2014-02-17، 04:55
يادت باشه...
گاهي وقت ها مثلا آخر شب ها که مي خواي بخوابي
يه دل تنهايي هست
که يکم اون ور تر مي تپه براي تو
گاهي وقت ها مثلا آخر شب ها که مي خواي بخوابي
يه دل تنهايي هست
که يکم اون ور تر مي تپه براي تو
|
دل تنگی
|
2014-02-17، 04:55
يادت باشه...
گاهي وقت ها مثلا آخر شب ها که مي خواي بخوابي يه دل تنهايي هست که يکم اون ور تر مي تپه براي تو سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، mehdiast ، mohsen..yazd
2014-03-05، 12:25
صدا میکنم ” تو ” را
این ” جانی ” که میگویی جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را دل من جنبه ندارد . . . سپاس شده توسط: mehdiast ، NASIB ، mohsen..yazd
2014-03-05، 10:20
تو آسمون همیشه از یه ارتفاعی به بعد دیگه هیچ ابری وجود نداره .پس هر وقت آسمون دلت ابری شد با ابرها نجنگ فقط اوج بگیر.........
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
سپاس شده توسط: mehdiast ، tiyam ، nima ، NASIB ، mohsen..yazd
2014-03-06، 01:47
زندگی مثل یه جاده است ، من و تو مسافراشیم ، قدر لحظه ها رو بدونیم ، ممکنه فردا نباشیم.
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: mohammad ، mohsen..yazd
2014-03-06، 07:56
سه آرزوی قشنگ عاشقانه : بی من نباشی بی تو نباشم بی هم نباشیم ___________
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: mohammad ، mohsen..yazd
2014-03-16، 01:37
موج عاشقی
دنبال من میگردی و حاصل ندارد این موج عاشق کار با ساحل ندارد باید ببندم کوله بار رفتنم را مرغ مهاجر هیچ جا منزل ندارد من خام بودم، داغ دوری پخته ام کرد عمری که پایت سوختم قابل ندارد من عاشقی کردم تو اما سرد گفتی: از برف اگر آدم بسازی دل ندارد باشد ولم کن باخودم تنها بمانم دیوانه با دیوانه ها مشکل ندارد شاید به سرگردانی ام دنیا بخندد موجی که عاشق میشود ساحل ندارد مهدی فرجی
سپاس شده توسط: sadaf ، mohammad ، mohsen..yazd
2014-04-02، 01:12
راست می گفتی تو
دیگراکنون دیراست دوری ودوستی آخرین تدبیراست راست می گفتی تو بایدازعشق برید ازچنین پایانی به سرآغازرسید شکستی وشکستم گسستی وگسستم که بودی وکه بودم که هستی وکه هستم سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، mohammad ، mohsen..yazd
2014-04-21، 08:36
آن دوچشمی که تو داری بخدا زنجیراست.هرکه پابند توشد تابه قیامت گیراست.
سپاس شده توسط: sadaf ، mohammad ، star ، mohsen..yazd
2014-04-29، 09:16
ديشب ازدل تنگيت بغضي گلويم را شکست ،،،،،،،،،گريه اي شد بر فراز آرزو هايم نشست،،،،،،،،من نگاهت راکشيدم روي تاريخ غزل،،،،،،،تا بماند يادي از روزي که به قلبم نشست
سپاس شده توسط: NASIB ، mohammad ، star ، mohsen..yazd
2014-05-01، 01:28
حَـــــــــــــراج کرده ام ؛
تنهائیــــم نصفِ قیمـــت . . . سوگِ خاطـره ها خـــــــــَرج می خواهد دیگــر
سپاس شده توسط: sadaf ، mohammad ، star ، mohsen..yazd
|
|