2014-03-19، 09:03
خورش بامیه با مرغ و آلو
مرغ يك عدد
باميه 200 گرم
آلوي خورشي 100 گرم
پياز بزرگ دو عدد
رب گوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري
روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
پيازها را سرخ کرده و همراه مرغ خرد شده تفت ميدهيم تا طلايي شود. رب گوجهفرنگي، نمک و فلفل را افزوده و به تفت دادن ادامه ميدهيم.
آلوها را هم اضافه ميكنيم و مقداري آب ريخته تا مرغ بپزد. باميهها را پس از شستن و خشك كردن، كمي تفت ميدهيم و به دلیل اینکه بامیه هنگام پخت سریع حالت خود را از دست داده و له میشود آن را 15 دقيقه قبل از اينكه خورش را سرو نماييم به مرغ اضافه ميكنيم تا بپزد (زمان پخت باميه كوتاه ميباشد) و زماني كه خورش جا افتاد، همراه برنج سرو مينماييم.
مرغ يك عدد
باميه 200 گرم
آلوي خورشي 100 گرم
پياز بزرگ دو عدد
رب گوجهفرنگي دو قاشق غذاخوري
روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم
طرز تهیه
پيازها را سرخ کرده و همراه مرغ خرد شده تفت ميدهيم تا طلايي شود. رب گوجهفرنگي، نمک و فلفل را افزوده و به تفت دادن ادامه ميدهيم.
آلوها را هم اضافه ميكنيم و مقداري آب ريخته تا مرغ بپزد. باميهها را پس از شستن و خشك كردن، كمي تفت ميدهيم و به دلیل اینکه بامیه هنگام پخت سریع حالت خود را از دست داده و له میشود آن را 15 دقيقه قبل از اينكه خورش را سرو نماييم به مرغ اضافه ميكنيم تا بپزد (زمان پخت باميه كوتاه ميباشد) و زماني كه خورش جا افتاد، همراه برنج سرو مينماييم.
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم