2014-03-10، 01:13
16 اسفند اندیشه امروز
a day at a time
این روز ها همراه با پیشرفت بیشتر در بهبودی بنظر می رسد که تمایل من به گوش کردن افزایش یافته است . به آرامی منتظر شنیدن صدای خداوند در خود هستم .دعا و نیایش جزیی از وجود من شده است . جستجو می کنم ، می یابم .... منتظر می شوم و می شنوم . " آرام باش و بدان که من خدایم " شعر مطلوب من شده است .
آیا من با علاقه و از صمیم قلب به او توجه دارم ؟
آیا از همیشه مطمئن ترم از اینکه خواست او بر من آشکار خواهد شد ؟
اکنون که طالب شناختن خدای خود هستم آیا قادرم که با یافتن بهترین راه به از گوش کنم و حضورش را احساس نمایم ؟
آیا در دعا و نیایش خود به چیزی بیشتر از کلمات و عبارات خود توجه می کنم ؟
آیا احساس می کنم که مرزهای شکل و فرم که مرا از دیگران متمایز می کند با بکار بستن راهنمائیهای او محو می گردد و احساس وحدت در من به اوج خود می رسد ؟
"آرامش خداوند را تجربه کن "
کپی از این مطلب فقط با ذکر نام سایت www.forum.banianbehboodi.ir مجاز می باشد .
a day at a time
این روز ها همراه با پیشرفت بیشتر در بهبودی بنظر می رسد که تمایل من به گوش کردن افزایش یافته است . به آرامی منتظر شنیدن صدای خداوند در خود هستم .دعا و نیایش جزیی از وجود من شده است . جستجو می کنم ، می یابم .... منتظر می شوم و می شنوم . " آرام باش و بدان که من خدایم " شعر مطلوب من شده است .
آیا من با علاقه و از صمیم قلب به او توجه دارم ؟
آیا از همیشه مطمئن ترم از اینکه خواست او بر من آشکار خواهد شد ؟
اکنون که طالب شناختن خدای خود هستم آیا قادرم که با یافتن بهترین راه به از گوش کنم و حضورش را احساس نمایم ؟
آیا در دعا و نیایش خود به چیزی بیشتر از کلمات و عبارات خود توجه می کنم ؟
آیا احساس می کنم که مرزهای شکل و فرم که مرا از دیگران متمایز می کند با بکار بستن راهنمائیهای او محو می گردد و احساس وحدت در من به اوج خود می رسد ؟
"آرامش خداوند را تجربه کن "
کپی از این مطلب فقط با ذکر نام سایت www.forum.banianbehboodi.ir مجاز می باشد .
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم