موضوعها: 2,475
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
265
2013-10-14، 12:06
(آخرین ویرایش: 2014-01-05، 08:44 ، توسط mehdiast.)
مفهوم از دست دادن اختیار زندگی چیست؟
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
انسانهای معمولی دارای ارزشهایی هستند که از ان پیروی میکنند اما من زندگیم باری به هر جهت بود-نه هدفی داشتم نه امیدی و نه زندگی میکردم-من فقط زنده بودم و مواد کلیه جنبه های زندگی مرا اداره میکرد
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 513
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
12
همان است که زندگی ما از یک زندگی انسانی تبدیل به یک زندگی حیوانی گردیده بود
خداوندا
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری
شکست قلب من جانا به عهده خود وفا کن
موضوعها: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
من همه جي دارم خونه دارم اونم جند تا ماشين دارم كارم خوبه پولم دارم اما در گذشته هيچ اختياري نداشتم هميشه ترس داشتم همسرم هرجا ميخاست بره نه نميگفتم ولي اگه پول كرايه و توجيبي ميخاست نميدادم وفكر نميكردم اون چه بايد بكنه فقط ميخاستم دهن بچمو ببندم حالا با هر اشغاليبود سر كار بهم بي حرمتي ميشد اما من اختيار نداشتم چيزي بگم نميدونم چرا لباس پوشيدنم فرق داشت اما از وقتي با بچه ها اشنا شدم همهجي فرق كرده حالا فهميدم اختيار داشتن يعني چه زندگي كردن يعني جه ارامش داشتن يهني جه
موضوعها: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
102
زندگی مال من بود اما فرمانده من نبودم . اراده
انجام هر کاری با من بود اما سرانجام کار خراب
بود.هیچ برنامه ریزی برای کارهام نداشتم و از
روی افراط و تفریط عمل می کردم. دوست داشتم
مرتب و با نظم باشم اما همیشه بی نظم و ترتیب
بودم... [img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img][img]images/smilies/heart.gif[/img]