2013-12-07، 09:42
4) آیا اعتقاد داشتید پايبندي به یک مذهب شناخته شده میتوانست حال بد را به به حال خوب تبديل نمايد؟
|
4) آیا اعتقاد داشتید پايبندي به یک مذهب شناخته شده میتوانست حال بد را به به حال خوب
|
2013-12-07، 09:42
4) آیا اعتقاد داشتید پايبندي به یک مذهب شناخته شده میتوانست حال بد را به به حال خوب تبديل نمايد؟
سپاس شده توسط: sadaf ، shakiba ، amirhosein
2013-12-07، 10:01
باور یک نیروی برتر میتواند به من کمک کند تا منبعی از قدرت پیدا کنم که به کمک ان مشکلاتم را حل کنم.هدف 12 قدم همین است
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: شاپور الف ، sadaf ، shakiba ، amirhosein
2013-12-13، 09:04
خیر هیچ اعتقادی به این طرز تفکر نداشتم و این برایم کابوسی از تشریفات جهنم با آن تعریفات وحشتناک که میشنیدم بود. مذهب برای من همان میزان و ترازو بود که پس از مردنم با یک بلیط یکسره به جهنم واصل میشدم. شما این طرز تفکر را از یک کودک چهارساله میشنوید. من آرزومند شدم که تا سن هفت سالگی بمیرم شنیده بودم کودکان بدون سوال و پرسش یک راست به بهشت رفته و در آنجا تبدیل به گنجشک شده و در شانه های علی اکبر و علی اصغر قرار خواهم گرفت. آنها با تزریق این عقاید کودکیم را از من گرفتند و من ماندم با دنیایی از توهم و تخیل بجای بازی های کودکانه بفکر مردن و طرز شکنجه در دوزخ بودم و اینکه چرا خداوند مرا خلق کرد که از همان کودکی در مسیر خلاف و گناه باشم. این تفکر واسواس فکری من بصورت یک عادت آزار دهنده وحشتناک درآمد و من چون جواب مناسب و دلخواه را نداشتم با این طرز فکر احمقانه وارد دنیای نوجوانی شدم. در نوجوانی هم احساس بلوغ جنسی و جنون جنسی باعث شد نوجوانی را هم از دست بدهم. من با این عادات ویرانگر نه بچگی کردم و نه نوجوانی و نه جوانی و نه میانسالی. رسیدم به جایی که بخاطر نبود و خلای خداوند در زندگی به سمت روابط و اشخاص و اعتیادهای گوناگون کشیده شدم.
سپاس شده توسط: NASIB ، sadaf ، shakiba ، amirhosein
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
5) آیا اعتقاد داشتید وابستگی و پیروی از اصول ادیان میتوانست شما را از وسوسهی فکری و ر | mehdiast | 2 | 1,114 |
2014-09-24، 10:02 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
10) آیا اعتقاد دارید چنانچه خودتان به طور عینی و واقعی عمل کننده دستورات دینی باشید، | mehdiast | 1 | 917 |
2014-09-24، 09:52 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
17) آیا اعتقاد دارید کسانی که از مذهب و دین به عنوان یک ابزار استفاده می کنند عادتها | mehdiast | 1 | 1,111 |
2013-12-20، 06:13 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
7) آیا اعتقاد داشتید تقویت ارزشها و دیدگاههای مذهبی میتوانست به شما در ترک عادتهای ن | mehdiast | 2 | 1,299 |
2013-12-20، 06:05 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
19) آیا اعتقاد دارید اگر از کودکی به جای ترس و تهدید، به ما ارزش و معناي (معرفت) دین | mehdiast | 1 | 737 |
2013-12-13، 10:23 آخرین ارسال: شاپور الف |