موضوعها: 617
Thanks Received:
0 in 0 posts
Thanks Given: 0
اعتبار:
341
خداوند تو را می بیند، تو رو دوست دارد و بهترین مخلوقاتش را در کنار تو قرار داده است. پس تو هم دوست بدار همراهانت را که سوغات خداوند برای تو
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
سختي ها من را از بهبودي جدا نمي كند بلكه مرا به سوي آن جذب مي كند
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
341
ما مسافران کشتی شکسته ایم که به ساحل رسیده و رقص و پایکوبی می کنیم، مردمان به خیالشان ما دیوانه ایم ، حق دارند، چون ندیده اند طوفانی را که ما پشت سر گذاشتیم.
موضوعها: 0
Thanks Received: 0 in 0 posts
.
بدانید شرایط هر چقدر سخت یا طاقت فرسا باشدشما میتوانید آن شرایط را تغییر دهید.می توانید رویاهایی را که زمانی در سر داشتید به واقعیت تبدیل کنید.چطوری؟با مراجعه به قدرتی که در درون شماست نام این قدرت ضمیر باطن است.حتی همین لحظه که درحال خواندن این مطالب هستید این قدرت در درون شماست که می تواند در عرض چند دقیقه همه چیز را در زندگی ما و شما عوض کند. فقط کافیست این قدرت را آزاد کنید.علت اینکه می توانم با اطمینان این را به شما بگویم این است که خودم به مقدار زیادی از این قدرت برای تغییر زندگیم استفاده کردم.من در عرض مدت یک سال شرایط زندگیم را عوض کردم.
.
.
اگر ذهن شاد باشد، نه تنها بدن بلکه کل جهان شاد خواهد بود. بنابراین باید بفهمید که چطور باید خود را شاد نگه دارید. اینکه خواهید بدون پیدا کردن خودِ واقعیتان دنیا را اصلاح کنید مثل این میماند که کل دنیا را با یک چرم بپوشانید تا از درد راه رفتن روی سنگ و خار جلوگیری کنید. این خیلی راحتتر از کفش پوشیدن است.
.
.
"امید آن حسی است که میگوید حسی که الان دارید دائمی نیست."
.
.
"وقتی برای محبوبیت و پیروی دیگران چیزهای زیادی را قربانی کنید، شخصیتتان گم خواهد شد."
.
موضوعها: 51
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
318
وقت ما برای تامین تسهیلاتی در زندگی صرف می شود که شاید هیچگاه بدانها نیازی نداشته باشیم، زندگی ما تهی از شور زندگی است
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
موضوعها: 8
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
36
تنها زمانی صبور خواهی شد که صبر را یک قدرت بدانی نه یک ضعف!
آنچه ویرانمان می کند،روزگار نیست حوصله کوچک و آرزوهای بزرگمان است.
موضوعها: 51
Thanks Received:
0 in 0 posts
اعتبار:
318
مردمی که فکرشان آزاد نیست هیچگاه آزاد نخواهند شد بلکه به وسعت تفکرشان قفسی دیگر را تجربه خواهند کرد...!
"اندکی صبر سحر نزدیک است"