2013-12-07، 09:07
32) ناعاقلانهترین كارهایی را كه قبل از ورود به برنامه انجام دادهاید بنوسید. پنج مثال زنده بزنید.
|
32) ناعاقلانهترین كارهایی را كه قبل از ورود به برنامه انجام دادهاید بنوسید. پنج مثال
|
2013-12-07، 09:07
32) ناعاقلانهترین كارهایی را كه قبل از ورود به برنامه انجام دادهاید بنوسید. پنج مثال زنده بزنید.
سپاس شده توسط: شاپور الف ، NASIB ، sadaf ، amirhosein
2013-12-20، 06:52
در این قسمت پرونده من خیلی قطور است و لذا وقتی به قدم دوم رسیدم برای نداشتن سلامتی عقل اصلا مشکلی نداشتم واقعاً اگر تا کنون زنده مانده ام یک معجزه ی بسیار عظیمی است که من وقتی لیستم را تهیه میدیدم از پانصد رقم بیشتر کار جنون آمیز داشتم که گاهاً در مشارکت هایم میگویم خدایی من با خود چه کردم و خداوند چقدر انرژی صرف من کرد که من کشته نشوم. نداشتن سلامتی عقل من در همان چهار سالگی با بیرون ریختن الکل پدرم شروع و با کشیدن سیگار و خوردن الکل و فرار کردن از خانه و در سن هفت سالگی با کشیدن سیگار در مدرسه فلک شدم و به خاطر لجبازی مصرفم را بیشتر و هرروزه کردم. من هرموقع که بیماریم به درجه ی بحران میرسد خاطرات خودم را میخوانم و در مقابل خداوند زانو میزنم و به او میگویم من شاپور عاجز هستم همانی که در سال 77 هفت با دنیایی مشکلات و بیماری اعتیاد و سرطان فعال وارد برنامه شدم مبادا فکر کنی که من شکمم بزرگ شده و رنگ زیر پوستم دویده کسی شده ام . من کسی هستم که خودم را با نام هیچکس معرفی میکنم و واقعاً هیچ کس هستم ...
سپاس شده توسط: NASIB ، sadaf ، amirhosein
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
34) در مورد رفتار عاقلانهی خود چند مثال زنده بزنید. | mehdiast | 1 | 887 |
2013-12-20، 06:37 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
33) ناعاقلانهترین كارهایی را كه بعداز ورود به برنامه انجام دادهاید بنوسید. پنج مثال ز | mehdiast | 1 | 797 |
2013-12-20، 06:36 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
36) چه اقداماتی برای انجام درخواست کمک از خداوند لازم است؟ چگونه میتوانید بگویید که ا | mehdiast | 1 | 934 |
2013-12-20، 06:33 آخرین ارسال: شاپور الف |