2014-06-07، 11:40
عشق پالایش می کند .
هر قدر بیشتر عشق بورزی ،
بیشتر پر هنر ،چیره دست و هوشیار در عشق می شوی
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
|
عشق
|
2014-06-07، 11:40
عشق پالایش می کند . هر قدر بیشتر عشق بورزی ، بیشتر پر هنر ،چیره دست و هوشیار در عشق می شوی
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
2014-06-09، 01:40
سکوت می کنم و عشق ، در دلم جاری است
که این شگفت ترین نوع خویشتن داری است تمام روز ، اگر بی تفاوتم ؛ اما شبم قرین شکنجه ، دچار بیداری است رها کن آنچه شنیدی و دیده ای ، هر چیز به جز من و تو و عشق من و تو ، تکراری است مرا ببخش ! بدی کرده ام به تو، گاهی کمال عشق ، جنون است و دیگرآزاری است مرا ببخش اگر لحظه هایم آبی نیست ببخش اگر نفسم ، سرد و زرد و زنگاری است بهشت من ! به نسیم تبسمی دریاب جهانِ جهنم ما را ، که غرق بیزاری
دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل
2014-06-12، 10:39
عشق ناب پیوند قلبهاست عشق ناب گره درون انسانهاست عشق ناب خود درون منو توست عشق ناب همیشه تنهاست عشق ناب باور دوست داشتن است عشق ناب ماندگارترین نقش در صخره خاطرات ماست عشق ناب باورش اسان است عشق ناب خود سادگیست عشق ناب باور میکند عشق ناب خواستن بی پرواست عشق ناب جنون نمیدهد عشق ناب مجنون میکند عشق ناب بوسه میزند درون را و عشق ناب.......هزاران عشق ناب بر تو
![]() ![]()
2014-06-21، 05:19
کسی که بهشت را بر زمین نیافته است آن را در آسمان نیز نخواهد یافت خانه ی خدا نزدیک ماست و تنها اثاث آن ، عشق است…. ![]() ![]()
2014-06-22، 06:39
به هرکسی که می رسی ، می گوید :
آدم فقط یکبار عاشق می شود .. دروغ است … تو باور نکن … مثلاً خود من ، هرروز ، دوباره ، عاشقت می شوم …
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
2014-06-22، 06:42
.
آه چه گويم من! ، عاشقی سخت است ، عاشقم شايد ، عاشقی آسان ، بمانم شايد و بايد .
هر که مرا حرفی بیاموزد٬ مرا بنده خویش قرار داده است.
2014-06-25، 11:26
والاترین عشق،
،عشق خداست چون نه سوخت وسوز دارد نه کم وزیاد.
دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل
2014-07-08، 07:33
عشق چیز عجیبی نیست
عشق همین است که تو دلت می گيرد و من نفسم بند می اید ![]() ![]()
2014-07-08، 01:41
میدانستم غزل خدافظی ات مثنوی هزار برگ خواهد شد اما سکوت کردم نه به علامت رضا .. ! نه به علامت تسلیم واژه ها در دهانم یخ بسته بودند بی هیچ کلامی به خدایت سپردم و کودکانه چشم هایم را به در دوختم سالها گذشته است . و من همان ساده ی قدیمی ام
کمی شکسته شده ام
اما هنوز هم عاشق خوشباورم آنقدر ک اگر برگردی و بگویی پشت چراغ قرمز مانده ام باور خواهم کرد
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB
|
|