2014-03-03، 09:11
اندیشه امروز a day at a time
یک د.ست در برنامه یکی از زیباترین سوردهای دوران کودکیش را چنین خواند :
" چشمان مرا باز کن تا یک نظر حقیقت را ببینم ........"
در حقیقت این کاری است که برنامه برای من کرده است چشمان مرا باز کرده تا طبیعت واقعی اعتیاد خود را دریابم . همچنین حقیقت اینکه اگر رهنمودهای برنامه را در مورد بهبودی بکار بندم چه زندگی شاد و لذت بخشی را تجربه خواهم کرد .
آیا من چشم دل خود را از طریق دعا و نیایش بر روی حقیقت گشوده ام تا بهتر بتوانم عشق و قدرت خداوندی را که در من و از طریق من کار می کند درک کنم ؟
آیا ممکن است که هر پرتو حقیقت که چشمان مرا نوازش می دهد از طریق برنامه مرا به تشعشع ثابت ستارگان پیوند زند ؟
آیا من می دانم که این ستارگان در آسمان وجود من هدایت کشتی طوفان زده مرا بر روی دریای زندگی به ساحل نجات ممکن می سازد ؟
آیا هنوز نیاز دیوانه وار لنگر انداختن در هر ساحل برای جهت یابی در من وجود دارد ؟
آیا من جهت خود را با ستارگان تنظیم کرده ام ؟
" ستاره های ثابت را پیدا کن و به سمت آن برو "
کپی از این مطلب فقط با ذکر نام سایت www.forum.banianbehboodi.ir مجاز می باشد .
یک د.ست در برنامه یکی از زیباترین سوردهای دوران کودکیش را چنین خواند :
" چشمان مرا باز کن تا یک نظر حقیقت را ببینم ........"
در حقیقت این کاری است که برنامه برای من کرده است چشمان مرا باز کرده تا طبیعت واقعی اعتیاد خود را دریابم . همچنین حقیقت اینکه اگر رهنمودهای برنامه را در مورد بهبودی بکار بندم چه زندگی شاد و لذت بخشی را تجربه خواهم کرد .
آیا من چشم دل خود را از طریق دعا و نیایش بر روی حقیقت گشوده ام تا بهتر بتوانم عشق و قدرت خداوندی را که در من و از طریق من کار می کند درک کنم ؟
آیا ممکن است که هر پرتو حقیقت که چشمان مرا نوازش می دهد از طریق برنامه مرا به تشعشع ثابت ستارگان پیوند زند ؟
آیا من می دانم که این ستارگان در آسمان وجود من هدایت کشتی طوفان زده مرا بر روی دریای زندگی به ساحل نجات ممکن می سازد ؟
آیا هنوز نیاز دیوانه وار لنگر انداختن در هر ساحل برای جهت یابی در من وجود دارد ؟
آیا من جهت خود را با ستارگان تنظیم کرده ام ؟
" ستاره های ثابت را پیدا کن و به سمت آن برو "
کپی از این مطلب فقط با ذکر نام سایت www.forum.banianbehboodi.ir مجاز می باشد .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم