2014-02-04، 10:58
4 شهريور خيلي از ما قادر نيستيم خودخواهي و خودمحوری خود را تشخيص دهيم. هنوز هم دست از جنگ نكشيده و قادر به تشخيص رفتار ويرانگر خودمان نميباشيم. طبق نظرات خودمان مشكلات و نابسامانيهايمان را ناشي از عوامل ديگري ميدانيم. حاضر نيستيم با اصول برنامه بیماری خود و شرایط زندگی را بپذيريم، كه همه مشكلات در سر ما با افکار و رفتارهای ناسالم و غير منطقي و غير عقلاني خودمان شكل گرفته است. آيا اعتقاد دارم كه قدرتي ما فوقتر از من، قادر است كه سلامتي عقل را به من بازگرداند؟ امروز ميدانم كه براي افراد وابسته پذيرش و اقرار به نداشتن سلامتي عقل كه از روي همين موضل و بيماري داراي افکار و رفتاري غير منطقي هستند، بسيار دشوار است. آيا ساير وابستگان كه از اين بيماري در عذابند قادر هستند، به تشخيص علائم و فعالیت بيماري خود با صداقت جهت كمك خواستن به جلسات آمده و جوياي راهکارهایی برای خود بهبودي باشند؟ خداوندا: تو را به خاطر روشن بيني كه به من عطا كردي سپاسگزارم. من نیاز به تو دارم و تو نیازم را در اصول برنامهی خودیاری به من عطا میفرمایی! آیا من خود را تسلیم اصول برنامه کردهام؟ غرور و خود بزرگ بيني دو عامل شكست!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم