2014-03-11، 12:37
شوید قورمه با گوجه سبز
گوشت گوسفند يا گوساله 200 گرم
شويد 500 گرم
گوجهسبز 300 گرم
پياز متوسط يك عدد
بادنجان متوسط دو عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهیه
اگر به دنبال طعم جديد در غذاهايتان هستيد، پيشنهاد ميكنيم تلفيق طعم شويد و گوجهسبز را حتما امتحان كنيد.
پياز و گوشت خرد شده را تفت داده، سه ليوان آب به آن اضافه نموده و ميگذاريم تا خوب بپزند. شويد را ساطوري نموده و با كمي روغن تفت ميدهيم. گوجهسبزها را به همراه شويد به گوشت اضافه نموده و ميگذاريم تا جا بيفتد. در اين مرحله نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و ميگذاريم آب آن تا حد جا افتادن تبخير شود.
بادنجانها را ورقهورقه نموده و سرخ ميكنيم و در 10 دقيقه آخر پخت به خورش اضافه ميكنيم تا چند جوش بخورد.
نكته
نمك را در اواخر پخت به خورش اضافه نموده تا گوشت سفت نشود.
در صورتي كه هسته گوجهسبز را در غذا دوست نداريد، ميتوانيد گوجهسبزها را به دو نيم كرده و هسته آن را خارج كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد نصف پيمانه لوبيا قرمز نيز به غذا بيفزاييد.
گوشت گوسفند يا گوساله 200 گرم
شويد 500 گرم
گوجهسبز 300 گرم
پياز متوسط يك عدد
بادنجان متوسط دو عدد
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم
روغن به ميزان لازم
طرز تهیه
اگر به دنبال طعم جديد در غذاهايتان هستيد، پيشنهاد ميكنيم تلفيق طعم شويد و گوجهسبز را حتما امتحان كنيد.
پياز و گوشت خرد شده را تفت داده، سه ليوان آب به آن اضافه نموده و ميگذاريم تا خوب بپزند. شويد را ساطوري نموده و با كمي روغن تفت ميدهيم. گوجهسبزها را به همراه شويد به گوشت اضافه نموده و ميگذاريم تا جا بيفتد. در اين مرحله نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و ميگذاريم آب آن تا حد جا افتادن تبخير شود.
بادنجانها را ورقهورقه نموده و سرخ ميكنيم و در 10 دقيقه آخر پخت به خورش اضافه ميكنيم تا چند جوش بخورد.
نكته
نمك را در اواخر پخت به خورش اضافه نموده تا گوشت سفت نشود.
در صورتي كه هسته گوجهسبز را در غذا دوست نداريد، ميتوانيد گوجهسبزها را به دو نيم كرده و هسته آن را خارج كنيد.
در صورت تمايل ميتوانيد نصف پيمانه لوبيا قرمز نيز به غذا بيفزاييد.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم