2015-04-20، 03:40
وقتی به یادت ام دلتنگی بی معناست ...!!
خدا را دوست دارم ....
*********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....
|
دل تنگی
|
2015-04-20، 03:40
وقتی به یادت ام دلتنگی بی معناست ...!!
خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....
2015-06-12، 11:25
دلتنگ که میشوی گوش ها منتظر شنیدن صدا هستند و چشم ها بی قرار دیدن لبخند و تو مشوش در پی یافتن خلوتگاهی حتی شده بر روی جدول های کنار خیابان و حالا خروش سوال های بی مصرف و خفقان تو انگار با خود زمزمه می کنی چرا دلتنگی دست از سرم بر نمی دارد
هرگز توان خود را در تغییر دادن خویش دست کم نگیر
سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd ، sadaf ، shila
2015-06-28، 08:59
ﺷﺐ ﺍﺳﺖ ﮐﻠﻨﺠﺎﺭ ﻣﯿﺮﻭﻡ …
ﺑﺎ ﺧﻮﺩﻡ ﺑﺎ ﺩﻟﺘﻨﮕﯿﻬﺎﯾﻢ … ﺑﺎ ﻗﻠﺐِ ﻟِﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﻡ … ﺑﺎ ﻏُﺮﻭﺭِ ﺷﮑﺴﺘﻪ ﺍﻡ … ﺳﺮﺍﻏﺶ ﺭﺍ ﺑﮕﯿﺮﻡ … ﻧﮕﯿﺮﻡ .. ﺑﮕﯿﺮﻡ .. ﻧﮕﯿﺮﻡ … ﻧﺰﺩﯾﮏِ ﺻﺒﺢ ﺍﺳﺖ … ﺩﻝ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺭﯾﺎ ﺯﺩﻡ … ﻣﺸﺘﺮﮎِ ﻣﻮﺭﺩِ ﻧﻈﺮ ﺩﺭ ﺣﺎﻝِ ﻣﮑﺎﻟﻤﻪ ﻣﯿﺒﺎﺷﺪ !! سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd ، sadaf ، shila
2015-07-07، 12:25
با خودم درگیر بودم تا فراموشت کنم ...
گوشه ای از خاطراتم باز پیدا میشدی... موج موهای تو و دیوانه بازی های باد ... پیچکی تابیده بر دیوار رویا میشدی ... کاشکی میشد تو هم از پلک خیس پنجره .... مثل ماه آسمان هر شب تماشا میشدی ... یک دریچه از غبار کوچه ، اما دور دور .... روبروی یاس های رازقی وا میشدی .... خواب تا بودی زمین حجمی کبود و مرده داشت ... نبض ساعت میزد از آن لحظه که پا میشدی ... من ولی نیلوفری در انعکاس سرد آب .... با نگاهت در سکوت برکه ام جا میشدی ... خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند ....
2015-07-09، 12:50
عزیزم تو شاید نیایی و من مثل تمام روزهای رفته... در حال از دست رفتنم تو شاید نیایی و امید آمدنت در من رو به زوال است گاهی می گویم این هیجان است این نمک این قسمت است اما روز که به پایان می رسد و نبودنت سنگین تر و تعداد روزهایش افزون تر.... چیزی در دلم فرو می ریزد حال تصور کن دل مرا که هردم آواری را به جان می خرد یادت.... خاطراتت.... رویای شبانه ات.... همه و همه مرا از پای در آورده است دل من از تبار دیوارهای کاهگلی ست ساده می شکند ساده می گیرد و ساده می میرد دل من بدون تو سخت می گیرد خدا می داند که حال این روزهایم خوب نیست....
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، ARSAM ، Arghavan ، sadaf ، shila
|
|