2015-06-24، 08:22
|
امتیاز موضوع:
دلنوشته
|
سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd ، .masoomeh. ، sadaf
2015-06-28، 08:54
تو میروی … اما بدان چیزی عوض نمی شود پای ما تا ابد گیر است … من و تو شریک جرم یک مشت خاطره ایم …
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، .masoomeh. ، مرسده ، sadaf
2015-06-28، 08:54
حال آدم خراب پرسیدن ندارد اما … دستانش گرفتن دارد •
سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd ، .masoomeh. ، مرسده ، sadaf
2015-06-29، 08:27
سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd ، .masoomeh. ، مرسده ، sadaf ، mehdiast
2015-07-13، 12:34
آنگاه که تسلیم آغوشت می شوم
جغرافیایی خلق می شود به نام آرامش...
خدایا چه کسی تو رادراغوش گرفته که اینچنین ارامی؟ Д Ŧ Ŀ ã s
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، .masoomeh. ، مرسده ، tamana ، mehdiast
2015-07-14، 01:08
اری اینچنین بود برادر
حرفهایم ناتمام ماند نشد یه قصری بسازم.... دعا میکنم برایت.... خدانگهدار
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: Arghavan ، mohsen..yazd ، .masoomeh. ، مرسده ، tamana ، mehdiast
2015-07-16، 08:53
اگر میخواهی حالت همیشه خوب بهشه ، حالت را به حال دیگران گره نزن....
خیالت راحت ... تو که خوب باشی دیگران هم حالشون خوب هست ... دوست داری بدونی چقدر برای دیگران مهم و عزیز هستی ؟ کافیست چند روزی سراغشان را نگیری ، نه اینکه خودت را لوس کنی ... نه ، هرگز... فقط چند روز وظیفه سراغ گرفتن از خال دیگران را فراموش کن ... در این صورت ، یا دلتگ میشوند ، یا فراموشت میکنند . اگر دلتنگ و نگرانت شدند قدرشان را بدان و به هر قیمتی شده آنها را کنار خودت داشته باش ... و اگر فراموشت کردند به راحتی فراموششان کن ... اینان همانهایی بودند که ترس را به تو اموختند ..!!! ترس از تنهایی و عدم توجه و تایید .. آنها بابت نوازش های روحی که تو را میکنند ، بهایش را نقد از تو طلب میکنند . گویا همیشه به انها بدهکاری ... و این ترس در ناخوداگاهت تو را مجبور میکند تا همیشه راضی شان نگه داری .. همیشه پروانه بودن برای دیگران ، نشانه ی عقل و انسانیت نیست .... خدا را دوست دارم .... *********** ابر را در بيكرانه آسمان ميگرياند ، تا غنچه ي حقيري را روي زمين بخنداند .... سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، .masoomeh. ، مرسده ، sadaf ، tamana
2015-07-19، 04:05
دلهای ما که بهم نزدیک باشد،
دیگر چه فرقی می کند که کجای این جهان باشیم; دور باش اما نزدیک... من از نزدیک بودنهای دور می ترسم...
«خدا با ماست»
2015-07-21، 04:50
تمام گوشه های
جهان را بگردم جیگر گوشه ام تویی........ |
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان