2014-07-17، 08:11
بادبان کشتی وجود انسان / اعتقاد است . چون بادبان باشد / باد او را به جای عظیمی میبرد و چون بادبان نباشد / آنگاه سخن باد باشد
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
|
پيام هايی در راهی بسوي نور
|
2014-07-17، 08:11
بادبان کشتی وجود انسان / اعتقاد است . چون بادبان باشد / باد او را به جای عظیمی میبرد و چون بادبان نباشد / آنگاه سخن باد باشد
2014-07-17، 09:43
بهترین آرایش ها در زندگی :
حقیقت برای لب ها بخشش برای چشم ها نیکوکاری برای دست ها لبخند برای صورت عشق برای قلب سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB ، 000mehdi ، داود
2014-08-19، 09:39
وقتی نا امید می شوم در واقع این خودم هستم که نیروی برتر خودم می شوم هیچ میزانی برای پر کردن حفره ی خالی خدا که ناامیدی ایجاد می کند کافی نخواهد بود پس تسلیم نا امیدی نمی شوم و ایمان دارم که معجزه ذره ذره در زندگی ام عمل خواهد کرد.
2014-08-23، 12:39
ما کم کم متوجه میشویم که تمام اعتقادات و باورهای ما درباره قدرت نیروی برتر کمکی است برای رسیدن و یا نزدیک شدن به خداوند مهربان
2014-08-26، 04:00
خدایی را که به اجبار به یاد آوری ، بی اختیار فراموش خواهی کرد . !!!!!!!!!!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB
من هر روز صبح درخواست کمک میکنم و موهبتهایی که نصیبم شده بر میشمارم.از ته دل سپاسگذارم از اینکه در چنگ امراض ناشی از مصرف انواع مواد مخدر نیستم
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
2014-09-13، 04:31
برای ذهنی كدر و تاریك، طبیعت اندوهگین است.
برای ذهنی روشن، كل دنیا در حال درخشیدن و سرشار از نور است. رالف والدو امرسون
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
سپاس شده توسط: sadaf
2014-09-17، 06:19
بزرگترین بردگی, بردگی ذهن است. بزرگترین گمراهی, گمراهی ذهن است. بزرگترین دغدغه و چالش, دغدغه ذهن است. بزرگترین پاکی و تطهیر, پاکی و تطهیر ذهن است. بزرگترین آزادی و رهایی, آزادی و رهایی ذهن است.
بزرگترین صــلح و آرامـش، صــلح و آرامــش ذهن است.
*و اگر ذهـن خود را کنترل نکنید, اطرافیان و جهان اطراف این کار را خواهنـد کرد....!
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
سپاس شده توسط: sadaf
|
|