موضوعها: 7
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
آیا من می پذیرم که نمی توانم مشروبخواری یا رفتار شخص دیگری را کنترل کنم؟
خوب قبل برنامه من فکر نمی کردم نمی تونم چون همیشه این باور رو توی افکار من برده بودند که یک زن می تونه همه کار بکند تا همسرش به جایی برسد من با این باور غلط همیشه سعی داشتم همسرم را وادار به کاری کنم ولی بعد از وارد به جلسه فهمیدم که ناتوانم قدم یک من عاجز بودم کاری رو انجام بدم وتو قدمها بود که فهمیدم که باید فقط بسپارم بهخ نیروی برتر واز او کمک بگیرم ودر قدم دوم بود که فهمیدم من فقط باید دنبال بهبودی خودم باشم وهر وقت حالم خراب میشود محیط را ترک کنم تا خسارت به کسی نزن وبقیه رو کنترل نکنم
موضوعها: 1
Thanks Received: 0 in 0 posts
Thanks Given: 0
من قبل از برنامه هر کاري که از دستم بر آمد براي تغییر همسرم انجام دادم به خاطر ترک او وهم به خاطر رفتار وکردارش وهمین شده بود عادت وبرای تغییر همه تلاش می کردم وفکر می کردم فقط من می توانم همه را درست کنم طبق استاندارد خودم اما همیشه شکست می خوردم وخودم رو خسته وافسرده کردم در ظاهر حرف من رو قبول میکردند اما کار خودشان را می کردند وواقعا نتوانستم کسی رو تغییر دهم اما از وقتی به جلسه امدم وعجز خودم رو در برابر دیگران پذیرفتم قبول کردم من نمیتوانم دیگران را تغییر دهم ودست از تغییر دیگران برداشتم وتلاش میکنم دیگران را کنترل نکنم .