2014-02-05، 08:26
6 خرداد
فقط برای امروز سعي ميكنم از زاويهي بهتري به زندگيام و جهان پيرامونم نگاه كنم. امروز ميدانم كه هيچ موجودي بيحاصل و باری بههرجهت خلق نشده است. هر موجودی و هر شخصي در این جهان هستي براي كاري خلق شده است، در پس خلقت هر چيزي فلسفه و حكمت الهي قرار دارد و من نمیتوانم در چگونگی اعمال آنها مداخله نمایم. اين دنيا با ذهنيت من درست نشد و با ذهنيت من هم نابود نميشود. امروز با اصول برنامهی خودیاری متوجه هستم، كه اين دنيا قبل از من زيست ميكرده و مسلماً بعد از من به زندگي ادامه خواهد داد. آيا هنوز هم سعي ميكنم در نقش خداوند ظاهر شوم؟ آيا هنوز هم وقت و انرژيم را صرف اموري ميكنم كه هيچ نقشي در آنها ندارم؟ امروز ميتوانم تصور كنم كه اين دنيا تحت يك نظام خاصي اداره ميشود و مسلماًً هر نظامي يك ناظم دارد، آيا بهتر نيست كنترل دنيا را به دست سازنده و خالقش بسپارم و خودم لااقل تكليف و ظرفيت خود را در این دنیا را پيدا كنم؟ آيا من اين باور و اعتقاد و اعتماد را پيدا كردهام كه تنها خداوند مهربان قادر به كنترل و تغيير دادن شرايط دنيا و موجودات و ديگران است؟
سعي كن خودت را تغيير بدهي!
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست