2014-01-03، 01:07
17. آيا بخاطر دارید شما دست به جه اعمالي زدهايد كه شكست خورديد ولي باز آنرا تكرار كرديد؟ به امید موفقیت چه كارهايي بود؟
|
17. آيا بخاطر دارید شما دست به جه اعمالي زدهايد كه شكست خورديد ولي باز آنرا تكرار كر
|
2014-01-03، 01:07
17. آيا بخاطر دارید شما دست به جه اعمالي زدهايد كه شكست خورديد ولي باز آنرا تكرار كرديد؟ به امید موفقیت چه كارهايي بود؟
سپاس شده توسط: mohsen..yazd ، Atlas
2014-12-26، 02:10
دیوانگی یعنی تکرار کارهای اشتباه و نتیجه گیرهای مورد نظر و دلخواه و درست. منهم در این وادی گرفتار بودم، من میخواستم با یک تغارماست آب دریا را دوغ درست کنم. یا وقتی خیار پوست میکنم از درونش موز بیرون بیاید. من خلاف میکردم و انتظار داشتم مال و جانم خیر و برکت داشته باشد. من فکر میکردم میتوانم سرخدا کلاه بگذارم. با کمک کردن و حمایت از افراد و یا خانواده های بی سرپرست و جمعیتهای خیریه خاک روی گندهایی که میزدم میریختم. من با قمار و دزدی و ناصادقی پول مردم را از چنگشان خارج میکردم و مقداری به نیازمندان میدادم و باخودم میگفتم من هم مانند رابین هوود هستم از داراها میدزدم به ندارها میدهم. درکارهایی که باید درست و امین باشم با ناصادقی عمل میکردم و چندین بار هم لو رفتم و در نهایت مشتریهایی که به زحمت بدست آورده بودم را با این اعمال نادرست از دست میدادم و شاکی بودم که چرا اینها دیگر سراغی از من نمیگیرند. من در گذشته درست همین کارها را انجام میدادم و بعداز مدتی که خیالم آسوده میشد دوباره دست به این کارها می زدم...
سپاس شده توسط: sepahrad ، mohsen..yazd ، Atlas
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
18. آيا تا اين مقطع و در اين قدم مشكلي پيدا كردهايد، که نیاز به سؤال کردن دارید را ت | mehdiast | 1 | 1,165 |
2014-12-26، 02:14 آخرین ارسال: شاپور الف |