2013-10-30، 12:02
اگر باغ نگاهم پر ز خار است ، گلم تاراج دست روزگار است، به چشمانت قسم با بودن تو ، زمستانی ترین روزم بهار است.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
باغ نگاه
|
2013-10-30، 12:02
اگر باغ نگاهم پر ز خار است ، گلم تاراج دست روزگار است، به چشمانت قسم با بودن تو ، زمستانی ترین روزم بهار است.
سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd
2013-12-03، 08:28
چایی هایت راتلخ نخوریکبارنگاهم کن تمام قندهای دلم رابرایت اب میکنم
2013-12-04، 11:34
آدمها میروند چون بهانه ای برای ماندن ندارند
همان آدمها یه روزی بر میگردند چون میفهمند برای ماندن بهانه لازم نیست عشق لازم است.....
2013-12-04، 06:27
گفتم به كام وصلت خواهم رسيد روزي؟
گفتا درست بنگر،شايد رسيده باشي سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd
2013-12-05، 04:52
.به من نگاه کن،
که واژهایم،از برگهای ِ کاغذم لیز می خورند، و از ذهنم، نادانسته هایم! نگاه کن که چگونه در امتداد این فصلها ، به این خطوط روشن رسیده ام! و این برگ ریزان شاهد مدعای من است! و این روزها که زودتر از همیشه،اتاقم تاریک می شود! به من نگاه کن، که مست ِ مسلخ ِ مهربانی ِ تو شده ام! و صدای این ساز ، که اندیشه ام را جلا می بخشد و نگاهم را می شوید و بی قراریم را می برد! آهای پاییز، سلام! می خواهم واژه، واژه های شعرم را مثل برگهای فراموش شده ، برداری،بریزی بر سر بالهای بادهایت، و تمام شهر را از واژه هایم پر کنی! و این بی قراری ِ تمام ناشدنی را، مثل برگهایی که گم می شوند! نیست کنی! آهای پاییز نگاه کن! من دارم می رقصم! و این نهایت شادمانی ِ باور من است! که در دامن این دشت وسیع ، روبه روی خداوند ایستاده ام ، و با هر ریزش برگهای تو،پای می کوبم و دل خوش می دارم! آهای پاییز! می دانم که تو از آخرین روز حرف می زنی! آن روز که از شاخه هایمان جدا می شویم و به ریشه هایمان می پیوندیم! و تا دیگر بار که تو مثل برگ های هزار رنگ، نامت را "بهار" می کنی ، در انتظار می مانیم! ...آهای پاییز سلام! روزگارانت مبارک! برگریزانت عزیز! اندوهناکیت خواسته.. سپاس شده توسط: sadaf ، Atlas ، mohsen..yazd
2013-12-08، 10:08
«…تو را صدا کردم
در تاریکترینِ شبها دلم صدایت کرد و تو با طنینِ صدایم به سویِ من آمدی با دستهایت برایِ دستهایم آواز خواندی برای چشمهایم با چشمهایت…»
2013-12-10، 03:01
در اخرين لـــحظه ديـــدار
بــــه چشــــمانت نگاه كردم و گــــــــفتم بــــدان آســــمان قــــلبم بـــا تــــو يــــا بــــي تــــو بهــــــاريـــــست!!! سپاس شده توسط: sadaf ، Atlas ، mohsen..yazd
2014-05-13، 07:47
نوشته ها بهانه است
فقط مینویسم که یادآوری کنم به یادتم باورش با تو
سپاس شده توسط: Atlas ، mohsen..yazd ، .masoomeh.
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، sepahrad ، .masoomeh.
|
|