2014-02-04، 09:42
يسياري از ما به عنوان تازه وارد از اينكه در الانان قوانيني وجود ندارد متعجب شده ايم . قبلا ما دريافته بوديم كه بهبودي از تاثيرات الكليسم ، شامل يكسري دستورات سخت و دقيقي ميشود كه توام با كنترل كردن ماست . طبيعتا ما انتظار داشتيم كه برنامه اي به موفقيت الانان اصول سخت و جدي تري از آنچه ما در ذهن داشته ايم در بر داشته باشد . در عوض به عنوان يك تازه وارد بمن گفته شد آزاد هستم طبق خواست و توان خود قدمها را كار كنم . من مي توانستم هر سوالي را كه برايم مطرح ميشد از هر فردي بپرسم .هيچكس در سمت خاصي نبود در حاليكه همگان متصدي امور بودند . غير ممكن بنظر ميرسيد ، اما ميتوانستم ببينم كه اين برنامه بيش از هر سازمان ديگري كه تا بحال عضو آن بودم ، كارائي موثرتري دارد همانطور كه آمدن به الانان را ادامه ميدهم ، ياد ميگيرم اعتماد داشته باشم كه گروه تحت يك نيروي برتري كه اراده خود را در وجدان گروه مطرح ميكند ، راهنمايي ميشود . من عملا مي بينم كه سنت ها بوسيله پيشنهاداتي بيش از هر قاعده و قانون ديگري ما را راهنمايي مي كنند . و من ياد ميگيرم كه به اعضاء انجمن اعتماد كنم . به هر فردي كه براي منافع مشتركمان كمك ميكند و در انجمني كه هيچ كس سمتي ندارد و متصدي نيست .
ياد آوري براي امروز :
اگر من در گروهم مسئوليت خدمتي را مي پذيرم ، اين به معناي رياست من نيست . امروز به ياد خواهم داشت كه مسئوليت نهايي از آن نيروي برتري است كه در وجود همه ما جريان دارد و از طريق همه ما كار ميكند .
" ما تحت عنوان خانواده هرگز نبايد متشكل شويم ، اما ميتوانيم هيئت هاي خدماتي و يا كميته هايي تشكيل دهيم كه در برابر گروه مربوطه مسئول باشند .
ياد آوري براي امروز :
اگر من در گروهم مسئوليت خدمتي را مي پذيرم ، اين به معناي رياست من نيست . امروز به ياد خواهم داشت كه مسئوليت نهايي از آن نيروي برتري است كه در وجود همه ما جريان دارد و از طريق همه ما كار ميكند .
" ما تحت عنوان خانواده هرگز نبايد متشكل شويم ، اما ميتوانيم هيئت هاي خدماتي و يا كميته هايي تشكيل دهيم كه در برابر گروه مربوطه مسئول باشند .
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه