2014-05-16، 02:24
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
|
دعای آرامش
|
سپاس شده توسط: shakiba ، sadaf ، mohsen..yazd ، Rzh ، NASIB ، amirhosein
2014-06-03، 09:46
باز هم صبح شد ، پروردگارا :
از اینکه یکبار دیگر مرا لایق حیات دانستی سپاسگزارم از اینکه فرصت یک شروع مجدد را به من عطا کردی متشکرم از تو میخواهم به من درک و درایتی بیش از پیش ببخشی تا امروز اشتباهات دیروز را تکرار نکنم فرصتهایی که در اختیارم قرار میدهی از دست ندهم و از یاد نبرم که شاید فقط برای امروز بتوانم دوستانم و یارانم را دوست بدارم !
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: shakiba ، mohsen..yazd ، Rzh ، NASIB ، amirhosein ، محمدحسین م
2014-06-30، 07:32
خدا همین حوالیست فقط بال بگشا تا در آغوشت کشد
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، Rzh ، NASIB ، amirhosein ، محمدحسین م
2014-06-30، 09:49
بسم الله الرحّمن الرّحيم
يا حّي و يا قّيوم . يا حّي و يا قّيوم . يا حّي و يا قّيوم. الهي، اي که با مني، تسليم و خدمتگزارم و روز و شب تو را مي خوانم . ... الهي، با آنکه تو را نمي شناسم اما به تو عشق مي ورزم و با تمام وجودم دوستت دارم زيرا تو خداي دوست داشتني مني تو خوبتريني، تو آن يگانه معشوقي، و من با همه زندگيم تو را مي پرستم و عاشق تو هستم. الهي تو همه زندگي مني، تو يگانه معبود مني، تو همه عشق مني، تسليم تو هستم و تو را مي پرستم. ادامه مطلب ... ... الهي، من صداي تو را نمي شنوم، اما گوشهايم نام تو را در هر صدايي مي جويند و دهانم در روز و شب نام تو را مي خواند. الهي اي شاه من، اي سرور من، مولاي من، اين منم، گداي تو، اين منم محتاج تو، اين منم سرباز وفادار تو، الهي تسليم و خدمتگزار توام، مرا به حضورت بپذير. اي پروردگار بخشنده و آسمانيم دوستت دارم. نيازهايم را بر من ببخش، و بزرگترين نياز من حضور تو است. گناهانم را ببخش و مرا تطهير کن، که بزرگترين گناه من فراموشي تو است. آه الهي، آه دل مرا بشنو و به سوي من آ به من بازگرد زيرا چه بسيار مشتاق بازگشت توام، به من بازگرد فدايت شوم، جان مرا از حضورت لبريز کن بگذار دلبستگي ها و خواسته هايم را در تو بسوزانم و قرباني کنم، بگذار خود را در تو قرباني کنم. سرورم فدايت شوم، بگذار هر لحظه در تو بميرم و هر بار از حضور تو زنده شوم، عشق خود را بر من بريز و تنهايي مرا با حضور خود پر کن، بگذار در تو نفس بکشم اي نفسهاي من الهي، الهي، الهي، اي که با مني و من بي توام ، اي يار من که تو را از ياد برده ام، اي معشوقي که تو را گم کرده ام، بگذار تو را بيابم، اي عزيزترينم، اي خوبترينم، اي محبوب من، بگذار حضورت را تجربه کنم و در عشق ات بميرم. اين، زندگي جاودانه من است. آمين يا رّب العالمين
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
سپاس شده توسط: sadaf ، Rzh ، NASIB ، amirhosein ، محمدحسین م
2014-06-30، 10:15
به عقیده من معنای دعای آرامش درخواست تمیز بین درست و غلط است و طریقه صحیح زندگی کردن زیرا در گذشته اکثر ما با تکیه بر اراده عصیانگر خود غالباً اصرار در انجام کارهایی داشتیم که نمی بایست انجام می شد و اگر زورمان می رسید آن کارها را انجام می دادیم که نتیجه خوب از کار در نمی آمد و ما همواره از این قضیه مأیوس، غمگین و زخم خورده بودیم. در بسیاری از اوقات دیگر بدلیل ترس از عواقب احتمالی جرأت انجام کارهای مهمی را که باید انجام می دادیم نداشتیم، شاید غنی ترین بخش این دعا قسمت سوم باشد که ما ازخداوند بینشی را درخواست می کنیم که در پاراگراف فوق به آن اشاره شده است. بدینگونه که هم در روال زندگی کسل کننده قبلی تغییر ایجاد می کنیم و هم از جنگیدن بیهوده دست برمی داریم اگر با خود صادق باشیم می بینیم که انجام همین دو عامل زندگی ما را متحول می سازد ..
خداوندا آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر دهم : پذیرش - فروتنی شهامتی تا تغییر دهم آنچه را که میتوانم : تمايل و صداقت و دانشی که تفاوت این دو را بدانم : روشن بيني
سپاس شده توسط: Rzh ، sadaf ، NASIB ، amirhosein ، محمدحسین م
2014-07-08، 01:23
صبح بخیر اين خداست من یک یک مشکلات تو را بر طرف می کنم ، من به تو احتیاجی ندارم ، پس روز خوبی داشته باش .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB ، amirhosein ، محمدحسین م
2014-08-23، 05:06
دعای آرامش:{ خداوندا ، آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر بدهم .و شهامتی، که تغییر دهم آنچه را که میتوانم. و دانشی را که تفاوت این دو را بدانم. } به نظر میرسد کسی در درک دو بخش اول دعای آرامش مشکل نداشته باشد . اما منظور از {دانشی عطا فرما که تفاوت این دو را بدانم } کمی پیچیده است! در طول دوران بهبودی و پاکی ممکن است هر کس برداشت متفاوتی از دعای آرامش داشته باشد! اما به طور کلی ما از خدا میخواهیم که در تعیین مرز بین کارهای که مربوط به ما و خودش است به ما کمک کند!(از طریق گروه ، راهنما و کارکرد قدم یازده) به طور کلی هدف از خواندن دعای آرامش رسیدن به دو چیز است: اول اینکه: وقتی من در افکار معتاد گونه ام غرقم و دارم با بیماریم به پیش میروم ( وسوسه دارم ) خواندن دعای آرامش این شانس را به من میدهد که دوباره افکارم را در جهت مثبت سازماندهی کنم . دوم اینکه: خواندن دعای آرامش مرا از تاج و تخت خدایی پایین می آورد و تقریبا در جای خودم (جایگاه انسانی) قرارم میدهد! دعای آرامش برای ما مثل یک نقشه و پازل است! با کنار هم گذاشتن سه بخش دعای آرامش ما یک شکل واحد به دست می آوریم که میتوان آن را بهبودی نامید! معنی والاتر دعای آرامش به ما میگوید که هر یک از ما انسانها مسئول کردار و رفتار خودمان هستیم و اگر هر کس سهم خود و وظیفه انسانیش را درست انجام بدهد در نهایت مثل تکه های پازل یک شکل با معنی را درست میکنیم همچنین به ما گوشزد میکند در زندگی و افکار دیگران دخالت بی جا نکنیم . دعای آرامش به من نشان میدهد که من یک انسان ناچیزم در میان میلیاردها انسان و موجودات دیگر ...محدوده کاریم را هم نشان میدهد. منظور از دانشی عطا فرما استفاده ازتجربیات گروه و راهنما و مراقبه شخصی میتواند باشد. در حال حاضر خواندن و بکارگیری دعای آرامش موجب شده از مسئولیت کاذبی که در اثر خودمحوری هایم احساس میکردم رها شوم و انرژی ام را صرف کارهایی بکنم که به من مربوط است!همانطور که قبلا اشاره کردم در هر دوره ای از بهبودی دعای آرامش میتواند معنی خاصی را القا کند . به نظر من دعای آرامش میخواهد بگوید که اگر هر یک از ما،به بهبودی و ارتقاء روحانی خودمان توجه کنیم نه تنها پاک خواهیم ماند بلکه این امکان وجود دارد که بتوانیم به پاک ماندن دیگران هم کمک کنیم اما به هیچ وجه حق نداریم پاکی و پایبندی اشخاص بهاصول روحانی را کنترل کنیم! (سنت یازدهم )دلیل اینکه ما از خدا میخواهیم این توانایی ها را به ما بدهد این است که ما بزرگترین دشمنخودمان هستیم و فقط خداوند میتواند بدون قضاوت ما را هدایت کند! ما حتی در مورد خودمان هم قضاوت ناجوانمردانه می کنیم!
پروردگارا ! از حمایت بیکرانت بی نهایت سپاسگزارم !!
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، NASIB ، amirhosein ، محمدحسین م
2014-08-23، 10:03
دعای آرامش:{ خداوندا ، آرامشی عطا فرما تا بپذیرم آنچه را که نمیتوانم تغییر بدهم .و شهامتی، که تغییر دهم آنچه را که میتوانم. و دانشی را که تفاوت این دو را بدانم. } به نظر میرسد کسی در درک دو بخش اول دعای آرامش مشکل نداشته باشد . اما منظور از {دانشی عطا فرما که تفاوت این دو را بدانم } کمی پیچیده است! در طول دوران بهبودی و پاکی ممکن است هر کس برداشت متفاوتی از دعای آرامش داشته باشد! اما به طور کلی ما از خدا میخواهیم که در تعیین مرز بین کارهای که مربوط به ما و خودش است به ما کمک کند!(از طریق گروه ، راهنما و کارکرد قدم یازده) به طور کلی هدف از خواندن دعای آرامش رسیدن به دو چیز است: اول اینکه: وقتی من در افکار معتاد گونه ام غرقم و دارم با بیماریم به پیش میروم ( وسوسه دارم ) خواندن دعای آرامش این شانس را به من میدهد که دوباره افکارم را در جهت مثبت سازماندهی کنم . دوم اینکه: خواندن دعای آرامش مرا از تاج و تخت خدایی پایین می آورد و تقریبا در جای خودم (جایگاه انسانی) قرارم میدهد! دعای آرامش برای ما مثل یک نقشه و پازل است! با کنار هم گذاشتن سه بخش دعای آرامش ما یک شکل واحد به دست می آوریم که میتوان آن را بهبودی نامید! معنی والاتر دعای آرامش به ما میگوید که هر یک از ما انسانها مسئول کردار و رفتار خودمان هستیم و اگر هر کس سهم خود و وظیفه انسانیش را درست انجام بدهد در نهایت مثل تکه های پازل یک شکل با معنی را درست میکنیم همچنین به ما گوشزد میکند در زندگی و افکار دیگران دخالت بی جا نکنیم . دعای آرامش به من نشان میدهد که من یک انسان ناچیزم در میان میلیاردها انسان و موجودات دیگر ...محدوده کاریم را هم نشان میدهد. منظور از دانشی عطا فرما استفاده ازتجربیات گروه و راهنما و مراقبه شخصی میتواند باشد. در حال حاضر خواندن و بکارگیری دعای آرامش موجب شده از مسئولیت کاذبی که در اثر خودمحوری هایم احساس میکردم رها شوم و انرژی ام را صرف کارهایی بکنم که به من مربوط است!همانطور که قبلا اشاره کردم در هر دوره ای از بهبودی دعای آرامش میتواند معنی خاصی را القا کند . به نظر من دعای آرامش میخواهد بگوید که اگر هر یک از ما،به بهبودی و ارتقاء روحانی خودمان توجه کنیم نه تنها پاک خواهیم ماند بلکه این امکان وجود دارد که بتوانیم به پاک ماندن دیگران هم کمک کنیم اما به هیچ وجه حق نداریم پاکی و پایبندی اشخاص بهاصول روحانی را کنترل کنیم! (سنت یازدهم )دلیل اینکه ما از خدا میخواهیم این توانایی ها را به ما بدهد این است که ما بزرگترین دشمنخودمان هستیم و فقط خداوند میتواند بدون قضاوت ما را هدایت کند! ما حتی در مورد خودمان هم قضاوت ناجوانمردانه می کنیم!
سپاس شده توسط: amirhosein ، mohsen..yazd ، NASIB ، محمدحسین م
2014-08-23، 10:08
خداوندا ارامشی عطا فرما تا بپزیرم انچه را که نمیتوانم تغییر دهم شهامتی که تغییر دهم ان چه راکه میتوانم و بینشی که تفاوت ان دو را بدانم . خداوندا - با گفتن این کلمه وجود نیرویی برتر از خود را میپذیریم و به ان اقرار میکنیم. عطا فرما - با تکرار این کلمه اقرار میکنیم که این نیروی برتر توانایی بخشش و عطا کردن را دارد. من - من در جستجوی چیزی بهتر هستم. چه عیبی دارد که من برای خود چیزی بهتر را بخواهم . با اصلاح شخصیتم؛ اطرافیانم خوشحال تر خواهند شد. آرامش - من برای خودم و زندگی ام دعا میکنم .من فروتنی ، خونسردی ، آرامش و صلح را میطلبم تا بتوانم درست فکر کنم و کاملا بر خود مسلط باشم . پذیرش - خودم را با شرایط فعلی وفق میدهم . جایگاه زندگی خود را در شرایط کنونی میپذیرم . تا زمانی که شهامتی بیابم، که تغییر دهم انچه را که بر وفق مرادم نیست وان را به عنوان بخشی از زندگی ام بپذیرم . شهامت - من طالب رشد فضایل اخلاقی خود هستم تا بتوانم با شرایط رو به رو شوم . تغییر - من طالب شرایط متفاوتی برای تغییر کردن هستم . چیزهایی که میتوانم - خواهان کمک هستم تا بتوانم درست تصمیم بگیرم ; همه چیز در زندگی من کامل نیست. باید با واقعیتهای زندگی ام روبرو شوم و همواره در جهت رشد و پیشرفت فعالیت کنم . بینش - میخواهم قدرت تشخیص خوب و بد را داشته باشم و بتوانم انها را از هم متمایز کنم . دانستن - میخواهم توانایی درک روشنی از حقیقت را داشته باشم . تفاوت - میخواهم در زندگی به گونه ای دیگر بیاندیشم تا بتوانم تفاوتها را درک کنم . من احتیاج دارم که تفاوت ما بین خود خواهی و خود دوست داشتن را بدانم
سپاس شده توسط: NASIB ، sadaf ، amirhosein ، mohsen..yazd ، محمدحسین م
2014-08-27، 07:47
خدا - با گفتن این کلمه به وجود خالق هستی و موجودی بسیار بزرگ تر از خود اقرار می کنم . عطا فرما – با تکرار این کلمه اقرار می کنم که این پروردگار توانایی بخشش و عطا کردن را دارد. من – اشکالی ندارد که من چیزی بهتری را برای خود طلب نمایم چون با اصلاح شخصیتم من و اطرافیانم خوشحال تر خواهند شد . آرامش – من برای خود ، بزرگی ، خونسردی ، آرامش و صلح طلب می کنم تا بتوانم درست فکر کنم و کاملاً بر خودم مسلط باشم . پذیرش – خودم را با شرایط به همان شکلی که هستند وفق می دهم چیزهای زیادی در زندگی من وجود دارد که مطابق میل من نیستند آرامش می خواهم که آنها را بپذیرم البته با بی میلی . شهامت – من طالب بعد معنوی هستم تا بتوانم بدون آنکه شانه خالی کنم با شرایط رو به رو شوم . تغییر – من طالب شرایط متفاوتی هستم . چیزهایی که می توانم – خواهان کمک هستم همه چیز در زندگی من کامل نیست باید به رو در رو شدن با واقعیت ادامه دهم و همواره در جهت رشد و پیشرفت فعالیت نمایم . دانستن – می خواهم توانایی درک روشنی از حقیقت را داشته باشم . تفاوت – می خواهم همه چیز را در زندگی به شکلی متفاوت ببینم تا تمایزاتی برایم وجود داشته باشد نیاز دارم ارزش خاصی برای عشق در مقابل خود خواهی حس کنم .
سپاس شده توسط: NASIB ، sadaf ، amirhosein ، فرشته ، محمدحسین م
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
یک دعای زیبا | NASIB | 43 | 26,846 |
2022-09-01، 10:25 آخرین ارسال: داود |
|
یک دعای متفاوت | NASIB | 53 | 23,889 |
2015-06-01، 02:21 آخرین ارسال: داود |
|