2015-01-21، 02:01
[table][tr][td] دلیل رنجش-چه اتفاقی اوفتاده است که بر خلاف خواست و تمایل من بوده است[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] فکر میکنم در این اتفاق به کدام یک از قسمتهای زیر اسیب خورد[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table][table][tr][td] جایگاه من نزد طرف مقابل[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] جایگاه من نزد دیگران[table][tr][td] جایگاه من نزد خودم[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] ایا بعد از رنجش ترس هم سراغم امد -اگر امد بابت چی[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table] ایا بعد از این رنجش یا ترس تمایل به برقراری رابطه جنسی در من به وجود امد[table][tr][td] ایا این رابطه صورت گرفت یا در حال صورت گرفتن است[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] در ین رنجش من چه نقشی را بازی کردم[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table] حاضر هستم در صورتی که قسمتی را اشتباه کرده ام پیدا کرده و هم اکنون بنویسم با صداقت شدید[table][tr][td] در نقش خود قسمتی را که به اشتباه بازی کرده ام نشات گرفته از چه نقصی است[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] میتوانستم به جای قسمت اشتباه نقش خود چه نقش صحیحی را بازی کنم[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table] با برسی کام یک از گزینه های زیر می توانم از این رنجش رها شوم[table][tr][td] صداقت برای روبرو شدن با نقش خودم و نواقصش به دور از نظر گرفتن نقش دیگران[table][tr][td] بی ملاحظگی از طرف من در رویارویی با دیگران[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] سهم خودت را پیدا کن تا ارام شوی[/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table][/td][td] [/td][td] [/td][td] [/td][/tr][/table]