2014-08-09، 09:00
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
دلنوشته
|
سپاس شده توسط: mohammad ، shakiba ، mohsen..yazd ، Arghavan ، NASIB ، amirhosein
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، mohammad ، shakiba ، amirhosein ، NASIB
2014-08-11، 09:54
یه دنیاعشق تقدیم به کسی که ازپشت آسمون تنهایی سراغ ازدل ابری مانمیگیرد
سپاس شده توسط: mohammad ، mohsen..yazd ، shakiba ، amirhosein ، NASIB
2014-08-12، 12:20
رفتــــن هــم حــرف عجيبــي اســت شبيــه اشتبــــــاه آمــدن گفــت بــر مــي گــردم و رفــت و همــه پــل هـــــــــاي پشــت ســــرش را ويــران کــرد همــه مــي دانستنــد ديگــر بـــــاز نمــي گــردد امــا بــازگشــت بــي هيــچ پلــي در راه او مســير مخفــي يــادها را مــي دانســت
سيد علي صالحي
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، NASIB ، shakiba ، amirhosein
2014-08-12، 04:40
خدایا دلم از ادمات بدجوری گرفته
البته از ادمای بیخودت که راستشو بخوای خیلی زیادن به هر کی خوبی کردم جوابمو با بدی داد به هر کی پول دادم برام پس نیاورد اما هر وقت گیر بودم یا بهم ندادن یا ازم سود گرفتن به هر کی رفاقت کردم از پشت خنجر زد و من گفتم اشتباهی زده با مشتری خوب برخورد میکنم سوارم میشه سرویس میدم به کسی میگه کولی گرفتم دارم خفه میشم از دست ادمات بعضیا فکر میکنن چون پاکیم بالا رفته لابد نباید ناراحت بشم منم احساس دارم نه؟ این سرفصل اسمش بود :دلنوشته و نوشته دل منم همین بود اگه هم اسمش احساسات بیمارگونست اما احساسمه
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: sadaf ، Arghavan ، mohsen..yazd ، shakiba ، amirhosein
سپاس شده توسط: sadaf ، shakiba ، NASIB ، amirhosein
2014-08-13، 02:46
سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، هادی ، sadaf ، amirhosein
2014-08-14، 05:26
باور کن آن “میم” مالکیتی که به آخر اسمم اضافه میکردی بزرگترین و زیباترین عاشقانه ای بود که شنیده ام . . .
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، amirhosein ، NASIB
2014-08-14، 06:52
دنبال بهانه نباش عزیزکم... چشم که گذاشتم... برو و هر وقت خواستی برگرد... من تا بی نهایت شمردن می دانم!!!
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
سپاس شده توسط: sadaf ، amirhosein ، NASIB
2014-08-14، 09:01
بزرگترین طراح زندگی شما، خودتان هستید، خواه به این موضوع، توجه کرده و خواه نکرده باشید. تجارب خود را مانند پارچه بزرگی در نظر آورید که می توانید آن را مطابق هر الگویی که دوست دارید ، ببرید و بدوزید، و هر روز که می گذرد، نخی به تارو پود این پارچه افزوده می شود... آیا این پارچه را به صورت پرده ای در می آورید تا در پشت آن پنهان شوید، ؟ یا اینکه از آن قالیچه ای جادویی می سازید تا با آن به اوج ملکوت پرواز کنید؟ آیا این پارچه را چنان طرح می کنید که خاطرات مثبت و نیروبخشتان در مرکز این شاهکار، واقع شود؟
دوست داشتن دل می خواهد نه دلیل
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، NASIB ، amirhosein
|
|