2014-10-02، 06:14
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
|
باران رحمت خدا
|
2014-10-30، 06:38
يادم باشد كه اميد خوشبختانه از دست دادني نيست . انهم اميدي كه رو به سمت خدا باشد ..
خدايا كمكم كن تا اميد به شفاي عزيز بيمارم را از دست ندهم ... خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: feshfesheh ، sadaf ، mohsen..yazd ، Rzh ، taranom ، داود
2014-11-14، 03:17
خدا در مکان های دو از انتظاربه دست افرادی دور از انتظارو در مواقعی تصور ناپذیر معجزات خود را به انجام می رساند.برای آن مهربانِ توانا ، غیرممکن وجود ندارد ...همیشه ، همیشه و همیشه امیدی هست ...
2014-11-16، 12:35
خدای من!
در هر ثانیه ای که میگذرد... بیشمار نعمت برما ارزانی کردی! طپش قلب... دم و بازدم... دیدن... شنیدن... نبض زدن ها! پلک زدن! فکرکردن و و و چقدر بیتفاوت میگذرم... و از نداشته هایی که صلاحم نبوده... پیشت گله و شکایت میکنم!
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Rzh ، Atlas ، taranom ، داود
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Rzh ، Atlas ، taranom ، داود
2015-02-17، 08:01
«با ياد آوري ياد خدا هديه ي آرامش را از او دريافت کنيم»
2015-02-18، 06:11
به درگاه تو دعا می کنم،که در قلب منی،در عبور از دنیــــــــــــــای رنــــــــــــــج،راهــــــــــنمایم باش،قلبم را به سوی تو می گیرم،پس مرا به سوی خویشتن بخوان،و راه لطف و رحمتت را نشانم ده،
سپاس شده توسط: sadaf ، mohsen..yazd ، Atlas ، داود
2015-05-14، 09:36
تو اوج سختى هات ..... و اوج دلتنگی هات ........ و اوج تموم مشکلاتت..... اونجا که رسیدى ته خط..... سرتو بگير بالا چشماتو ببند يه نفس عميق بکش واز ته قلبت بگو .(خدایا شکرت) (معجزه مى کنه)
2015-05-14، 02:21
الهی نصیرمان باش تا بصیر گردیم
بصیرمان باش تا از مسیر برنگردیم آزادمان کن تا اسیر نگردیم سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sadaf ، Arghavan ، ARSAM
2015-05-30، 01:01
ﺧﻮﺍﻫﻢ ﺍﻣﺸﺐ ﺑﺎ ﺧﺪﺍ ﺧﻠﻮﺕ ﮐﻨﻢ
ﺍﺯ ﺩﺭﻭﻥ ﺧﻮﺩ ﮐﻤﯽ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﻨﻢ ﺍﺯ ﻧﻮﺍﻗﺺ ﻫﺎ ﻭ ﺭﻧﺠﺶ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺍﺯ ﻗﻀﺎﻭﺕ ﻫﺎ ﻭ ﺳﻨﺠﺶ ﻫﺎﯼ ﺧﻮﺩ ﺍﺯ ﻏﺮﻭﺭ ﻭ ﺣﺮﺹ ﻭ ﺁﺯ ﻭ ﮐﯿﻨﻪ ﺍﻡ ﺍﺯ ﺻﻔﺎ ﻭ ﻋﺸﻖ ﻭ ﻣﻬﺮ ﺩﺭ ﺳﯿﻨﻪ ﺍﻡ ﺍﺯ ﺗﻮﻗﻊ ﻫﺎﯼ ﺑﯿﺠﺎﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﺯ ﺣﻤﺎﻗﺖ ﻫﺎﯼ ﭘﯿﺪﺍﯼ ﺧﻮﺩﻡ ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺧﻮﺍﻫﻢ ﻣﺮﺍ ﯾﺎﺭﯼ ﮐﻨﺪ ﻧﻘﺺ ﻫﺎﯾﻢ ﮔﯿﺮﺩ ﻭ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻨﺪ ﺍﯼ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﺩ ﺩﻟﻢ ﺭﺍ ﮔﻮﺵ ﮐﻦ ﺷﻌﻠﻪ ﻫﺎﯼ ﺣﺴﺮﺗﻢ ﺧﺎﻣﻮﺵ ﮐﻦ. ﺁﻣﯿﻦ سپاس شده توسط: mohsen..yazd
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
رحمت | mojtaba_s | 10 | 4,117 |
2014-04-26، 10:51 آخرین ارسال: sadaf |