2015-01-03، 03:41
|
امتیاز موضوع:
خط خطے هاے من..ܜܔܢܜܔ
|
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، Atlas ، taranom
2015-01-03، 03:42
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، Atlas ، taranom
سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd ، taranom ، Rzh
2015-01-04، 01:32
![]() قلبت را آنقدر ازعاطفه لبریز کن که اگر روزی افتاد و شکست همه جا عطر گل یاس پراکنده شود
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
![]() ![]() سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، taranom ، Rzh ، مرسده ، .masoomeh.
2015-01-19، 01:19
دردهایم در حال بافته شدن است
رج به رج آه به آه و قطره به قطره...اشک بگذار این بار دروغ هایت را باور کنم تا اشک هایت را زمان منتظر کسی نمی ماند دنبال واهمه های بی نام و نشان نگرد دنبال قلبی باش که تورا در آغوش بگیرد نه دنبال تنی که تو را در بر گیرد... یکی خواب و یکی بیدار تظاهر به ایستادگی نکن اینجا خط پایان بارانی ست که صدای رعد و برق ها کرش کرده است نوشته هایم ازآن کسی نیست زیرا که واژه هایم مالک احساس هایم هستند
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
![]() ![]() سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، taranom ، Rzh ، مرسده ، .masoomeh.
2015-01-20، 10:23
من در میان مردمی هستم که باورشان نمیشود تنهایــــم میگویند خوش بحالت که خوشحالی نمی دانند دلیل شاد بودنم باج به آنهاست برای دوست داشتن مــــــــن
![]() ![]()
2015-01-22، 07:31
مستقیــــــــــــــم !؟ در بســــــــــــــــت !؟ مانده ام ..!! در این شهر شلوغ و پرترافیک ... هیــچ کَس دلم را نمی بـَـرد !
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Atlas ، taranom ، Rzh
2015-01-22، 07:32
قصه ای بــــگو ... که وقتی به آخر رسید ... کلاغ هم به خانه اش برسد !! خسته ام از انتظار کلاغ نشسته در آشیان !
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Atlas ، taranom ، Rzh
2015-01-22، 08:31
اگر به تمامه آرزوهات برسی باید انتظار مرگ را بکشی... . . اگر به هیچکدام از آرزوهات نرسی مرگ انتظار تو را میکشد... "از خودم"
![]() ![]()
2015-01-24، 06:04
تـــو را " دوستـــ دارمـــ " چه فـرق مى کند که چـــــــرا !؟ یــــــــا از چـــــــه وقـت! یـا چطـور شـد که ..! چه فـــــــــــــرق میکـند ؟! وقتى تــو بـایـد بــــــــــــــاور کنـى . . . کـه نمـى کــــنى ! و مــن بـــایـد فـرامـــــــــوش کــنم . . . کـه نمـى کـــــنم !
سپاس شده توسط: sadaf
|
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان