2014-07-17، 04:02
عشق ،
موانع به ظاهر محال را ذوب مي كند و از سر راه برمي دارد .
محبت ،
غيرممكن را ممكن مي سازد.
موانع به ظاهر محال را ذوب مي كند و از سر راه برمي دارد .
محبت ،
غيرممكن را ممكن مي سازد.
"اندکی صبر سحر نزدیک است"
|
عشق
|
2014-07-17، 04:02
عشق ،
موانع به ظاهر محال را ذوب مي كند و از سر راه برمي دارد . محبت ، غيرممكن را ممكن مي سازد.
2014-07-23، 01:53
عشق اصل همه چیز ،دلیل همه چیز و خاتمه همه چیز است
2014-07-27، 09:41
تو ﻣﺎﻝِ ﻣَﻨﯽ
ﺧﻮﺩﻡ ﮐﺸﻔﺖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﻡ ﺗﻮ ﺑﺎ "ﻣﻦ" ﻣﯽ ﺧﻨﺪﯼ ﺑﺎ "ﻣﻦ" ﮔﺮﯾﻪ ﻣﯽ ﮐﻨﯽ ﺩﺭﺩِ ﺩﻟﺖ ﺭﺍ ﺑﻪ "ﻣﻦ " ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ! ﺩﻟﺖ ﺑﺮﺍﯼِ "ﻣﻦ " ﺗﻨﮓ ﻣﯽ ﺷﻮﺩ ﺿﺮﺑﺎﻥ ﻗﻠﺒﺖ، ﺑﺎ " ﻣﻦ" ﺑﺎﻻ ﻣﯽ ﺭﻭﺩ ﺑﺎ ﺳﮑﻮﺗﻢ، ﺑﺎ ﺻﺪﺍﯾﻢ ﺑﺎ ﺣﻀﻮﺭﻡ، ﺑﺎ ﻏﯿﺒﺘﻢ ﺗﻮ ﻣﺎﻝِ ﻣﻨﯽ ﺍﯾﻦ ﺑﻼﻫﺎ ﺭﺍ ﺧﻮﺩﻡ ﺳَﺮَﺕ ﺁﻭﺭﺩﻩ ﺍﻡ ﺑﻪ " ﻣﻦ" ﻣﯽ ﮔﻮﯾﯽ ﺩﻭﺳﺘﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﻭ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﯼ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﺯﺑﺎﻥ "ﻣﻦ" ﻓﻘﻂ "ﻣﻦ" ﺑﺸﻨﻮﯼ ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﺑﺎ ﯾﮏ ﮐﻠﻤﻪ ﺑﺎ ﯾﮏ ﻧﮕﺎﻩ ﺩﻟﺖ ﺭﺍ ﻣﯽ ﺭﯾﺰﺩ؟ ﺑﻌﺪ، ﺧﻮﺩﺵ ﺁﻥ ﺭﺍ ﺟﻤﻊ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ ﻭ ﺳَﺮِ ﺟﺎﯾﺶ ﻣﯽ ﮔﺬﺍﺭﺩ؟ ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﺍﺣﺴﺎﺳﺖ ﺭﺍ ﺗَﺮ ﻭ ﺧﺸﮏ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ؟ ﺍﺷﮑﺖ ﺭﺍ ﺩﺭﻣﯽ ﺁﻭﺭﺩ ﺑﻌﺪ، ﭘﺎﮎ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ؟ ﭼﻪ ﮐﺴﯽ ﭘﯿﺶ ﺍﺯ ﺁﻥ ﮐﻪ ﺣﺮﻓﺖ ﺭﺍ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﻨﯽ ﺗﺎ ﺗَﻪِ ﺁﻥ ﺭﺍ ﻧَﻔَﺲ ﻣﯽ ﮐﺸﺪ؟ سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، NASIB ، amirhosein
2014-07-30، 11:34
همۀ انسانهای حاضر در این سیاره خاکی ، تمایل به عشق دارند .
مشکل شما هرچه باشد ، با عشق آن را برطرف سازید . امتحان کنید . نیروی عشق می تواند اگر نه در کوتاه مدت ، حتماً در بلند مدت همۀ مشکلات را حل کند . متوجه باشید که ظهور هر مشکل ، می تواند فرصتی برای تشرف به آیین عشق باشد آنهم عظیم ترین نوع عشق که عشق الهی ست .
2014-08-01، 12:42
مرگ ازعشق پرسید دشوارترازمردن چیست؟عشق فرمود.بیوفایی ازدوست
سپاس شده توسط: sadaf ، Arghavan ، tiyam ، amirhosein ، NASIB
سپاس شده توسط: sadaf ، amirhosein ، NASIB
2014-08-16، 03:13
رویای شب های من
خوابیدن میان دستان تو بیدار شدن روبه روی چشمان تو دیدن لبخند هر روزه ی تو گرفتن دستان گرم تو سر بر بازوی تو نهادن سرت را به سینه فشردن راه رفتن بازو به بازو کنار نگاه تو این است تنها آرزوی من ، رویای همه ی شبهای من ![]() ![]() سپاس شده توسط: sadaf ، amirhosein ، NASIB
2014-08-22، 01:49
نمیدانی
چطور گیج می شوم وقتی هرچه می گردم معنی نگاهت در هیچ فرهنگ لغتی پیدا نمی شود ... !
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، amirhosein ، NASIB
سپاس شده توسط: sadaf ، amirhosein ، NASIB
2014-08-24، 04:20
میخواستم که خواب و خیال خودم شویرویا شوی، امید محال خودم شویدر من دوید لرزه و سرگیجه ام گرفتآوردمت دلیل زوال خودم شوی
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، amirhosein ، NASIB
|
|