امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
8-*- آیا تا به حال برای قول به انجام کاری دیر رسیده‌ام، به این دلیل که مجبور بوده‌ام
*- آیا تا به حال برای قول به انجام کاری دیر رسیده‌ام، به این دلیل که مجبور بوده‌ام قبل از رسیدن به آن‌جا سیگاری بکشم و يا تهيه كنم؟
پاسخ
من زمانی که سیگار مصرف میکردم راستش روی قول حساس بودم  از بچگی اینجور بودم من این کار انجام ندادم سعی میکردم همیشه سیگارم تهیه بکنم یا خیلی زودتر بروم که سیگارم مصرف بکنم ولی زیر قولم نزنم.
پاسخ
(2014-01-19، 09:06 )GOMNAM نوشته است:
*- آیا تا به حال برای قول به انجام کاری دیر رسیده‌ام، به این دلیل که مجبور بوده‌ام قبل از رسیدن به آن‌جا سیگاری بکشم و يا تهيه كنم؟

بله،همیشه این مشکل را داشتم،مخصوصا توی مسافرت ها مجبور بودم به بهانه های مختلف از ماشین پایین بشم و مصرف کنم و اینطوری زمان رو از دست میدادم
پاسخ

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  7-*- هر ساله چه‌قدر هزينه صرف خرید تنباکو می‌کردم؟ (پولی که ممکن است برای سایر چیزها mehdiast 2 1,746 2020-12-24، 02:55
آخرین ارسال: حمید آقا
  9-*- آیا تا به حال در ساعات غیر معمول از خانه بیرون رفته‌ام، فقط به این دلیل که متوجه mehdiast 2 1,820 2020-12-24، 02:51
آخرین ارسال: حمید آقا
  6-*- آیا تا به حال از ورزش‌ها یا سایر فعالیت‌های فیزیکی به دلیل این‌که نفس کم می‌آورد mehdiast 1 1,619 2014-11-26، 03:10
آخرین ارسال: ARSAM

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان