2014-07-10، 07:18
سکوت همیشه معنی سکوت را ندارد
گاهی سکوت یعنی
س : ساعت های
ک : کسری
و : وجود
ت : تو !
گاهی سکوت یعنی
س : ساعت های
ک : کسری
و : وجود
ت : تو !
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
|
عشق
|
2014-07-10، 07:18
سکوت همیشه معنی سکوت را ندارد
گاهی سکوت یعنی س : ساعت های ک : کسری و : وجود ت : تو !
سپاس شده توسط: NASIB ، shakiba ، sadaf ، shila ، amirhosein
2014-07-10، 10:37
دلم گرفته به قدر تمام روزهایی که خندیدم و همـــه آدم هــــــا را خنــــــــــــداندم روزهایی بـــــــــــود که صــــــــدای خنده هایم گـــــــــوش همــــــــــــه رو کر می کرد... اماحالا صـــــــدای گریه هایم را حتی خـــودم هم نمی شنوم دلم باران می خواهد... .بـــــــــارا ن! دلم دریا... می خواهد ... دریــــــــــــــــــا! دلم...دل... می خـــــــــــــواهد... اما نه هر دلی !!!
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، NASIB ، shila ، amirhosein
2014-07-13، 03:10
آنان که عشق را میفهمند عذاب میکشند؛ آنان که عشق را نمی فهمند عذاب میدهند...!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: shakiba ، Arghavan ، NASIB ، shila ، amirhosein
2014-07-14، 12:59
آن شب دلم را ؟ ....نه !!!....
مرا گم كرده بودم .... او بود و من .... من دست و پا گم كرده بودم .... صد جا نماز آورد مي ترسم بگويم .... در خانه اش ... من قبله را گم كرده بودم !!.... خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، NASIB ، shila ، amirhosein
2014-07-14، 05:55
عــشق اون نیست که وقـــتی دیدیـــش دلـــت بلــرزه
عشـــق اونــه که وقـــتی نمـــیــبینـیــــش دلـــت میـــخواد کــــَـــنده شه ...
سپاس شده توسط: mohammad ، shila ، amirhosein
2014-07-14، 06:38
بدون عشق، حتي قطره هم ناياب مي گردد
بدون عشق، روي چشم بيش از خط مويي نيست به نام عشق، ابرو گوشه محراب مي گردد به نام عشق، خسرو سر فرود آرد به شيريني رخ دلدار در گيسو، شب مهتاب مي گردد به نام عشق، لب ها لعل و دلها خون و نرگس مست نگه در شيشه ي چشمي، شراب ناب مي گردد بدون عشق، در گهواره ها طفلي نمي خندد به نام عشق مادر تا سحر بي خواب مي گردد بدون عشق، شاعر شعر جانسوزي نمي گويد بدون عشق، آتش از خجالت آب مي گردد بدون عشق، بلبل يك غزل از بر نمي خواند به نام عشق، با بوي گلي بي تاب مي گردد يتيمي آسمان جل را به «كيوان» مي رساند، عشق غبار و ذرهاي، خورشيد عالمتاب مي گردد
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
سپاس شده توسط: sadaf ، shila ، amirhosein
2014-07-14، 07:41
عشق ایستادن زیر باران و خیس شدن باهم نیست عشق آن است که یکی برای دیگری چتری شود و او هیچوقت نفهمد که چرا خیس نشد
سپاس شده توسط: sadaf ، shila ، mahdis ، amirhosein
2014-07-14، 11:09
همه ميگن عشق يعني دوست داشتن اما من ميگم عشق يعني یکي مثل تو رو داشتن
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، mahdis ، amirhosein
2014-07-17، 09:17
میدونی
عشق همونه که بدونی تو رو واسه خودت میخواد... نتونه یه ساعت ازت بی خبر باشه... بدونی تو بدترین شرایط هم باهاته و تنهات نمیذاره... عشق همونه که میگه: یا راهی پیدا میکنیم... یا راهی میسازیم... همچین عشقایی رو براتون آرزو میکنم...
سپاس شده توسط: mahdis ، sadaf ، amirhosein
2014-07-17، 09:39
زیباترین غروب: غروب عاشقان
زیباترین سنگ: دل یار زیباترین مایع: اشک زیباترین ناله: آه زیباترین دف: قلب تو زیباترین کلام :دوستت دارم . . سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، mohammad ، amirhosein
|
|