امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
5-در صورتی که حاضر نیستید خداوند بعضی از نواقص شما را بگیرد لیست آنها را بنویسید؟
در صورتی که حاضر نیستید خداوند بعضی از نواقص شما را بگیرد لیست آنها را بنویسید؟
پاسخ
وابستگی-حس تنهایی-خودازاری- بیشتر اینها هستند که تلاش لازم را برای انها نداشته ام و باید دعا کنم که تمایل دست برداشتن را به من بدهد
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ
راستش را بخواهم بگویم ، الان نمیخواهم ، با هیچ نقصی زندگی کنم! اما همانطوری که قبلا هم گفتم ، کار کردن بر روی نواقص اخلاقی بسیار مشکل است و نیاز به مراقبت کامل دارد! این دست برداشتن از نواقص ، پروژه ای است که تا آخر عمر ، فکر میکنم ، طول بکشد و اساسا در یک خط مستقیم هم ، نیست و منحنی های زیادی خواهد داشت! اما نا امیدی در این راه جایز نیست! در حقیقت راهی بجز ، کنار گذاشتن اینها وجود ندارد...
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  6· من چگونه سعی می کنم تا نواقص شخصیم را کنترل یا برطرف کنم ؟ نتیجه سعی من چه بوده mehdiast 1 6,590 2017-01-11، 01:19
آخرین ارسال: مسعود85
  4-آیا فکر می کنید خداوند شما را همین طور که هستید می پذیرد یااینکه باید در شما تغییرا mehdiast 3 5,947 2014-09-03، 03:32
آخرین ارسال: mohammad
  6-اگر حاضر نیستیداز بعضی ازنواقص خود دست برداریدآیا حاضرید ه برای پیدا ردن تمایل دعا mehdiast 2 3,334 2014-06-02، 05:21
آخرین ارسال: GOMNAM
  2-آیا حاضریدکه خداوند نواقص اخلاقی را که در لیست نوشته اید برطرف کند؟ mehdiast 1 6,453 2014-06-02، 05:19
  3-آیافکر می کنید که خداوند می تواند نواقص اخلاقی رااز شما بگیرد؟ اگر می تواند چطور؟ ن mehdiast 2 7,039 2014-06-02، 05:18

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان