<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0" xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/" xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/">
	<channel>
		<title><![CDATA[انجمن بانیان بهبودی - مطالب و نشریات مربوط به الاتین]]></title>
		<link>https://forum.banianbehboodi.ir/</link>
		<description><![CDATA[انجمن بانیان بهبودی - https://forum.banianbehboodi.ir]]></description>
		<pubDate>Wed, 30 Sep 2026 18:26:46 +0000</pubDate>
		<generator>MyBB</generator>
		<item>
			<title><![CDATA[مشارکت یکی از اعضای ناراتین]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=7011</link>
			<pubDate>Thu, 11 Jun 2015 08:02:30 +0000</pubDate>
			<dc:creator><![CDATA[<a href="https://forum.banianbehboodi.ir/member.php?action=profile&uid=594">ARSAM</a>]]></dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=7011</guid>
			<description><![CDATA[مشارکت اعضاء ناراتین <br />
<br />
  ]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[مشارکت اعضاء ناراتین <br />
<br />
  ]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[میدانید که ناراتین]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=7010</link>
			<pubDate>Thu, 11 Jun 2015 07:55:59 +0000</pubDate>
			<dc:creator><![CDATA[<a href="https://forum.banianbehboodi.ir/member.php?action=profile&uid=594">ARSAM</a>]]></dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=7010</guid>
			<description><![CDATA[می دانید که ناراتین ...<br />
<br />
<br />
این برنامه برای نوجوانانی است که یکی از اعضای خانواده و یا دوستان و بستگان نزدیکشان به بیماری اعتیاد مبتلا شده و زندگی آنان تحت تاثیر این بیماری قرار گرفته است .<br />
<br />
جلسات ناراتین مخصوص نوجوانان 13 تا 19 ساله می باشد .<br />
<br />
پدرم !<br />
<br />
مادرم !<br />
<br />
معتادان از نظر ذهنی معنوی و جسمی از بیماری اعتیاد آسیب می بینند . خوب حدس بزنید دیگر از چه چیزهایی آسیب می بینند ؟ می دانید چقدر والدین به سن ویا بلوغ فرزندانشان بی توجه می شوند ؟<br />
<br />
من همیشه عادت داشتم احساساتم را پنهان کنم در حالی که پنهانی می گریستم تظاهر می کردم که ناراحت نیستم .<br />
<br />
ناراتین به من عشق و امید دادو احساس این که دیگر تنها نیستم ...<br />
<br />
می دانید که ناراتین ...<br />
<br />
* برای بچه هایی شبیه من است که تحت تاثیر اعتیاد دیگران قرار گرفته اند .<br />
<br />
* مکان امنی برای من است که می توانم مشارکت کنم و از خودم حرف بزنم .<br />
<br />
* به من کمک می کند تا بیماری خانوادگی اعتیاد را بشناسم .<br />
<br />
* جایی است که یاد می گیریم که احساس خوبی نسبت به خود داشته باشیم .<br />
<br />
* من را تشویق می کند که جای واکنش نشان دادن نگرشم را تغییر دهم .<br />
<br />
* به من شهامت می دهد که با عشق رها کنم .<br />
<br />
امیدوارم این توضیحات تصویر روشنی از اهمیت ناراتین در زندگی ام نشان دهد .<br />
<br />
در حقیقت فقط می خواهم به شما بگویم که به ناراتین نیاز دارم .<br />
<br />
 ]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[می دانید که ناراتین ...<br />
<br />
<br />
این برنامه برای نوجوانانی است که یکی از اعضای خانواده و یا دوستان و بستگان نزدیکشان به بیماری اعتیاد مبتلا شده و زندگی آنان تحت تاثیر این بیماری قرار گرفته است .<br />
<br />
جلسات ناراتین مخصوص نوجوانان 13 تا 19 ساله می باشد .<br />
<br />
پدرم !<br />
<br />
مادرم !<br />
<br />
معتادان از نظر ذهنی معنوی و جسمی از بیماری اعتیاد آسیب می بینند . خوب حدس بزنید دیگر از چه چیزهایی آسیب می بینند ؟ می دانید چقدر والدین به سن ویا بلوغ فرزندانشان بی توجه می شوند ؟<br />
<br />
من همیشه عادت داشتم احساساتم را پنهان کنم در حالی که پنهانی می گریستم تظاهر می کردم که ناراحت نیستم .<br />
<br />
ناراتین به من عشق و امید دادو احساس این که دیگر تنها نیستم ...<br />
<br />
می دانید که ناراتین ...<br />
<br />
* برای بچه هایی شبیه من است که تحت تاثیر اعتیاد دیگران قرار گرفته اند .<br />
<br />
* مکان امنی برای من است که می توانم مشارکت کنم و از خودم حرف بزنم .<br />
<br />
* به من کمک می کند تا بیماری خانوادگی اعتیاد را بشناسم .<br />
<br />
* جایی است که یاد می گیریم که احساس خوبی نسبت به خود داشته باشیم .<br />
<br />
* من را تشویق می کند که جای واکنش نشان دادن نگرشم را تغییر دهم .<br />
<br />
* به من شهامت می دهد که با عشق رها کنم .<br />
<br />
امیدوارم این توضیحات تصویر روشنی از اهمیت ناراتین در زندگی ام نشان دهد .<br />
<br />
در حقیقت فقط می خواهم به شما بگویم که به ناراتین نیاز دارم .<br />
<br />
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[كارهاي خوب و انرژي مثبت]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6455</link>
			<pubDate>Tue, 16 Dec 2014 21:29:13 +0000</pubDate>
			<dc:creator><![CDATA[<a href="https://forum.banianbehboodi.ir/member.php?action=profile&uid=600">Atlas</a>]]></dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6455</guid>
			<description><![CDATA[<span style="font-weight: bold;" class="mycode_b"><span style="font-style: italic;" class="mycode_i"><span style="font-size: large;" class="mycode_size"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="color: #ff0000;" class="mycode_color">اگر به کارهایمان انرژی مثبت دهیم به آنها سوخت رسانده ایم و موجب ادامه حرکت آنها می شویم، اما اگر به اعمال خود انرژی منفی رسانیم مانند همان ترمز اتومبیل عمل کرده ایم و باعث توقف رفتار مورد نظر خواهیم شد. انرژی مثبت و منفی را دیگران هم می توانند به ما بدهند، برخلاف بنزین که هیچ کس حاضر نیست کارت سوختش را به کسی غرض یا هدیه بدهد، رفتار ، کلام و عکس العملهای دیگران مانند نقل و نبات به ما انرژی مثبت و منفی اهدا می کنند.</span></span><br />
<br />
<span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="color: #008000;" class="mycode_color">ما در طول روز انرژی های مثبت و منفی زیادی را از دیگران در قالب تشویق، انتقاد، توصیه، مشورت، تجربه یا دردودل دریافت می کنیم یا به خود و دیگران هدیه می دهیم، غافل از اینکه انرژی های منفی که عمدا یا سهوا در لابه لای این پیشنهادات و مشاوره ها وجود دارد بین ما و اهدافمان فاصله می اندازد و سرعت حرکت مارا کم و کم تر می کند.</span></span><br />
<br />
<span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="color: #ff8c00;" class="mycode_color">وقتی که به صحت رفتار یا هدف خود ایمان داریم و باقدرت تمام به آن می پردازیم و هر زمان در حال توسعه و ارتقای آن هستیم یا حتی از جانب دیگران مورد تشویق، تمجید و حمایت قرار می گیریم، انرژی های مثبت بسیاری دریافت کرده ایم که قدرت و سرعت ما را در پیشبرد هرچه بهتر آن رفتار یا هدف بیشتر و بیشتر خواهد کرد.</span></span><br />
<br />
<span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="color: #ee82ee;" class="mycode_color">اما اگر در انجام کارها یا رفتار خود شک و تردید راه دهیم، تحت تاثیر افکار بازدارنده افراد منفی گرا و سواستفاده‌گر قرار بگیریم یا کار و رفتار خود را تقویت نکنیم و به آن نپردازیم، فکر نکنیم و خشنود نباشیم، با حجم زیادی از انرژی های منفی رو به رو شده ایم که باقدرت تمام ما را از پا در می آورند. اگر به برنامه، اهداف و رفتارهایی که انجام می دهیم فکر نکنیم و در مورد آنها بی اعتنا شویم و از جانب اطرافیان تشویق و ترغیب نگردیم، به این معنی است که سوخت رسانی به آن ها را قطع کرده ایم و موجب از بین رفتنشان شده‌ایم.</span></span><br />
<br />
<span style="color: #0000FF;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size">وقتی عادت ناپسندی داریم می توانیم با قطع انرژی آن موجب تضعیف و درنهایت نابودی اش شویم. تنها کافی است که با بی توجهی ، عدم حمایت و عدم تکرار آن باعث شویم تا به فراموشی سپرده شود و از ذهن ما بیرون رود. در این حالت اگر به آن انرژی منفی هم بدهیم موجب نفرت ما از آن موضوع می گردد. مانند فرد سیگاری که بعد از مدتی دوری از سیگار با یادآوری و تکرار مضرات و عواقب دردناک استفاده از آن باعث ایجاد تنفر و دشمنی خود با سیگار می شود.</span></span><br />
<br />
<br />
<span style="color: #008080;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size">در زمان انجام کارهای خوب باید مراقب باشیم تا از گزند افکار بازدارنده‌ی افراد بدبین و منفی گرا ، سواستفاده گر، کم بین، در امان باشیم. بهتر است رفتار و اهداف مثبت خود را که احساس می کنیم تحت تاثیر این افراد قرار خواهد گرفت کم تر برای آن ها بازگو کنیم. هوشیارانه مواظب نظرات دیگران باشید و زمانی که با انرژیهای منفی آنها روبه رو می شوید از همان راهکاری که برای از بین بردن اعمال منفی خود( بی اعتنایی و عدم تقویت) استفاده می کنید، بهره ببرید تا از ذهنتان بیرون رود. بیشتر سعی کنید تا با افراد مشوق و مثبت‌گرا رابطه برقرار کنید و اهداف و رفتارهای خود را با آنها در میان بگذارید.</span></span><br />
<br />
<br />
<span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="color: #000080;" class="mycode_color">همیشه بهترین راه این است که وقتی از موضوعی اطلاع و آگاهی کامل نداریم در مورد آن اظهار نظر نکنیم و طرف مقابل را به اشتباه نیاندازیم. زیرا ممکن است با انجام عکس العمل یا انتقاد و تشویق اشتباه او را گمراه کنیم. ما تنها باید آن فرد را راهنمایی کنیم تا با شخص مطلع و واقع بینی مشورت کند و فریب افکار منفی کسی را نخورد.</span></span></span></span></span>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="font-weight: bold;" class="mycode_b"><span style="font-style: italic;" class="mycode_i"><span style="font-size: large;" class="mycode_size"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="color: #ff0000;" class="mycode_color">اگر به کارهایمان انرژی مثبت دهیم به آنها سوخت رسانده ایم و موجب ادامه حرکت آنها می شویم، اما اگر به اعمال خود انرژی منفی رسانیم مانند همان ترمز اتومبیل عمل کرده ایم و باعث توقف رفتار مورد نظر خواهیم شد. انرژی مثبت و منفی را دیگران هم می توانند به ما بدهند، برخلاف بنزین که هیچ کس حاضر نیست کارت سوختش را به کسی غرض یا هدیه بدهد، رفتار ، کلام و عکس العملهای دیگران مانند نقل و نبات به ما انرژی مثبت و منفی اهدا می کنند.</span></span><br />
<br />
<span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="color: #008000;" class="mycode_color">ما در طول روز انرژی های مثبت و منفی زیادی را از دیگران در قالب تشویق، انتقاد، توصیه، مشورت، تجربه یا دردودل دریافت می کنیم یا به خود و دیگران هدیه می دهیم، غافل از اینکه انرژی های منفی که عمدا یا سهوا در لابه لای این پیشنهادات و مشاوره ها وجود دارد بین ما و اهدافمان فاصله می اندازد و سرعت حرکت مارا کم و کم تر می کند.</span></span><br />
<br />
<span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="color: #ff8c00;" class="mycode_color">وقتی که به صحت رفتار یا هدف خود ایمان داریم و باقدرت تمام به آن می پردازیم و هر زمان در حال توسعه و ارتقای آن هستیم یا حتی از جانب دیگران مورد تشویق، تمجید و حمایت قرار می گیریم، انرژی های مثبت بسیاری دریافت کرده ایم که قدرت و سرعت ما را در پیشبرد هرچه بهتر آن رفتار یا هدف بیشتر و بیشتر خواهد کرد.</span></span><br />
<br />
<span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="color: #ee82ee;" class="mycode_color">اما اگر در انجام کارها یا رفتار خود شک و تردید راه دهیم، تحت تاثیر افکار بازدارنده افراد منفی گرا و سواستفاده‌گر قرار بگیریم یا کار و رفتار خود را تقویت نکنیم و به آن نپردازیم، فکر نکنیم و خشنود نباشیم، با حجم زیادی از انرژی های منفی رو به رو شده ایم که باقدرت تمام ما را از پا در می آورند. اگر به برنامه، اهداف و رفتارهایی که انجام می دهیم فکر نکنیم و در مورد آنها بی اعتنا شویم و از جانب اطرافیان تشویق و ترغیب نگردیم، به این معنی است که سوخت رسانی به آن ها را قطع کرده ایم و موجب از بین رفتنشان شده‌ایم.</span></span><br />
<br />
<span style="color: #0000FF;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size">وقتی عادت ناپسندی داریم می توانیم با قطع انرژی آن موجب تضعیف و درنهایت نابودی اش شویم. تنها کافی است که با بی توجهی ، عدم حمایت و عدم تکرار آن باعث شویم تا به فراموشی سپرده شود و از ذهن ما بیرون رود. در این حالت اگر به آن انرژی منفی هم بدهیم موجب نفرت ما از آن موضوع می گردد. مانند فرد سیگاری که بعد از مدتی دوری از سیگار با یادآوری و تکرار مضرات و عواقب دردناک استفاده از آن باعث ایجاد تنفر و دشمنی خود با سیگار می شود.</span></span><br />
<br />
<br />
<span style="color: #008080;" class="mycode_color"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size">در زمان انجام کارهای خوب باید مراقب باشیم تا از گزند افکار بازدارنده‌ی افراد بدبین و منفی گرا ، سواستفاده گر، کم بین، در امان باشیم. بهتر است رفتار و اهداف مثبت خود را که احساس می کنیم تحت تاثیر این افراد قرار خواهد گرفت کم تر برای آن ها بازگو کنیم. هوشیارانه مواظب نظرات دیگران باشید و زمانی که با انرژیهای منفی آنها روبه رو می شوید از همان راهکاری که برای از بین بردن اعمال منفی خود( بی اعتنایی و عدم تقویت) استفاده می کنید، بهره ببرید تا از ذهنتان بیرون رود. بیشتر سعی کنید تا با افراد مشوق و مثبت‌گرا رابطه برقرار کنید و اهداف و رفتارهای خود را با آنها در میان بگذارید.</span></span><br />
<br />
<br />
<span style="font-size: medium;" class="mycode_size"><span style="color: #000080;" class="mycode_color">همیشه بهترین راه این است که وقتی از موضوعی اطلاع و آگاهی کامل نداریم در مورد آن اظهار نظر نکنیم و طرف مقابل را به اشتباه نیاندازیم. زیرا ممکن است با انجام عکس العمل یا انتقاد و تشویق اشتباه او را گمراه کنیم. ما تنها باید آن فرد را راهنمایی کنیم تا با شخص مطلع و واقع بینی مشورت کند و فریب افکار منفی کسی را نخورد.</span></span></span></span></span>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[بایدها و نبایدهای الاتین]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6280</link>
			<pubDate>Sun, 05 Oct 2014 14:49:55 +0000</pubDate>
			<dc:creator><![CDATA[<a href="https://forum.banianbehboodi.ir/member.php?action=profile&uid=495">MOZHGAN</a>]]></dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6280</guid>
			<description><![CDATA[<div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">نبايد هاي الاتين ....</span></div> <div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">1 _ نبايد كارهاي شخص الكلي را پنهان كني و مسئوليتي بيش از خودت را بر عهده بگيري ...<br />
<br />
2 _ سعي نكن نوشيدن الكلي و مصرف را متوقف كني . زيرا تو قادر به انجام آن نسيتي ...<br />
<br />
3 _ با فردي كه الكل مي نوشد بحث نكن ...<br />
<br />
4 _ مشروب يا مواد را مخفي نكن و يا آن را دور نريز . زيرا هميشه مقدار بيشتر وجود دارد . <br />
<br />
5 _ ناراحت نشو ، وقتي فرد الكلي تو را مقصر مصرف خود مي داند . <br />
<br />
6 _ از الكل يا مواد مخدر به عنوان وسيله ايي براي فرار از وضعيت خانواده استفاده نكن . <br />
<br />
7 _ محكوم نكن ، قضاوت نكن ، به خاطر داشته باش كه اعتياد و الكليسم يك بيماري است ..<br />
<br />
8 _ مشكلات والدين را اولين مسئله زندگي ات قرار نده . <br />
<br />
9 _ توقع نداشته باش كه همه مسائل يك شبه تغيير كنند . <br />
<br />
10 _ توقع تغييراز هيچ كس به جز خودت را نداشته باش . <br />
<br />
11 _ اجازه نده احساس ترحم به خودت در تو رشد كند ، اين باعث نابودي ات مي شود . <br />
<br />
12 _ بيش از حد در مقابل مشكلات الكي واكنش نشان نده ...</span></div>
<br />
 ]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">نبايد هاي الاتين ....</span></div> <div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">1 _ نبايد كارهاي شخص الكلي را پنهان كني و مسئوليتي بيش از خودت را بر عهده بگيري ...<br />
<br />
2 _ سعي نكن نوشيدن الكلي و مصرف را متوقف كني . زيرا تو قادر به انجام آن نسيتي ...<br />
<br />
3 _ با فردي كه الكل مي نوشد بحث نكن ...<br />
<br />
4 _ مشروب يا مواد را مخفي نكن و يا آن را دور نريز . زيرا هميشه مقدار بيشتر وجود دارد . <br />
<br />
5 _ ناراحت نشو ، وقتي فرد الكلي تو را مقصر مصرف خود مي داند . <br />
<br />
6 _ از الكل يا مواد مخدر به عنوان وسيله ايي براي فرار از وضعيت خانواده استفاده نكن . <br />
<br />
7 _ محكوم نكن ، قضاوت نكن ، به خاطر داشته باش كه اعتياد و الكليسم يك بيماري است ..<br />
<br />
8 _ مشكلات والدين را اولين مسئله زندگي ات قرار نده . <br />
<br />
9 _ توقع نداشته باش كه همه مسائل يك شبه تغيير كنند . <br />
<br />
10 _ توقع تغييراز هيچ كس به جز خودت را نداشته باش . <br />
<br />
11 _ اجازه نده احساس ترحم به خودت در تو رشد كند ، اين باعث نابودي ات مي شود . <br />
<br />
12 _ بيش از حد در مقابل مشكلات الكي واكنش نشان نده ...</span></div>
<br />
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[معرفی الاتین]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6279</link>
			<pubDate>Sun, 05 Oct 2014 14:47:47 +0000</pubDate>
			<dc:creator><![CDATA[<a href="https://forum.banianbehboodi.ir/member.php?action=profile&uid=495">MOZHGAN</a>]]></dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6279</guid>
			<description><![CDATA[<div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">يك نفر به زندگي نگاه مي كند و زيبايي ، روشني ، خوبي و مهرباني و گرمي و ملايمت را مي بيند ، شخص ديگري به همان زندگي نگاه مي كند ولي زشتي ، تنهايي ، مشكلات و نااميديها را مي بيند . چه چيزي سبب اين تفاوت شده است ؟ " طرز برخورد و طرز تلقي ها "</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">طرز برخورد مابا قضايا تعيين مي كند كه مي خواهيم شاد باشيم يا ناراحت ، عصبي باشيم يا آرام و آسوده، دوست داشتني يا نفرت انگيز ، بالغ يا نابالغ ، كامل يا ناقص .</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">در جلسات فرزندان الکلی ها ما مي آموزيم كه با بكارگيري برنامه ها كه همانا استفاده از 12 قدم ، 12 سنت و شعارها در زندگيمان مي باشد، مي خواهيم چه باشيم و مي آموزيم كه چطور آنها را بشناسيم .</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">يك دانش كامل و به كارگيري سخت كوشانه اين اصول ، به ما كمك مي كند تا رفتارهاي مثبت خود را بسط و توسعه دهيم و اين چنين است كه ما مي توانيم خوشحالي و (تكامل ) را بيابيم .</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">همه ما مشكل داريم . اين طبيعت بشر است كه به دنبال ميان بر و راه حل هاي ساده مي گردد.</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">اجازه دادن به ديگران براي اينكه فكر كننده و تصميم گيرنده براي ما باشند تلاش زيادي لازم ندارد اما ممكن است راهها و جوابهاي آنها براي ما مفيد و شايسته نباشد.</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">ما خود مسئوليت پيدا كردن جوابها و راه حل و گرفتن تصميمات شخصي مان را داريم.</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">اين كتابچه سوالات براي كمك كردن به ما براي درك بهتر قدم هاو سنت ها با برانگيختن افكار و گفتگوهاي محرك ،طراحي شده است . ( كه البته ) جوابي براي سوالات داده نشده است ، زيراكه جوابهاي هر فردي متفاوت است.</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">داستانهايي كه در انتهاي هر بخش آورده شده است حتما " به اين منظور نيست كه دقيقا" به اين گونه باشد، فقط به منظور مطرح كردن مثالهايي فراهم شده اند.</span></div>
<br />
</div></div></div></div></div></div></div></div></div></div>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">يك نفر به زندگي نگاه مي كند و زيبايي ، روشني ، خوبي و مهرباني و گرمي و ملايمت را مي بيند ، شخص ديگري به همان زندگي نگاه مي كند ولي زشتي ، تنهايي ، مشكلات و نااميديها را مي بيند . چه چيزي سبب اين تفاوت شده است ؟ " طرز برخورد و طرز تلقي ها "</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">طرز برخورد مابا قضايا تعيين مي كند كه مي خواهيم شاد باشيم يا ناراحت ، عصبي باشيم يا آرام و آسوده، دوست داشتني يا نفرت انگيز ، بالغ يا نابالغ ، كامل يا ناقص .</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">در جلسات فرزندان الکلی ها ما مي آموزيم كه با بكارگيري برنامه ها كه همانا استفاده از 12 قدم ، 12 سنت و شعارها در زندگيمان مي باشد، مي خواهيم چه باشيم و مي آموزيم كه چطور آنها را بشناسيم .</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">يك دانش كامل و به كارگيري سخت كوشانه اين اصول ، به ما كمك مي كند تا رفتارهاي مثبت خود را بسط و توسعه دهيم و اين چنين است كه ما مي توانيم خوشحالي و (تكامل ) را بيابيم .</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">همه ما مشكل داريم . اين طبيعت بشر است كه به دنبال ميان بر و راه حل هاي ساده مي گردد.</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">اجازه دادن به ديگران براي اينكه فكر كننده و تصميم گيرنده براي ما باشند تلاش زيادي لازم ندارد اما ممكن است راهها و جوابهاي آنها براي ما مفيد و شايسته نباشد.</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">ما خود مسئوليت پيدا كردن جوابها و راه حل و گرفتن تصميمات شخصي مان را داريم.</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">اين كتابچه سوالات براي كمك كردن به ما براي درك بهتر قدم هاو سنت ها با برانگيختن افكار و گفتگوهاي محرك ،طراحي شده است . ( كه البته ) جوابي براي سوالات داده نشده است ، زيراكه جوابهاي هر فردي متفاوت است.</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">داستانهايي كه در انتهاي هر بخش آورده شده است حتما " به اين منظور نيست كه دقيقا" به اين گونه باشد، فقط به منظور مطرح كردن مثالهايي فراهم شده اند.</span></div>
<br />
</div></div></div></div></div></div></div></div></div></div>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[چگونگی تشکیل الاتین]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6278</link>
			<pubDate>Sun, 05 Oct 2014 14:44:47 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6278</guid>
			<description><![CDATA[<div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">فرزندان نوجوان خانواده های الکلی بزودی دریافتند که مشکلات آنها با اعضا بزرگسال ‏متفاوت است.در سال 1957 الاتین در پاسخ به این نیاز گسترش یافت.پسر 17 ساله ‏ای که پدرش در ‏AA‏ و مادرش در الانان بود با بکار بردن قدم ها و شعارهای ‏AA‏ در حل ‏مشکلات خود به موفقیتی آشکار دست یافت.‏</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">والدین این پسر با تشویق او، از پنج نفر دیگر از نوجوانان و والدین الکلی درخواست ‏کرد تا در شکل گیری یک گروه برای کمک به دیگر نوجوانان به او ملحق شوند.این ایده ‏پذیرفته شد و تعداد گروهها رو به فزونی نهاد.‏</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">در پاسخ به مقالات توزیع شده توسط دفتر خدمات جهانی 10 گروه جدید الاتین به ثبت ‏رسیدند و تا سال 1958 هیئت مدیره خبر تشکیل 31 گروه جدید الاتین به همراه بیش ‏از 39 گروه در حال تشکیل را اعلام کرد.تصمیم گیریها در کمیته الاتین انجام می شد.‏</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">تا اواخر سال 1962 ،203 گروه به ثبت رسیده بودند و برنامه فرزندان الکلی ها برای ‏دیگر کشورها توزیع و منتشر شده بود.در آوریل 1964 کارمندان جدیدی به منظور کار ‏در بخش الاتین اضافه شد.مکاتبه با اعضا مطرح شده گروهها، ارسال بسته های ‏رایگان نشریات برای گروههای جدید و پرسشهایی از سوی افراد دارای تخصص ‏همگی باید توسط مسئول سازماندهی الاتین اداره میشد.‏</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">در سال 1957 کتاب جوان و والدین الکلی توسط گروههای الاتین کالیفرنیا برای چاپ ‏ارائه شد.پس از آن چندین کتاب و جزوه بصورت نشریه تهیه شد که کتاب الاتین ‏صحبت می کند جزء این سری بود.‏</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">انجمن الان/الاتین در کشورهای سراسر جهان با زبانهای مختلف رشد سریعی داشته ‏است،انجمن الانان به عنوان منبع اولیه کمک به افرادی شناخته شد که تحت تاثیر ‏الکلیسم فرد مورد علاقه خود قرار داشتند.هر چند الانان به لحاظ نیاز بیان شده توسط ‏خانواده های اعضا الکلیهای گمنام گسترش یافته بود اما الانان و الاتین اکنون کمک و ‏امید را تقدیم خانواده ها و دوستان الکلی هایی می کند که هنوز الکل مصرف می ‏کنند و یا دست از آن برداشته اند.حتی بسیاری از اعضا طولی نمی کشد که با الکلی ‏زندگی خود ارتباط برقرار می کنند. ‏</span></div>
<br />
</div></div></div></div></div>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">فرزندان نوجوان خانواده های الکلی بزودی دریافتند که مشکلات آنها با اعضا بزرگسال ‏متفاوت است.در سال 1957 الاتین در پاسخ به این نیاز گسترش یافت.پسر 17 ساله ‏ای که پدرش در ‏AA‏ و مادرش در الانان بود با بکار بردن قدم ها و شعارهای ‏AA‏ در حل ‏مشکلات خود به موفقیتی آشکار دست یافت.‏</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">والدین این پسر با تشویق او، از پنج نفر دیگر از نوجوانان و والدین الکلی درخواست ‏کرد تا در شکل گیری یک گروه برای کمک به دیگر نوجوانان به او ملحق شوند.این ایده ‏پذیرفته شد و تعداد گروهها رو به فزونی نهاد.‏</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">در پاسخ به مقالات توزیع شده توسط دفتر خدمات جهانی 10 گروه جدید الاتین به ثبت ‏رسیدند و تا سال 1958 هیئت مدیره خبر تشکیل 31 گروه جدید الاتین به همراه بیش ‏از 39 گروه در حال تشکیل را اعلام کرد.تصمیم گیریها در کمیته الاتین انجام می شد.‏</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">تا اواخر سال 1962 ،203 گروه به ثبت رسیده بودند و برنامه فرزندان الکلی ها برای ‏دیگر کشورها توزیع و منتشر شده بود.در آوریل 1964 کارمندان جدیدی به منظور کار ‏در بخش الاتین اضافه شد.مکاتبه با اعضا مطرح شده گروهها، ارسال بسته های ‏رایگان نشریات برای گروههای جدید و پرسشهایی از سوی افراد دارای تخصص ‏همگی باید توسط مسئول سازماندهی الاتین اداره میشد.‏</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">در سال 1957 کتاب جوان و والدین الکلی توسط گروههای الاتین کالیفرنیا برای چاپ ‏ارائه شد.پس از آن چندین کتاب و جزوه بصورت نشریه تهیه شد که کتاب الاتین ‏صحبت می کند جزء این سری بود.‏</span></div><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><div style="text-align: right;" class="mycode_align"><span style="font-size: large;" class="mycode_size">انجمن الان/الاتین در کشورهای سراسر جهان با زبانهای مختلف رشد سریعی داشته ‏است،انجمن الانان به عنوان منبع اولیه کمک به افرادی شناخته شد که تحت تاثیر ‏الکلیسم فرد مورد علاقه خود قرار داشتند.هر چند الانان به لحاظ نیاز بیان شده توسط ‏خانواده های اعضا الکلیهای گمنام گسترش یافته بود اما الانان و الاتین اکنون کمک و ‏امید را تقدیم خانواده ها و دوستان الکلی هایی می کند که هنوز الکل مصرف می ‏کنند و یا دست از آن برداشته اند.حتی بسیاری از اعضا طولی نمی کشد که با الکلی ‏زندگی خود ارتباط برقرار می کنند. ‏</span></div>
<br />
</div></div></div></div></div>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[آدرس جلسات الانان و الاتین اصفهان]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6018</link>
			<pubDate>Fri, 18 Jul 2014 13:16:18 +0000</pubDate>
			<dc:creator><![CDATA[<a href="https://forum.banianbehboodi.ir/member.php?action=profile&uid=1">GOMNAM</a>]]></dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6018</guid>
			<description><![CDATA[شنبه _________سه راهی کهندژ ابتدای خیابان کهندژ _ موسسه قوامین _ زیرزمین خیریه امام زمان (ع)____مشارکت _4 تا 4/30 _زمستان 3<br />
_______________________________________________________________________________________________________<br />
یکشنبه ________سه راهی کهندژ ابتدای خیابان _ موسسه قوامین _ زیر زمین خیریه امام زمان (ع) ____ مادران مشارکت _ 9 _ تا 10/30 صبح<br />
_______________________________________________________________________________________________________<br />
چهارشنبه ______ سه راهی کهندژ  ابتدای خیابان _ موسسه قوامین _ زیر زمین خیریه امام زمان (ع)____کار گاه قدم _4 _تا 5/30 _زمستان 3<br />
 جمعه _______سه راهی کهندژ ابتدای خیابان _موسسه قوامین _ زیر زمین خیریه امام زمان ________جوانان دختر _ _10 تا 11/30     <br />
چهارشنبه______بلوار کشاورز _ قائمیه _ آخرین ایستگاه اتوبوس _ پایگاه بسیج _ سالن ورزشی _______مشارکت _ 4 _ تا 5/30 _ زمستان 3<br />
چهارشنبه ____ملک شهر _ خیابان مطهری_ فلکه آزادگان _شهرک نگین_ جنب آتش نشانی مسجد انیسه حوراء _ مشارکت 4_5/30 _<br />
<br />
____________________________________________________________________________________________________<br />
چهارشنبه __خیابان سجاد _(سپهسالار)_ چهار راه اول _ نبش بهشت آیین _کوچه الفت _ جنب استخر _ حسینیه حضرت ابولفضل (حتما با چادر) _ مشارکت _4 _ تا 5/30 _ زمستان ها 3 تا 4/30<br />
____________________________________________________________________________________________________<br />
شنبه _____ بروجن _ میدان امام _ روبروی پیام نور _بهزیستی _ (سالن ورزشی)                            مشارکت _4 /5/30 _ زمستان 3<br />
<br />
دوشنبه ____بروجن _ میدان امام _ روبروی پیام نور _ (سالن ورزشی) دختران _اول هر ماه جلسه باز _ مشارکت _4 تا 5/30 زمستان 3<br />
<br />
چهارشنبه _______بروجن _ میدان امام _روبروی پیام نور _ بهزیستی _(سالن ورزشی)                   مشارکت _ 4 تا 5/30 _زمستان ها 3<br />
<br />
 شنبه _______نجف آباد _ خیابان منتظری شمالی _ آخر بلوار والفجر _ حسینیه فاطمه زهرا (س)   مشارکت _4 تا 5/30 زمستان 3<br />
<br />
دوشنبه ______نجف آباد_ گلدشت _ خیابان منتظری_ روبروی منبع آب _ حسینیه ولی عصر _        مشارکت _ 4 تا 5/30 زمستان ها 3<br />
<br />
 یکشنبه ______ نهضت آباد _ خیابان سعدی _ مسجد حضرت ابوالفضل -                               مشارکت _ 9 تا 10/ 30 صبح<br />
<br />
سه شنبه _نجف آباد _ خ منتظری جنوبی _ خ گلبهار غربی _ مسجد و حسینیه حاج نوروز _ جنب قرض الحسنه سید الشهداء _مشارکت 9 تا 10/ 30 صبح<br />
 شنبه ___________ یزدانشهر _ خیابان نهم غربی _ حسینیه علی گودرزی _                      مشارکت _ 4 تا 5/30 زمستان  از  3<br />
<br />
 یکشنبه ________قهدریجان _ خیابان منتظری _ خیابان طالقانی _ سالن گلستان شهداء _    مشارکت _ 4 تا 5/30 زمستان ها از 3<br />
<br />
یکشنبه ________ امیر آباد _ خیابان شریعتی _ جنب پارک بیت الحسین _ جنب سوپر همشهری _ مشارکت 4 تا 5/30 _ زمستان 3<br />
<br />
جمعه ________ سه راهی کهندژ _ ابتدای خیابان کهندژ _ موسسه قوامین _ زیر زمین خیریه امام زمان _ جوانان پسر _12 تا 1/30 ظهر<br />
<br />
 سه شنبه ______ پل وحید _ سه راهی نظر _ روبروی شنبه بازار _ امامزاده شازده محمد _ (چادر الزامی) _ مشارکت 9 تا 10/30 صبح]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[شنبه _________سه راهی کهندژ ابتدای خیابان کهندژ _ موسسه قوامین _ زیرزمین خیریه امام زمان (ع)____مشارکت _4 تا 4/30 _زمستان 3<br />
یکشنبه ________سه راهی کهندژ ابتدای خیابان _ موسسه قوامین _ زیر زمین خیریه امام زمان (ع) ____ مادران مشارکت _ 9 _ تا 10/30 صبح<br />
چهارشنبه ______ سه راهی کهندژ  ابتدای خیابان _ موسسه قوامین _ زیر زمین خیریه امام زمان (ع)____کار گاه قدم _4 _تا 5/30 _زمستان 3<br />
 جمعه _______سه راهی کهندژ ابتدای خیابان _موسسه قوامین _ زیر زمین خیریه امام زمان ________جوانان دختر _ _10 تا 11/30     <br />
چهارشنبه______بلوار کشاورز _ قائمیه _ آخرین ایستگاه اتوبوس _ پایگاه بسیج _ سالن ورزشی _______مشارکت _ 4 _ تا 5/30 _ زمستان 3<br />
چهارشنبه ____ملک شهر _ خیابان مطهری_ فلکه آزادگان _شهرک نگین_ جنب آتش نشانی مسجد انیسه حوراء _ مشارکت 4_5/30 _<br />
<br />
چهارشنبه __خیابان سجاد _(سپهسالار)_ چهار راه اول _ نبش بهشت آیین _کوچه الفت _ جنب استخر _ حسینیه حضرت ابولفضل (حتما با چادر) _ مشارکت _4 _ تا 5/30 _ زمستان ها 3 تا 4/30<br />
شنبه _____ بروجن _ میدان امام _ روبروی پیام نور _بهزیستی _ (سالن ورزشی)                            مشارکت _4 /5/30 _ زمستان 3<br />
<br />
دوشنبه ____بروجن _ میدان امام _ روبروی پیام نور _ (سالن ورزشی) دختران _اول هر ماه جلسه باز _ مشارکت _4 تا 5/30 زمستان 3<br />
<br />
چهارشنبه _______بروجن _ میدان امام _روبروی پیام نور _ بهزیستی _(سالن ورزشی)                   مشارکت _ 4 تا 5/30 _زمستان ها 3<br />
<br />
 شنبه _______نجف آباد _ خیابان منتظری شمالی _ آخر بلوار والفجر _ حسینیه فاطمه زهرا (س)   مشارکت _4 تا 5/30 زمستان 3<br />
<br />
دوشنبه ______نجف آباد_ گلدشت _ خیابان منتظری_ روبروی منبع آب _ حسینیه ولی عصر _        مشارکت _ 4 تا 5/30 زمستان ها 3<br />
<br />
 یکشنبه ______ نهضت آباد _ خیابان سعدی _ مسجد حضرت ابوالفضل -                               مشارکت _ 9 تا 10/ 30 صبح<br />
<br />
سه شنبه _نجف آباد _ خ منتظری جنوبی _ خ گلبهار غربی _ مسجد و حسینیه حاج نوروز _ جنب قرض الحسنه سید الشهداء _مشارکت 9 تا 10/ 30 صبح<br />
 شنبه ___________ یزدانشهر _ خیابان نهم غربی _ حسینیه علی گودرزی _                      مشارکت _ 4 تا 5/30 زمستان  از  3<br />
<br />
 یکشنبه ________قهدریجان _ خیابان منتظری _ خیابان طالقانی _ سالن گلستان شهداء _    مشارکت _ 4 تا 5/30 زمستان ها از 3<br />
<br />
یکشنبه ________ امیر آباد _ خیابان شریعتی _ جنب پارک بیت الحسین _ جنب سوپر همشهری _ مشارکت 4 تا 5/30 _ زمستان 3<br />
<br />
جمعه ________ سه راهی کهندژ _ ابتدای خیابان کهندژ _ موسسه قوامین _ زیر زمین خیریه امام زمان _ جوانان پسر _12 تا 1/30 ظهر<br />
<br />
 سه شنبه ______ پل وحید _ سه راهی نظر _ روبروی شنبه بازار _ امامزاده شازده محمد _ (چادر الزامی) _ مشارکت 9 تا 10/30 صبح]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[آدرس جلسات الاتین در ایران]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6017</link>
			<pubDate>Fri, 18 Jul 2014 13:14:21 +0000</pubDate>
			<dc:creator><![CDATA[<a href="https://forum.banianbehboodi.ir/member.php?action=profile&uid=1">GOMNAM</a>]]></dc:creator>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6017</guid>
			<description><![CDATA[<span style="font-weight: bold;" class="mycode_b"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size">مشهد : الاتين دختران :بين ميدان جانباز و خيابان سمانه_كلينيك ترك اعتياد بهار_يكشنبه ها ساعت 16<br />
<br />
<br />
آدرس جلسات الاتین دختر.....در اصفهان .....روزهای جمعه ...ساعت 10 الی 11/30 . واقع در سه راه صمدیه ..اول خیابان کهندژ ...پشت موسسه قوامین و خیریه ...<br />
<br />
<br />
<br />
 آدرس جلسات الاتین پسر ..اصفهان ...روزهای جمعه ساعت 12 تا 1/30 ..واقع در سه راه صمدیه 100 متر داخل خیابان کهندژ ..پشت خیریه و موسسه قوامین . داخل زیرزمین . .........این جلسه ها برای مجرد هاست .<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
جلسات الاتين دختران مشهد : چهاراه عبدالمطلب، كلينيك ترك اعتياد نوين ، جنب صندوق خيريه ثامن الائمه ...سه شنبه ها ساعت 9/30 تا 11<br />
ضمنا جلسه الانان هم همزمان در اين مكان برگزار ميشه.<br />
جلسات الاتين پسران مشهد: خيابان دكتربهشتي28،داخل ميلان،كلينيك شبانه روزي حيان،طبقه زيرين....جمعه ها ساعت 10 الي12</span></span><br />
<br />
<div style="text-align: justify;" class="mycode_align"> </div>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="font-weight: bold;" class="mycode_b"><span style="font-size: medium;" class="mycode_size">مشهد : الاتين دختران :بين ميدان جانباز و خيابان سمانه_كلينيك ترك اعتياد بهار_يكشنبه ها ساعت 16<br />
<br />
<br />
آدرس جلسات الاتین دختر.....در اصفهان .....روزهای جمعه ...ساعت 10 الی 11/30 . واقع در سه راه صمدیه ..اول خیابان کهندژ ...پشت موسسه قوامین و خیریه ...<br />
<br />
<br />
<br />
 آدرس جلسات الاتین پسر ..اصفهان ...روزهای جمعه ساعت 12 تا 1/30 ..واقع در سه راه صمدیه 100 متر داخل خیابان کهندژ ..پشت خیریه و موسسه قوامین . داخل زیرزمین . .........این جلسه ها برای مجرد هاست .<br />
<br />
<br />
<br />
<br />
جلسات الاتين دختران مشهد : چهاراه عبدالمطلب، كلينيك ترك اعتياد نوين ، جنب صندوق خيريه ثامن الائمه ...سه شنبه ها ساعت 9/30 تا 11<br />
ضمنا جلسه الانان هم همزمان در اين مكان برگزار ميشه.<br />
جلسات الاتين پسران مشهد: خيابان دكتربهشتي28،داخل ميلان،كلينيك شبانه روزي حيان،طبقه زيرين....جمعه ها ساعت 10 الي12</span></span><br />
<br />
<div style="text-align: justify;" class="mycode_align"> </div>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[پمفلت فقط برای امروز الاتین]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6016</link>
			<pubDate>Fri, 18 Jul 2014 13:11:05 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6016</guid>
			<description><![CDATA[<span style="font-size: large;" class="mycode_size">فقط براي امروز من كنترلم را از دست نخواهم داد . سعي ميكنم با خواهر و برادرم كنار بيايم .<br />
 با والدينم جر و بحث نكرده و جواب آنها را نخواهم داد .<br />
 فقط براي امروز سعي ميكنم تا همگام با درس ها و تكاليف مدرسه ام پيش بروم  . و نخواهم گذاشت عاملي در مسئوليت من كه "بهتر شدن"است .مداخله كند .<br />
 فقط براي امروز ، تلاش خواهم كرد خودم تصميم بگيرم و به ديگر جوانان اجازه مداخله در افكار و احساساتم را نخواهم داد .<br />
 فقط براي امروز : سعي ميكنم براي خود برنامه ريزي كنم اين مسئله به من كمك ميكند تا با مسئوليت هاي خانه و مدرسه همگام شوم و همچنين وقت آزاد بيشتري داشته باشد .<br />
 فقط براي امروز بعضي از نشريات الاتين يا  الانان را مطالعه خواهم كرد سعي ميكنم آنها را فهميده و در هر راهي كه ميتوانم از آن استفاده كنم . فقط براي امروز : ديگران را همانطور كه هستند خواهم پذيرفت . سعي در تغيير دادن ديگران نمي كنم ولي در بهتر شدن خود تلاش خواهم كرد<br />
فقط براي امروز : لبخند خواهم زد . خودم را پاكيزه و مرتب نگه خواهم داشت و از آنچه دارم قدر داني خواهم كرد به جاي آنكه در مورد آنچه ندارم تمركز كنم . </span><div style="text-align: justify;" class="mycode_align"> </div>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<span style="font-size: large;" class="mycode_size">فقط براي امروز من كنترلم را از دست نخواهم داد . سعي ميكنم با خواهر و برادرم كنار بيايم .<br />
 با والدينم جر و بحث نكرده و جواب آنها را نخواهم داد .<br />
 فقط براي امروز سعي ميكنم تا همگام با درس ها و تكاليف مدرسه ام پيش بروم  . و نخواهم گذاشت عاملي در مسئوليت من كه "بهتر شدن"است .مداخله كند .<br />
 فقط براي امروز ، تلاش خواهم كرد خودم تصميم بگيرم و به ديگر جوانان اجازه مداخله در افكار و احساساتم را نخواهم داد .<br />
 فقط براي امروز : سعي ميكنم براي خود برنامه ريزي كنم اين مسئله به من كمك ميكند تا با مسئوليت هاي خانه و مدرسه همگام شوم و همچنين وقت آزاد بيشتري داشته باشد .<br />
 فقط براي امروز بعضي از نشريات الاتين يا  الانان را مطالعه خواهم كرد سعي ميكنم آنها را فهميده و در هر راهي كه ميتوانم از آن استفاده كنم . فقط براي امروز : ديگران را همانطور كه هستند خواهم پذيرفت . سعي در تغيير دادن ديگران نمي كنم ولي در بهتر شدن خود تلاش خواهم كرد<br />
فقط براي امروز : لبخند خواهم زد . خودم را پاكيزه و مرتب نگه خواهم داشت و از آنچه دارم قدر داني خواهم كرد به جاي آنكه در مورد آنچه ندارم تمركز كنم . </span><div style="text-align: justify;" class="mycode_align"> </div>]]></content:encoded>
		</item>
		<item>
			<title><![CDATA[شعارهای الاتین]]></title>
			<link>https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6015</link>
			<pubDate>Fri, 18 Jul 2014 13:09:38 +0000</pubDate>
			<guid isPermaLink="false">https://forum.banianbehboodi.ir/showthread.php?tid=6015</guid>
			<description><![CDATA[<div style="text-align: justify;" class="mycode_align">
<span style="color: #000000;" class="mycode_color"><span style="font-size: large;" class="mycode_size"><span style="font-family: georgia, serif;" class="mycode_font"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">جلسات ما خودكفاست ، از جايي حمايت نميشويم ....هزينه ي بهبوديمان را مي پردازيم .<br />
<br />
     <br />
       بياد داشته باش امروز مهمترين روز زندگي توست ...<br />
<br />
<br />
      در سكوت صداي خدا را بهتر مي شنويم .<br />
<br />
<br />
      اكنون به رايگان محبت مي بخشم و مي ستانم .<br />
<br />
<br />
      از بيان احساسات واهمه نداشته باش .<br />
<br />
<br />
     از حد اكثر موهبتهاي زندگي استفاده كن .<br />
<br />
<br />
     زندگي كن  بگذار ديگران زندگي كنند .<br />
<br />
<br />
      قلبتان را از نفرت پاك كنيد .<br />
<br />
<br />
    رها كن و به خدا بسپار .<br />
<br />
<br />
       بهبودي : گام به گام ، روز به روز</span></span></span></span></div><div style="text-align: justify;" class="mycode_align"> </div>]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<div style="text-align: justify;" class="mycode_align">
<span style="color: #000000;" class="mycode_color"><span style="font-size: large;" class="mycode_size"><span style="font-family: georgia, serif;" class="mycode_font"><span style="font-weight: bold;" class="mycode_b">جلسات ما خودكفاست ، از جايي حمايت نميشويم ....هزينه ي بهبوديمان را مي پردازيم .<br />
<br />
     <br />
       بياد داشته باش امروز مهمترين روز زندگي توست ...<br />
<br />
<br />
      در سكوت صداي خدا را بهتر مي شنويم .<br />
<br />
<br />
      اكنون به رايگان محبت مي بخشم و مي ستانم .<br />
<br />
<br />
      از بيان احساسات واهمه نداشته باش .<br />
<br />
<br />
     از حد اكثر موهبتهاي زندگي استفاده كن .<br />
<br />
<br />
     زندگي كن  بگذار ديگران زندگي كنند .<br />
<br />
<br />
      قلبتان را از نفرت پاك كنيد .<br />
<br />
<br />
    رها كن و به خدا بسپار .<br />
<br />
<br />
       بهبودي : گام به گام ، روز به روز</span></span></span></span></div><div style="text-align: justify;" class="mycode_align"> </div>]]></content:encoded>
		</item>
	</channel>
</rss>