چون اغلب گروهها با یکدیگر ارتباط مستقیم ندارند ، ممکن است تصور کنیم که آنچه در جلسات ما اتفاق می افتد ، اثری بر روی گروههای دیگر ندارد . اگر بخواهیم بدانیم که تصمیمات ما چه کسانی را تحت تأثیر قرار می دهد ، باید به گروههای دیگر فکر کنیم ، به معتادی بیندیشیم که به تازگی به N A آمده یا در آینده خواهد آمد ، همینطور به محله ای که در آنجا جلساتمان را برگزار می کنیم ، بیندیشیم اگر جلسۀ ما با آنچه که طی سالیان در N A جا افتاده تشابهی نداشته باشد ، مسلماً ما بر روی گروههای دیگر و در کل بر N A تأثیر منفی خواهیم گذارد . اصل استقلال ، گروهها را تشویق میکند که نیرومند و فعال باشند . ولی در ضمن متوجّه شان میکند که آنها جزئی از یک کل به نام معتادان گمنام هستند . در گرفتن هر تصمیمی باید منافع مشترکمان را در نظر بگیریم.... چگونگی ص 209 چاپ79
به نظر من استقلال،باخودمختاري خيلي فرق داره،واسه همين نبايد اون ها رو قاطي كرد.استقلال باعث ميشه كه من احساس مسئوليتم بيشتر بشه،نه اينكه ياغي بشم.
اتحاد هم،به نظرمن،يعني يكپارچگي و با هم بودن.اگه اين يكپارچگي انعطاف پذير باشه ،مثل دريا ميشه كه همه قطره ها با هم هستند،واگه انعطاف پذير نباشند،ميتونند مثل يه كوه كنار هم باشند وبه همديگه كمك كنند.
به نظر من استقلال،باخودمختاري خيلي فرق داره،واسه همين نبايد اون ها رو قاطي كرد.استقلال باعث ميشه كه من احساس مسئوليتم بيشتر بشه،نه اينكه ياغي بشم.
اتحاد هم،به نظرمن،يعني يكپارچگي و با هم بودن.اگه اين يكپارچگي انعطاف پذير باشه ،مثل دريا ميشه كه همه قطره ها با هم هستند،واگه انعطاف پذير نباشند،ميتونند مثل يه كوه كنار هم باشند وبه همديگه كمك كنند.
تالار گفتمان انجمن بانیان بهبودی