2014-02-04، 09:47
هر چند بحران هايي كه ما را به الانان آورده ممكن است گذشته باشند اما حتي پس از چند سال بهبودي همواره چيزهاي جديدي براي آموختن وجود دارند . ما تغيير ميكنيم همانطور كه فرصت هايي براي رشد معنوي وجود دارند . مواقعي نيز نقائص شخصيتي جديدي بوجود مي آيند كه مانند يك علف هرز در توده اي از چمن هاي تازه ظاهر ميشوند . و ما براي يك ديد تازه بايد خود را در جهت كاركرد قدم ها پيدا كنيم . من اين موضوع را زماني تجربه كردم كه فهميدم مدتهاست بيشتر اوقات عصباني ميشوم فكر ميكردم ديگران و شرايط موجود مستلزم سرزنش هستند ، اما تصميم گرفتم به سهم خودم در اين جايگاه توجه كنم . فهرستي از خاطرات :احسات و رفتارهايي كه هنگام از دست دادن آرامش بروز مي دادم را تهيه كرده و با صداي بلند براي شخصي كه به او اعتماد داشتم خواندم . همانطور كه مي خواندم ، مشكل مشتركي كه در واقع ماهيت اصلي خطاهاي من بود برايم مشخص شد . مشكل من غرور و تكبر بود نه شرايط من ....نياز به ذي حق بودن ( حق تقدم داشتن بر ديگران) آرامش مرا در تمام موقعيت ها سلب مي كرد . مهم نيست چه مدتي است برنامه الانان را كار ميكنم ، من هرگز پيدا كردن راههاي كار بردي جديد در زندگي ام را متوقف نخواهم كرد و اين براي من موهبتي است چون بدين معناست كه زندگيم به گونه بهتري تداوم خواهد داشت .
ياد آوري امروز
امروز چيزهاي تازه اي براي آموختن من وجود دارد ذهن و قلب خود را براي فراگيري درس هايي كه نيروي برترم برايم آورده . باز خواهم كرد . "در مورد چيزهاي مهم نبايد سوال كردن را متوقف كرد .
ياد آوري امروز
امروز چيزهاي تازه اي براي آموختن من وجود دارد ذهن و قلب خود را براي فراگيري درس هايي كه نيروي برترم برايم آورده . باز خواهم كرد . "در مورد چيزهاي مهم نبايد سوال كردن را متوقف كرد .
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه
من اون روز سفید می پوشم
وتو سیاه