2013-10-27، 07:07
دلتنگی های من به تو رفته اند
آرام می آیند
در سینه می نشینند و دیگر نمی روند .
آرام می آیند
در سینه می نشینند و دیگر نمی روند .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم
|
دلتنگی های من
|
2013-10-27، 07:07
دلتنگی های من به تو رفته اند
آرام می آیند در سینه می نشینند و دیگر نمی روند .
سپاس شده توسط: NASIB ، mehdiast ، shakiba ، mohsen..yazd ، amirhosein
2013-10-28، 06:24
هر انسانی عطری خاص دارد ....
عجیب است بعضی ها بوی خدا میدهند مثل پدر مثل تو............... همیشه حرف هایی هست که هیچوقت گفته نمیشه،ولی فراموش هم نمیشه، میشه بغض حبس شده تو گلو .................. لعنت به این بغض های کهنه ...... سپاس شده توسط: NASIB ، sadaf ، mehdiast ، shakiba ، mohsen..yazd ، amirhosein
2013-11-23، 10:43
عضی وقتها چیزی مینویسی
اما فقط برای یک نفر بعد دلت بدجوری میگیره وقتی میبینی همه اونو دارن میخونن جز اون یک نفر... که دیگه کنارت نیستش..
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: sadaf ، shakiba ، amirhosein
2013-11-25، 12:13
قهوه را دوست دارم، مزه زندگی می دهد؛ دلچسب، داغ و براستی تلخ ... اما زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست ...
خداوندا
تو خود گفتی که در قلب شکسته خانه داری شکست قلب من جانا به عهده خود وفا کن سپاس شده توسط: NASIB ، shakiba ، amirhosein
2013-11-30، 08:30
کسی با نــــــــام
"تـــــــــــــو" ، دارد در "من" گُــــــم می شـــــود کم کم ، نکند به سَــــــــرت بزند و ســـر زده بــــیـــــایـــــی ، بـــــرای خودت مــــی گویـــــم نــمـی شـناسی ام دیـــــگر !
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
سپاس شده توسط: sadaf ، shakiba ، amirhosein
2013-12-01، 11:36
اسمش عشق است…
نه علاقه… نه عادت…! حماقت محض است… دلتنگ کسی باشی… که دلش با تو نیست…! دلــــــم اگـــر بــرای ِ تــو تـنگ مـی شــود ببخـش ! روزم ایـن گـونه ، قـشنـگ مـی شـود . . . . . . حمـاقـت کـه شاخ و دم نــدارد! حمـاقـت یـعنـﮯ مـن کـه اینقــدر میــروم تـا تـو دلتنـگ ِ مـن شـوﮮ! خـبری از دل تنـگـﮯ ِ تـو نمـی شود! برمیگردم چـون دلـتنـگـت مــی شــوم!!
سپاس شده توسط: NASIB ، shakiba ، amirhosein
2013-12-04، 06:19
آنقدر نیستی که گاهی
فکر میکنم عشق را نسیه به من داده ای بی تابم نقد می خواهمت سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، shakiba ، amirhosein
2013-12-04، 09:52
با عطری که تو هدیه داده ای
به دنیا ثابت خواهم کرد که نه جدایی در راه است و نه قلب هایمان سرد خواهد شد! به کـســی کــه دلـش تنــگـ نمـیشــه نگیـــد : دلــــم بـــرات تنـــگه پــاســـخ همیشــه یا لبـخنــد استـــ یـــــا تــو لطـفـــ داری آنقدر سپید بـــــودی که احساس می کردم ماه شــــــــــده ای ای کاش آبـــــــــــی بودی مانند آسمـــــــــــان آنوقت تا آخر عمر سر بـه هوایت می شــــــدم
سپاس شده توسط: NASIB ، shakiba ، amirhosein
2013-12-10، 03:36
در شب کوچک من، افسوس
باد با برگ درختان میعادی دارد در شب کوچک من دلهرهی ویرانیست گوش کن وزش ظلمت را میشنوی؟ من غریبانه به این خوشبختی مینگرم در شب اکنون چیزی میگذرد ماه سرخ است و مشوش و بر این بام که هر لحظه در او بیم فروریختن است ابرها همچون انبوه عزاداران لحظهی باریدن را گوئی منتظرند لحظهای و پس از آن، هیچ پشت این پنجره شب دارد میلرزد و زمین دارد بازمیماند از چرخش پشت این پنجره یک نامعلوم نگران من و توست سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، shakiba ، amirhosein
2014-01-05، 05:27
من مناجات درختان را هنگام سحر،
رقص عطر گل یخ را با باد، نفس پاک شقایق را در سینه کوه، صحبت چلچلهها را با صبح، نبض پاینده هستی را در گندمزار، گردش رنگ و طراوت را در گونه گل همه را میشنوم، میبینم! من به این جمله میاندیشم، به تو میاندیشم! ای سراپا همه خوبی تک و تنها به تو میاندیشم همه وقت همه جا من به هر حال که باشم به تو میاندیشم! تو بدان این را، تنها تو بدان! تو بیا، تو بمان با من، تنها تو بمان، جای مهتاب به تاریکی شبها تو بتاب، من فدای تو، به جای همه گلها، تو بخند! اینک این من که به پای تو درافتادم باز ریسمانی کن از آن موی دراز تو بگیر، تو ببند، تو بخواه! پاسخ چلچلهها را تو بگو، قصه ابر هوا را تو بخوان، تو بمان با من، تنها تو بمان! در دل ساغر هستی تو بجوش من همین یک نفس از جرعه جانم باقیست آخرین جرعه این جام تهی را تو بنوش! سپاس شده توسط: sadaf ، NASIB ، taraneh ، shakiba ، amirhosein
|
|
موضوعهای مشابه… | |||||
موضوع | نویسنده | پاسخ | بازدید | آخرین ارسال | |
دلتنگی | NASIB | 52 | 20,540 |
2015-07-26، 11:08 آخرین ارسال: tamana |
|
دلتنگی کودکی ها | sadaf | 40 | 18,755 |
2015-04-18، 09:04 آخرین ارسال: Arghavan |
|
دلتنگی تو | NASIB | 49 | 18,991 |
2015-04-06، 07:53 آخرین ارسال: Arghavan |