2013-12-07، 09:15
19) آیا اعتقاد دارید اگر از کودکی به جای ترس و تهدید، به ما ارزش و معناي (معرفت) دین و خدا را آموزش میدادند هرگز دچار عادتها و افکار و رفتارهای ناسالم، وابستگیها و هموابستگی نمیشدیم؟ توضیح دهید.
|
19) آیا اعتقاد دارید اگر از کودکی به جای ترس و تهدید، به ما ارزش و معناي (معرفت) دین
|
2013-12-07، 09:15
19) آیا اعتقاد دارید اگر از کودکی به جای ترس و تهدید، به ما ارزش و معناي (معرفت) دین و خدا را آموزش میدادند هرگز دچار عادتها و افکار و رفتارهای ناسالم، وابستگیها و هموابستگی نمیشدیم؟ توضیح دهید.
سپاس شده توسط: NASIB ، sadaf ، amirhosein
2013-12-13، 10:23
من واقعاً نمی دانم چون هیچ تجربه ای در خانواده و مربیان اولیه ی من ندیدم و اطرافیانم هم همینطور آنها هم از مذهب و دین سوءاستفاده ابزاری میکردند و به راحتی میشد این روش را در آنها دید . در اصل کسی کنارم نبود که جاذبه ی یک فرد متدین و مذهبی اصیل را داشته باشد و ماهم به آنها جذب و وصل شویم. اگر کسی را هم میدیدیم چنان ما را از خدا و دین میترساند که از فکر کردن به آنها پشیمان میشدم. من واقعاً نمیدیدم کسی را که از او الگوی مناسبی برای خودم بسازم. البته در شکل ظاهر و بصورت حرف افراد زیادی را میدیدم که بیاو ببین چنان داد مذهب و دین میکردند که نگو و یکباره اعمالی از آنها را می دیدم که باعث احساس گناه برای خودم میشد. از اینکه این افراد متظاهر بودند و خطاهای فاحشی بنام فرد متدین و مذهبی میکردند من احساس شرمساری و خجالت و حتی گناه میکردم. به راستی من الگوی مناسب بابت انتخاب برای خودم نداشتم و به هرکسی رو میانداختم آخر الگوی نامناسب بود. من با اینکه مقداری به بزرگان دینی توجه داشتم و خودم سعی میکردم بعضی چیزها را رعایت کنم در جایگاه های بخصوصی که منافعم را در خطر میدیدم از غرایز خودم بصورت واکنشی استفاده میکردم . چون من یک سوءاستفاده گر بودم و روش دیگری هم بلد نبودم و یا نمیخواستم بیاموزم.
سپاس شده توسط: mehdiast ، NASIB ، sadaf ، amirhosein
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
5) آیا اعتقاد داشتید وابستگی و پیروی از اصول ادیان میتوانست شما را از وسوسهی فکری و ر | mehdiast | 2 | 1,114 |
2014-09-24، 10:02 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
10) آیا اعتقاد دارید چنانچه خودتان به طور عینی و واقعی عمل کننده دستورات دینی باشید، | mehdiast | 1 | 917 |
2014-09-24، 09:52 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
17) آیا اعتقاد دارید کسانی که از مذهب و دین به عنوان یک ابزار استفاده می کنند عادتها | mehdiast | 1 | 1,111 |
2013-12-20، 06:13 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
7) آیا اعتقاد داشتید تقویت ارزشها و دیدگاههای مذهبی میتوانست به شما در ترک عادتهای ن | mehdiast | 2 | 1,299 |
2013-12-20، 06:05 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
16) آیا در زندگیتان ترسی دارید؟ مانند: | mehdiast | 2 | 5,265 |
2013-12-13، 10:45 آخرین ارسال: شاپور الف |