا، اطرافيان و خودتان)<br />
شما يك تصفيه حساب شخصي روزانه دارید كه به شما امكان زندگی در آرامش و بهبود اوضاع زندگیتان را میدهد. دوست داشتن خودتان و بخشودن و احترام گذاشتن به خود و عاشق خودتان بودن یک سعادت و معجزه واقعی است. ديدن هرروزه‌ي خود امکان توجه و رسیدگی بخودتان است که اجازه می‌دهد. تا بتوانيد بدون تلف كردن انرژي زندگي‌بخش، به حيات خود با آرامش خاطر ادامه دهيد. <br />
در این قدمها چگونگي دعا و مراقبه كردن را آموزش خواهيد ديد، كه بدانيد چگونه و براي چه و چه كسي دعا مي‌كنيد و متوجه خواهید شد که دعا کردن برايتان صحبت كردن با خالق خودتان است و اگر بتوانيد با وي صحبت كنيد، رازهای خودتان را نزد خداوند فاش کرده و ارام خواهید بود. در این گروه شما میتوانید با مراقبه كردن به پيام و صحبت خداوند با شما گوش دهيد، تا بتوانيد ارتباطي مناسب و مستقيم و صحيح براي خودتان و معاشقه با خالق خودتان برقرار و درست كنيد. ماگونه انسانهایی هستیم که بخاطر نداشتن ارتباط درست با خود و خالقمان دچار این بیماری شدیم، ما در اثر خلأ معنوی گذاشتیم ترس و استرس زندگی و جسممان را منهدم کند. دعا و کردن برای ما یک نیاز حیاتی و دائمی است. ما باید با دعا و مراقبه وابستگی داشته باشیم، زیرا بدون دعا و مراقبه خواهیم مُرد.<br />
(طريقه‌ي دعا و مراقبه كردن را مي‌آموزيم چون دعا و مراقبه درمان‌گر ما است) دعا و مراقبه و ارتباط معنوی باعث زنده ماندن و بيداري جسم مرده و بیمار در مااست، كه در ظاهر خود را زنده و سرحال نمايش مي‌داد. در ضمن کارکرد اين قدمها به هم‌دردان و همتايان خود كه بیماری سرطان دارند، پيام گروه آواز رهايي و خلاص شدن از درد و سرطان را مي‌رسانيم. در اين قدمها احساس آزادي و صلح و عشق به خود و همدردان را درك خواهيم كرد. متوجه مي‌شويم كه برخلاف عقيده‌ي خودمان فردي به‌درد بخور و مثبت در اجتماع و در بین افراد خانواده و جامعه هستيم. متوجه مي‌شويم كه قدرتي مافوق تمام قدرت‌ها در جهان هستي به ما كمك مي‌كند و دوستمان دارد. به آساني با یک دعای آرامش در دسترس ما قرار دارد و هر موقع ما نياز داشته باشيم کمک‌مان خواهد كرد، تا در مقابل درد و مشكلات و عوارض بیماری سرطان قدرتمند و آرام باشيم.<br />
در اين مسير ثابت قدم باشيد و بدانيد در گروهی هستيد كه به خيلي از افرادي مثل شما كمك رسانده است. سعي كنيد با ورود به برنامه فوراً براي خودتان راهنما بگيريد و برنامه‌اي بگذاريد تا بتوانيد با اين قدم‌ها آشنا شويد، اين آموزشي براي شما و بيماری‌تان خواهد بود، به نيروي برتر از خودتان و اصول برنامه تسليم باشيد، تا بتوانيد از انرژي نجات بخش آن استفاده نماييد. همه‌ي ما اعضای قديمي در بدو ورود و براي آشنايي با اصول خودیاری آن، شك و ترديد داشتيم و از روي ناچاري و بلاتكليفي كاري را كه برخلاف ميل‌مان بود انجام می‌دادیم. امّا به مرور متوجه شديم كه خداوند در حق ما لطف بزرگی كرده است. اصول خودیاری و معنوي و روحاني این قدم‌ها يك اصول زنده و فعال (اكتيو) است. براي نتيجه‌گيري بهتر است كه آنها را كار بکنیم و در زندگي جديد بكار بگيريم و آنها را به سایر بیماران سرطانی هدیه دهیم!</div></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #000000;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><div style="text-align: justify;" class="mycode_align">عملكرد قدم‌ها چگونه است؟<br />
هرانساني به اندازه‌ي كافي از انرژي مثبت برخوردار مي‌باشد، اين انرژي درطي روز به همه‌ي انسان‌ها به صورت يكسان انتقال مي‌يابد، براي درك و احساس وجود انرژي زندگي بخش نياز است كه فکر و روان، روح، احساسات، جسم و عاطفه‌ي خودمان در آرامش نسبي تمرکز داشته باشيم، اين امر امكان پذير نيست، چون در اين عصر و زمانه درگيري‌هاي فرعي آن‌قدر زياد شده است، كه تمركزهاي عادي خود را هم از دست داده‌ايم و در وادی اموری که ارتباطی به ما ندارد سرگردان هستيم. قلب‌ما مالامال از رنجش و احساسات منفي و آزار دهنده مي‌باشد، قدم‌هاي سه گانه توانايي دارند، به شما در پالايش و جمع كردن اين احساسات منفي و كسب قدرت متمركز بودن كمك بكند. <br />
فلسفه‌ي چگونگي كاركرد قدم‌ها به صورت خلاصه! <br />
*- قدم اول: به شما مي‌گويد تسليم شويد، امّا تسليم كي و چي؟ <br />
چه فلسفه‌اي در اين قدم وجود دارد كه با اقرار به درماندگي و عاجز بودن، در مقابل تلاشهای بیهوده و هزینه بر که خودمان کردیم و نتیجه نگرفتیم به توانايي و قدرت مي‌رسيم؟ (من نتوانستم)<br />
*- قدم دوم: به شما ثابت مي‌كند كه شما قادر به كمك به خودتان و ديگران نيستيد، به شما نشان خواهد داد كه به خاطر نداشتن سلامتي عقل به خودتان در اثر وارد کردن ترس و استرس بیمورد صدمه زده‌ايد و اميدواری مي‌دهد كه اگر از تلاشهای بی حاصل دست بردارید، قدرتي برتر از قدرت شما هم وجود دارد و حاضر است به شما كمك كند، تا بتوانيد امور خودرا عاقلانه انجام دهيد! (كسي هست كه مي‌تواند) <br />
*- قدم سوم: به شما پيشنهاد مي‌كند كه زندگي و مشكلات خودرا به خداوندي‌ كه خودتان درك مي‌كنيد بسپاريد تا بتوانيد به خودتان كمك كنيد، اگر به خودتان توجه كنيد بار سنگيني را با خود حمل نمي‌كنيد. <br />
(در قدم سوم مي‌دانيد چه چيزي را به خدا بسپاريد)<br />
به شما نشان مي‌دهد شما با برداشتن اين قدمها شهامت ديدن و شناختن خود واقعي‌تان را كه در خط استرس و ترس گمش كرده بوديد را خواهيد يافت. (شناخت خود) <br />
این قدمها شمارا از انزواي غرایزشخصي و بیمارگونه خارج می‌کند و شما خود در مقابل عملكرد خودتان مسئول خواهيد بود، متوجه خواهيد شد كه با پذيرش مسئوليت خود تحت حمايت خداوند و راهنمايي او هستيد و به بیماری نیازمند که خودتان هستید کمک کنید تا در مقابل سلولهای سرطانی مقاوم و دوست داشتنی باشید. (تنها نيستيد) <br />
بتدریج دوست خواهید شد با خودتان با خود واقعي كه هميشه او را پنهان مي‌كرديد، با نیازهای واقعی آشنا خواهيد شد و توجه به دلايل دوست داشتني بودن خود خواهيد شد. اين قدمها به شما فروتني و تواضع لازم را خواهد داد، تا ارتباط خود و خالق خود و دیگران را بهبود ببخشيد. <br />
(با فروتني خود واقعي را مي‌پذيريد)<br />
اصول خودیاری بشما امكان مي‌دهد كه از آلايش‌هاي بدرد نخور و مزاحم كه سال‌ها از آن‌ها پشتيباني و حمايت مي‌كرديد و به عنوان یک ابزار طبق عادت از آن سود مي‌برديد رها شويد. و با فروتنی خود را در مقابل خداوند تسليم خواهيد كرد و براي رُشد و تغييرات خودتان را آماده خواهيد کرد، خود و دیگران را خواهید بخشید و این بخشش باعث متحول شدن خودتان در مقابل خداوند خواهد شد. <br />
(با تواضع ديگران را هم بپذيريد)<br />
احساس شيرين بيداري روحاني و معنوي را با بخشودن خود و دیگران را درك خواهيد كرد، چون شما سعادت اين را داريد كه حساب و كتاب خودرا در همين دنيا برآورد كرده و ممكن است. در بعضی موقع آن‌ها را تصفيه كنيد اين خيال آسودگی به شما توانايي مي‌دهد كه با رويي گشاده و در آرامش زندگي خودرا سپری کنید و افکار خود را بجای مردن و مسائل دردناک به امید و زندگی در پناه خداوند مهربان متمرکز خواهید کرد. <br />
(تكليف خود را روشن ‌كنيد)<br />
این طرز تفکر به شما امكان مي‌دهد كه اين طریقه زندگی کردن را با گرفتن انتقام و تصفيه حساب‌های دردآور را رها کرده و به صورت واقعي با شهامت و حضوراً ادامه دهيد. در اين راستا خداوند حامي و پشتيبان شماست. <br />
(تصفيه حساب با دنيا، اطرافيان و خودتان)<br />
شما يك تصفيه حساب شخصي روزانه دارید كه به شما امكان زندگی در آرامش و بهبود اوضاع زندگیتان را میدهد. دوست داشتن خودتان و بخشودن و احترام گذاشتن به خود و عاشق خودتان بودن یک سعادت و معجزه واقعی است. ديدن هرروزه‌ي خود امکان توجه و رسیدگی بخودتان است که اجازه می‌دهد. تا بتوانيد بدون تلف كردن انرژي زندگي‌بخش، به حيات خود با آرامش خاطر ادامه دهيد. <br />
در این قدمها چگونگي دعا و مراقبه كردن را آموزش خواهيد ديد، كه بدانيد چگونه و براي چه و چه كسي دعا مي‌كنيد و متوجه خواهید شد که دعا کردن برايتان صحبت كردن با خالق خودتان است و اگر بتوانيد با وي صحبت كنيد، رازهای خودتان را نزد خداوند فاش کرده و ارام خواهید بود. در این گروه شما میتوانید با مراقبه كردن به پيام و صحبت خداوند با شما گوش دهيد، تا بتوانيد ارتباطي مناسب و مستقيم و صحيح براي خودتان و معاشقه با خالق خودتان برقرار و درست كنيد. ماگونه انسانهایی هستیم که بخاطر نداشتن ارتباط درست با خود و خالقمان دچار این بیماری شدیم، ما در اثر خلأ معنوی گذاشتیم ترس و استرس زندگی و جسممان را منهدم کند. دعا و کردن برای ما یک نیاز حیاتی و دائمی است. ما باید با دعا و مراقبه وابستگی داشته باشیم، زیرا بدون دعا و مراقبه خواهیم مُرد.<br />
(طريقه‌ي دعا و مراقبه كردن را مي‌آموزيم چون دعا و مراقبه درمان‌گر ما است) دعا و مراقبه و ارتباط معنوی باعث زنده ماندن و بيداري جسم مرده و بیمار در مااست، كه در ظاهر خود را زنده و سرحال نمايش مي‌داد. در ضمن کارکرد اين قدمها به هم‌دردان و همتايان خود كه بیماری سرطان دارند، پيام گروه آواز رهايي و خلاص شدن از درد و سرطان را مي‌رسانيم. در اين قدمها احساس آزادي و صلح و عشق به خود و همدردان را درك خواهيم كرد. متوجه مي‌شويم كه برخلاف عقيده‌ي خودمان فردي به‌درد بخور و مثبت در اجتماع و در بین افراد خانواده و جامعه هستيم. متوجه مي‌شويم كه قدرتي مافوق تمام قدرت‌ها در جهان هستي به ما كمك مي‌كند و دوستمان دارد. به آساني با یک دعای آرامش در دسترس ما قرار دارد و هر موقع ما نياز داشته باشيم کمک‌مان خواهد كرد، تا در مقابل درد و مشكلات و عوارض بیماری سرطان قدرتمند و آرام باشيم.<br />
در اين مسير ثابت قدم باشيد و بدانيد در گروهی هستيد كه به خيلي از افرادي مثل شما كمك رسانده است. سعي كنيد با ورود به برنامه فوراً براي خودتان راهنما بگيريد و برنامه‌اي بگذاريد تا بتوانيد با اين قدم‌ها آشنا شويد، اين آموزشي براي شما و بيماری‌تان خواهد بود، به نيروي برتر از خودتان و اصول برنامه تسليم باشيد، تا بتوانيد از انرژي نجات بخش آن استفاده نماييد. همه‌ي ما اعضای قديمي در بدو ورود و براي آشنايي با اصول خودیاری آن، شك و ترديد داشتيم و از روي ناچاري و بلاتكليفي كاري را كه برخلاف ميل‌مان بود انجام می‌دادیم. امّا به مرور متوجه شديم كه خداوند در حق ما لطف بزرگی كرده است. اصول خودیاری و معنوي و روحاني این قدم‌ها يك اصول زنده و فعال (اكتيو) است. براي نتيجه‌گيري بهتر است كه آنها را كار بکنیم و در زندگي جديد بكار بگيريم و آنها را به سایر بیماران سرطانی هدیه دهیم!</div></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[عواقب ترسیدن از بیماری سرطان]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=3503</link>
			<pubDate>Thu, 02 Jan 2014 21:03:09 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=3503</guid>
			<description><![CDATA[<span style="color: #000000;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><div style="text-align: justify;" class="mycode_align">ترسیدن:<br />
شما اگر از بيماري خودتان بترسيد به آساني شما را خواهد كشت! <br />
اما اگر به درون بيماري خود برويد (پذيرش و تسليم) و خودتان را بعنوان بیمار بپذیرید و بابت آن خود را دعا کنید و مطمئن باشید پيروز خواهيد شد. ما درجلسات گروه سرطانیها به مشاركت همدردان‌مان گوش فرا می‌دهیم و خودمان هم در این جلسات و مشاركت مي‌کنيم. شنيدن داستان پذيرش آن‌ها برای داشتن بيماري سرطان، كه به راحتي و با شهامت خودرا سرطاني معرفي مي‌كنند. ما هم از شهامت آن‌ها الگوی دليري می‌گیریم و خودمان را يك بيمار سرطاني معرفي مي‌کنیم بابت نجات و حمایت خودمان از خالق خود کمک مي‌خواهیم. در اين قدم هيچ نيازي به محاكمه كردن خودمان نداريم، چون ما را منحرف خواهد کرد. فقط در اين قدم متوجه قدرت پوشالي اراده‌ و قدرتمان خواهيم شد و متوجه مي‌شويم كسي در درون به ما مي‌گويد:<br />
تو نتوانستي و نمي‌تواني، امّا كسي هست كه مي‌تواند.<br />
حالا كه مي‌دانيم، دست كشيدن از قدرت بشري و اراده‌ي پوشالي و اتکا به مال و اموال که فقط باعث می‌شوند به خود و دیگران صدمه بزنيم. تنها راه‌حل موفقیت می‌باشد، پس دست از سرخودمان بر‌مي‌داريم، نگاه‌مان به سمت خداوند و این اصول و دوستان سرطاني خواهد بود. اصول معنوی و كساني كه تجربيات كافي براي رهايي از درد و نااميدي‌ها را دارند. در يك سنجش و تفكر دروني بهتر، مي‌بينيم كه به نفع‌مان است، تا از قدرت شخصي و اراده‌ي مخرب خود دست برداريم و به قدرت برتر از خودمان اعتماد و فكر مي‌كنيم و راهي را مي‌آموزيم تا ارتباط بهتري با اين نيرو و خودمان برقرار و پیدا ‌كنيم. <br />
وقتي به نقطه‌ي تسليم مي‌رسيم، انرژي مثبتي از اميد به زنده ماندن و زندگي كردن در ما به وجود مي‌آيد، با اقرار به عجز و تسليم شدن در قدم اول و نداشتن عقل در قدم دوم و اميد داشتن به خداوند مهربان آمادگي پيدا مي‌كنيم كه وارد قدم مهم سوم شويم.<br />
<br />
يادآوري‌هاي مهم:<br />
1- پذيرش بيماري سرطان مي‌تواند به سهولت شما را از مسير انکار و غرور که باعث عود ناخوشی مي‌شود خارج كند.<br />
2- بهتر است باور داشته باشید كه خودتان به تنهايي و با داشتن پول و اراده و قدرت فردی قادر به اداره‌ي سيستم كنترل درد خود نيستيد.<br />
3- باور به وجود نيرويي برتر از خودتان كه توانايي كمك به شمارا دارد.<br />
4- داشتن برنامه‌اي مستمر كه ارتباط خودرا با قدرت برتر بهتر كنيد.<br />
5- شركت در جلسات سرطانیها و مشاركت در جمع همدردان.<br />
6- تمرين براي تقويت تصور و تصوير ذهني زیبا و منصفانه خود از قدرت برتر، که قبلاً مغشوش بود.<br />
7- قدرتمند نكردن و اهمیت ندادن به سناریو سازی ذهن و افكار بيمار گونه كه فعلاً در مسير درست كار نمي‌كند.<br />
8- مشاركت كردن با راهنمای خود و دوستان همدرد در هر فرصتي كه پيش مي‌آيد.<br />
9- مطالعه نشريات انجمن و ارتباط با کارکرد این قدمها در هرروز.<br />
</div></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="color: #000000;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><div style="text-align: justify;" class="mycode_align">ترسیدن:<br />
شما اگر از بيماري خودتان بترسيد به آساني شما را خواهد كشت! <br />
اما اگر به درون بيماري خود برويد (پذيرش و تسليم) و خودتان را بعنوان بیمار بپذیرید و بابت آن خود را دعا کنید و مطمئن باشید پيروز خواهيد شد. ما درجلسات گروه سرطانیها به مشاركت همدردان‌مان گوش فرا می‌دهیم و خودمان هم در این جلسات و مشاركت مي‌کنيم. شنيدن داستان پذيرش آن‌ها برای داشتن بيماري سرطان، كه به راحتي و با شهامت خودرا سرطاني معرفي مي‌كنند. ما هم از شهامت آن‌ها الگوی دليري می‌گیریم و خودمان را يك بيمار سرطاني معرفي مي‌کنیم بابت نجات و حمایت خودمان از خالق خود کمک مي‌خواهیم. در اين قدم هيچ نيازي به محاكمه كردن خودمان نداريم، چون ما را منحرف خواهد کرد. فقط در اين قدم متوجه قدرت پوشالي اراده‌ و قدرتمان خواهيم شد و متوجه مي‌شويم كسي در درون به ما مي‌گويد:<br />
تو نتوانستي و نمي‌تواني، امّا كسي هست كه مي‌تواند.<br />
حالا كه مي‌دانيم، دست كشيدن از قدرت بشري و اراده‌ي پوشالي و اتکا به مال و اموال که فقط باعث می‌شوند به خود و دیگران صدمه بزنيم. تنها راه‌حل موفقیت می‌باشد، پس دست از سرخودمان بر‌مي‌داريم، نگاه‌مان به سمت خداوند و این اصول و دوستان سرطاني خواهد بود. اصول معنوی و كساني كه تجربيات كافي براي رهايي از درد و نااميدي‌ها را دارند. در يك سنجش و تفكر دروني بهتر، مي‌بينيم كه به نفع‌مان است، تا از قدرت شخصي و اراده‌ي مخرب خود دست برداريم و به قدرت برتر از خودمان اعتماد و فكر مي‌كنيم و راهي را مي‌آموزيم تا ارتباط بهتري با اين نيرو و خودمان برقرار و پیدا ‌كنيم. <br />
وقتي به نقطه‌ي تسليم مي‌رسيم، انرژي مثبتي از اميد به زنده ماندن و زندگي كردن در ما به وجود مي‌آيد، با اقرار به عجز و تسليم شدن در قدم اول و نداشتن عقل در قدم دوم و اميد داشتن به خداوند مهربان آمادگي پيدا مي‌كنيم كه وارد قدم مهم سوم شويم.<br />
<br />
يادآوري‌هاي مهم:<br />
1- پذيرش بيماري سرطان مي‌تواند به سهولت شما را از مسير انکار و غرور که باعث عود ناخوشی مي‌شود خارج كند.<br />
2- بهتر است باور داشته باشید كه خودتان به تنهايي و با داشتن پول و اراده و قدرت فردی قادر به اداره‌ي سيستم كنترل درد خود نيستيد.<br />
3- باور به وجود نيرويي برتر از خودتان كه توانايي كمك به شمارا دارد.<br />
4- داشتن برنامه‌اي مستمر كه ارتباط خودرا با قدرت برتر بهتر كنيد.<br />
5- شركت در جلسات سرطانیها و مشاركت در جمع همدردان.<br />
6- تمرين براي تقويت تصور و تصوير ذهني زیبا و منصفانه خود از قدرت برتر، که قبلاً مغشوش بود.<br />
7- قدرتمند نكردن و اهمیت ندادن به سناریو سازی ذهن و افكار بيمار گونه كه فعلاً در مسير درست كار نمي‌كند.<br />
8- مشاركت كردن با راهنمای خود و دوستان همدرد در هر فرصتي كه پيش مي‌آيد.<br />
9- مطالعه نشريات انجمن و ارتباط با کارکرد این قدمها در هرروز.<br />
</div></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
	</channel>
</rss>