2015-06-22، 11:47
دوست بدار آنهایی را که در زندگیت نقش داشته اند... نه آن هایی که برایت نقش بازی کرده اند
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
|
حقيقت نوشت...
|
2015-06-22، 11:47
دوست بدار آنهایی را که در زندگیت نقش داشته اند... نه آن هایی که برایت نقش بازی کرده اند
سپاس شده توسط: مرسده ، mohsen..yazd ، .masoomeh.
2015-06-22، 11:50
جای یك چیز را در زندگیت عوض كن تا زندگیت زیبا شود! بجای ترس از خدا، عشق را جایگزین كن
سپاس شده توسط: مرسده ، mohsen..yazd ، .masoomeh.
2015-06-24، 08:19
سپاس شده توسط: Atlas ، tamana ، mohsen..yazd ، .masoomeh.
2015-06-29، 10:41
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Atlas ، .masoomeh. ، مرسده
2015-07-03، 09:52
همیشه فکرکن که تو دنیای شیشه ای زندگی میکنی ! پس بطرف کسی سنگ پرتاب نکن چون اولین چیزی که میشکنه دنیای خودته .
2015-07-21، 04:57
سپاس شده توسط: Atlas ، ARSAM ، .masoomeh. ، mohsen..yazd
2015-09-02، 11:00
سالها پیش پسربچه ی فقیری ...
از جلوی یک مغاازه میوه فروشی رد میشد که به طور اتفاقی چشمش به میوه ههای داخل مغازه افتاد . صاحب مغازه میوه فروشی افتاد ، صاحب مغازه که پسرک را توی آن حال دید دلش سوخت و رفت یک سیب از روی میوه ها برداشت و به پسرک داد . پسرک تا خواست با ولع سیب را محکم گاز بزنه ، فکری به ذهن اش خطور کرد. با خودش گفت: بهتره این سیب را ببرم یک مغازه دیگه با 2 تا سیب کوچکتر عوض کنم، و اینکار را انجام داد. و بعد یکی از سیب ها را خورد و آن یکی را هم به یکنفر فروخت . و با پولش 2 تا سیب خرید و اینقدر ااینکار را تنجام داد تا تونست یک مقدار پول جمع کند و بعدش با این پولها بدون واسطه ،مستقیما پای درخت سیبهایش را تهیه میکرد . بزرگتر شد و پولدارتر ... با این کارش موفق شد مغازه ای دست و پا کند. و سعی کرد یک کار دیگری شروع کند و با همین هدف یک شرکت کوچیک تولید قطعات الکترونیک دست و پا کرد چند نفر را هم سر کار گذاشت . و آن شرکت را گسترش داد و به جای چند نفر چندین هزار نفر را استخدام کرد و بجای تولید قطعات شروع به ساخت موبایل و لب تاب کرد و موفق به تولید بزرگترین و با کیفیت ترین مبایل های دنیا شد . آن شخص کسی نبود بجز "استیو چابز" مالک معتبرترین برند موبایل و لب تاب دنیا "اپل" . آن توی مصاحبه گفته : علت اینکه شکل مارک جنسهای من عکس سیب هست ، به این دلیله که یادم نره کی بودم و هرگاه خواستم مغرور بشم ، گذشته ام را با دیدن سیب به یاد بیاورم . خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: NASIB ، mohsen..yazd ، Atlas ، .masoomeh. ، مرسده ، feshfesheh ، mehdiast
سپاس شده توسط: .masoomeh. ، مرسده ، mohsen..yazd ، mehdiast
2015-10-03، 06:38
خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: Atlas ، .masoomeh. ، mehdiast
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
حقيقت هاي از زندگي | Atlas | 48 | 14,493 |
2015-10-26، 07:04 آخرین ارسال: Atlas |