موضوعها: 186
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
78
مقمولا چند جمله و عبارت در قالب دعا گاهی مواقع کاری کن کمک کن که مثل پر در دستانت باشم وگاهی که در مخمصه گیر می کنم به خود می گویم ارام باش خدا هست
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی
موضوعها: 51
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
318
چون در لحظه زندگی می کنیم پس باید زندگی را لحظه به لحظه به خدا بسپاریم ذهنم آماده سپردن به خداوند عادت داشته باشد وبدانیم خداوند همیشه همراه ماست .سپردن درکی عمیق نیاز دارد .اعتماد به خدا وانجام سهم خودم وکنار رفتن از سر راه خداوند به اندازه باورم جواب می دهد خداوند را آگاهانه بشناسم
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
من بیشتر از جمله دعای قدم سون ان ای استفاده میکنم:پروردگار اراده و زندگیم را به تو میسپارم مرا در بهبودیم راهنمایی کن و نشانم بده که چطور زندگی کنم. بسیاری اوقات میسپارم و پس میگیرم اما میدانم برنامه ان ای تکرار و تکرار است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
موضوعها: 0
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
0
30-زمانیکه دربهبودیم عملکرددرستی داشته باشم تمایل قشنگی هم پیدامیکنم ودراین سپردن ثابت قدم میشوم صادقانه وباعشق وبدون واسطه وباایمان واعتماد وازصمیم قلبم میسپارم وبه هیچ عنوان سپردنم راشرطی نمیکنم دریچه قلب وافکارم راباکمک خودش بازنگه میدارم وموانع اعتمادکردن وسپردن راازسرراه برمیدارم با دعاومراقبه وشکرگزاری وبادعای قدم سوم که روزی چندمرتبه آنراتکرارمیکنم وباداشتن برنامه ریزی روزانه باتکراروتمرین خودسپردن باداشتن استقامت وصبربیشتر واگرشکستی دیدم ناامیدنشوم ودست برداشتن از خودرایی وخودمحوری باتابع اصول بودن وازخودخداوندطلب حمایت کردن بامشورت کردن واقدام وعمل درراستای سپردنم وازهمه مهمتر باگفتن جملات: خدایاکمکم کن خدایاخودموسپردم بخودت پروردگارامارادریاب وبااعتمادقلبی ویاشجاعت تمام میسپارم?