2014-12-16، 03:11
دشمنان کبد:
- کم تحرک بودن بخصوص کم تحرکی طبع سردوتر(بلغمی)هاناسازگار با طبع غذا خوردن بطوریکه ادرار مثل اب بی رنگ شود درحالیکه باید طلائی باشدپرخوری (هله هوله خوری - زیادخوری - اب ومایعاتی مثل نوشابه ودوغ و....بین غذا خوردن - بد خوری (مثلا 2باریک غذا را درروز خوردن یا با برنج ماست خوردن یا ترشی سرکه ولیته خوردن ...)دارو مسکن واعصاب وکلسیم ومکمل ویتامین ووووخوردنکره بسته بندی وروغن هیدروژنه خوردنبستنی صنعتی وغیرسنتی وکیم خوردناب یخ خوردندوتا سردی کنارهم یا پشت سرهم صبح وظهر یا ظهر وشب خوردن مثلا ظهربرنج خوردن وشب کله جوش خوردن ...ترشی سرکه ولیته خوردنخوراکی های افزودنی دارخوردن مثل چیپس وپفک وغیرهسیگاروغلیان وغیرهمصرف الکل وغذاهای الکل زا مثل آش رشته وماکارونی وشیرینی قنادی وقند وشکر ونوشابه وساندیس وشربت صنعتی وامثالهمگوشت گاو وگوسالهغذا را با روغن غیرکنجیدوزیتون بودار سرخ کردنخرما درطول روزنخوردن وبجای ان شکلات و امثالهم خوردنآب ننوشیدن درطول روز (وقتی غذای سازگار با کبد بخوریم تشنه می شویم وبطور خودکار درروز حدود ده لیوان تقریبا آب می نوشیممواد غذائی سم دار مثل موز – گیلاس – مرغ هورمونی - ...خوردننوشیدن چای وقهوه ومواد کافئین دارسردی زیاد خوردن مثل گوشت گاو- شیربدون خرما – برنج بدون خورشت گرم وخشک (باز- پتاسیم)
************************
غذاهای مفید برای کبد عبارتند از:
انواع میوه جات، سبزیجات، بخصوص کاهو و هویج و خیار، روغن زیتون، انار و شاتوت که اثر معجزه آسایی روی کبد دارند. در حقیقت شاتوت ضد هپاتیت است. انواع بذرهای ملین از قبیل خاکشیر، اسفرزه، بارهنگ، تخم ریحان و تخم شربتی، بالنگو، شیرخشت، ترنجبین، فلوس به مقدار کم، سوپ جو، آش جو، نان جو، بخصوص نان جوی دوسر و نوشیدن روزانه حداقل شش لیوان آب خنک نیم ساعت قبل و دو ساعت و نیم بعد از غذا، سالاد فصل همراه با لیموترش تازه و روغن زیتون قبل از غذا، زرشک و آب زرشک، عسل، کشمش، توت و انجیر، برگه هلو و برگه زردآلو، کدو خورشتی، کدو حلوایی، کنجد، اسطوخودوس، بادرنجبویه، کاسنی، آب مرکبات، مغز بادام خام.
با تغذیه صحیح و مناسب می توان کبد را سالم نگه داشت. در واقع سالم بودن کبد مساوی است با سلامت جسم و روح. یکی از شگفتی های کبدترشح ماده ضد ویروسی است به نام اینترفرون. این ماده زمانی تولید می شود که کبد در نهایت سلامت باشد. پس باید از این اندام شگفت نهایت مراقبت انجام شود.
غذاهای مفید برای کبد عبارتند از:
انواع میوه جات، سبزیجات، بخصوص کاهو و هویج و خیار، روغن زیتون، انار و شاتوت که اثر معجزه آسایی روی کبد دارند. در حقیقت شاتوت ضد هپاتیت است. انواع بذرهای ملین از قبیل خاکشیر، اسفرزه، بارهنگ، تخم ریحان و تخم شربتی، بالنگو، شیرخشت، ترنجبین، فلوس به مقدار کم، سوپ جو، آش جو، نان جو، بخصوص نان جوی دوسر و نوشیدن روزانه حداقل شش لیوان آب خنک نیم ساعت قبل و دو ساعت و نیم بعد از غذا، سالاد فصل همراه با لیموترش تازه و روغن زیتون قبل از غذا، زرشک و آب زرشک، عسل، کشمش، توت و انجیر، برگه هلو و برگه زردآلو، کدو خورشتی، کدو حلوایی، کنجد، اسطوخودوس، بادرنجبویه، کاسنی، آب مرکبات، مغز بادام خام.
با تغذیه صحیح و مناسب می توان کبد را سالم نگه داشت. در واقع سالم بودن کبد مساوی است با سلامت جسم و روح. یکی از شگفتی های کبدترشح ماده ضد ویروسی است به نام اینترفرون. این ماده زمانی تولید می شود که کبد در نهایت سلامت باشد. پس باید از این اندام شگفت نهایت مراقبت انجام شود.
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s