2014-04-03، 01:42
28- چه چیزهایی را بردهاید، میتوانید آنها را لیست و تشریح نمایید؟
.
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
|
28- چه چیزهایی را بردهاید، میتوانید آنها را لیست و تشریح نمایید؟
|
2014-04-03، 01:42
28- چه چیزهایی را بردهاید، میتوانید آنها را لیست و تشریح نمایید؟ .
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم وتو سیاه سپاس شده توسط: شاپور الف ، sadaf ، NASIB ، amirhosein
2014-04-08، 03:19
من در ابتدا یک سنتور را بردم و با خوشحالی به خانه بردم و پدرم با دیدن سنتور آن را به سرم زد و شکاند، بردن مهم دیگرم در سن 16 سالگی بود که با پولش یک موتور سیکلت سوزوکی دو سیلندر خریدم و در تصادفی که کردم موتور را فروختم و خرج دست دوستم کردم. یک انگشتر و ساعت طلا بردم و انگشتر را به مادرم دادم و ساعت را در دوران اعتیادم فروختم و کشیدم. درسربازی خرج خودم را بدست می آوردم. بعداز سربازی ازدواج کردم و یکسال توبه کردم و مشغول کار فنی شدم و با تلاشی که کردم اتومبیل مدل بالاتری خریدم و دیگر درآمدم و قماربازی و شرطبستن هر سه باهم مخلوط شد و دیگر آمار دقیقی ندارم . فقط این را دانستم که من باکار کردن میتوانستم قمار کنم و از خودقمار چیزی درآمد نداشتم بلکه قمار مانند سیاهچاله و ابرنوا درآمد کاریم را می بلعید .
سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، amirhosein
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
2- آیا میتوانید هیجانات و احساسات اوّلین بار شرطبندی و قماربازی خود را توضیح داده و | mehdiast | 2 | 997 |
2016-09-09، 03:36 آخرین ارسال: جمشید |
|
29- اگر بازنده بودهاید چه چیزهایی را باختهاید؟ | mehdiast | 1 | 687 |
2014-04-08، 03:20 آخرین ارسال: شاپور الف |
|
23- شما در شرط بستن و قماربازی چه چیزی را پیدا مینمایید، که در بازی سالم و چیزهای دی | mehdiast | 1 | 752 |
2014-04-08، 03:12 آخرین ارسال: شاپور الف |