2015-05-02، 09:08
به جز حضور تو . . .
هیچ چیز این جهان بی کرانه را جدی نگرفته ام
حتی عشق را . . .
به همین سادگی...
هیچ چیز این جهان بی کرانه را جدی نگرفته ام
حتی عشق را . . .
به همین سادگی...
|
" سين " مثل سادگي
|
2015-05-02، 09:08
به جز حضور تو . . .
هیچ چیز این جهان بی کرانه را جدی نگرفته ام حتی عشق را . . . به همین سادگی... سپاس شده توسط: Atlas ، مرسده ، mohsen..yazd
2015-05-09، 08:31
تو
رنگ میدهی به لباسی که میپوشی بو میدهی به عطری که میزنی معنا میدهی به کلمههای بیربطی که شعرهای من میشوند … سپاس شده توسط: Atlas ، .masoomeh. ، mohsen..yazd
2015-05-10، 12:07
من زندگی خودم را میکنم و برایم مهم نیست چگونه قضاوت میشوم
چاقم,لاغرم,قد بلندم,کوتاه قدم,سفیدم,سبزه ام همه به خودم مربوط است مهم بودن یا نبودن رو فراموش کن روزنامه ی روز شنبه زباله ی روز یکشنبه است زندگی کن به شیوه خودت با قوانین خودت با باورها و ایمان قلبی خودت مردم دلشان می خواهد موضوعی برای گفتگو داشته باشند برایشان فرقی نمی کند چگونه هستی هر جور که باشی حرفی برای گفتن دارند شاد باش و از زندگی لذت ببر چه انتظاری از مردم داری ؟؟؟ آنها حتی پشت سر خدا هم حرف می زنند
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
سپاس شده توسط: .masoomeh. ، مرسده ، mohsen..yazd
2015-05-10، 07:52
مرد و زن ندارد ! به نقطه ی ما شدن که رسیدی ... شور انگیز ترین باش برای عاشقانه هایت میان مردمان شهر فریاد بزن " دوستت دارم " و اگر کسی چشم غره ای رفت تنها دعایش کن عاشق شود ، همین ...!
سپاس شده توسط: مرسده ، mohsen..yazd
2015-05-10، 07:53
این روزها یک تلنگر کوچیک یه بی تو جهی ساده ... کافیه تا بشینم ساعتها به حال خودم گریه کنم دلخوشی هام کم شدن و دغدغه هام زیاد !!! چه خوبه که تو هستی ...!!!
سپاس شده توسط: مرسده ، mohsen..yazd
2015-05-12، 12:25
مراقب قلب ها باشيم وقتی تنهاییم، دنبال دوست می گردیم
پیدایش که کردیم، دنبال عیب هایش می گردیم
وقتی که از دست دادیمش، دنبال خاطراتش می گردیم و همچنان تنها می مانیم هیچ چیز آسان تر از قلب نمي شکند ژان پل سارتر
سپاس شده توسط: Arghavan ، sepahrad ، mohsen..yazd ، مرسده
2015-06-06، 11:49
ساده باش ؛اما ساده قضاوت نکن نیمه ی پنهان آدم ها را !
ساده زندگی کن ؛اما ساده عبور نکن از دنیایی که تنها یکبار تجربه اش می کنی ! ساده لبخند بزن ؛اما ساده نخند به کسی که عمق معنایش را نمی فهمی ! ساده بازگرد ؛اما هرگز برنگرد به دنیای او که به زخم زدنت عادت کرده (حتی اگر شاهرگ حیاتت را در دستانش یافتی) وبه یاد داشته باش :هیچکس ارزش زانو زدن و شکسته شدن ارزش هایت را ندارد ... "گاهی خودت را زندگی کن"
سپاس شده توسط: مرسده ، ARSAM ، mohsen..yazd
2015-06-07، 06:21
همــه چیــز سـاده استــــــ
زنـدگــی... عشــق...دوستـــــــ داشتــن... عـادتــ کــردن... رفتــن... آمــدن... امــا چیــزی کـه ســــــاده نیستـــ بـاور ایـن سـاده بـودن هـاستـــــــــــ... سپاس شده توسط: ARSAM ، mohsen..yazd ، Atlas
2015-06-30، 08:33
حتی در میان مردمان این شهر شلوغ ، اگر یکنفر تو را بفهمد کافیست ...
خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... |
|