امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
12-آیا برداشتن این قدم برای شما مشکل است؟
بله! به خاطر احساس گناهی که دارم ، هنوز هم نمیتوانم ارتباط درستی با نیروی برترم داشته باشم!

در گذشته گاهی اوقات نماز میخواندم یا دعا میکردم ... اما اینها بیشتر به خاطر ترس از حرف مردم و یا سوء استفاده از آن ، برای رسیدن به خواسته هایم بود! نمیخواستم آنها فکر کنند ، آدم بی دین و کافری هستم! قصد واقعی من از این کارها ارتباط با خدا نبود! می خواستم مردم مرا بپذیرند و قبول داشته باشند! حالا هم که در انجمن هستم و نگرشم تقریبا عوض شده ترس از پذیرفته نشدن توسط خدا آزارم میدهد!

عدم اعتماد کافی به خدا ( نیروی برتر ) باعث میشود نتوانم ارتباط محکمی با او برقرار کنم . البته ناامید نیستم . میدانم اعتماد به نیروی برتر یک پروسه است و یک شبه اتفاق نمی افتد! دوست دارم با استفاده از اصول روحانی نهفته در قدمها این اعتماد را بیشتر کنم ، اما برخی از نواقصم این اجازه را به من نمیدهد! به همین دلیل فعلا بین بیماری و سپردن اراده و زندگیم به نیروی برتر گیر کرده ام!
حتی روز " مرگم " هم تفاهم نخواهیم داشت
                                  من  اون روز سفید می پوشم
                                                                 وتو سیاه
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: سوال دوازدهم-قدم سوم - توسط GOMNAM - 2013-10-17، 08:57
RE: سوال دوازدهم-قدم سوم - توسط mojtaba_s - 2013-11-21، 09:39
RE: 12-آیا برداشتن این قدم برای شما مشکل است؟ - توسط GOMNAM - 2014-06-02، 05:34

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  2-برای برداشتن قدم سوم چه حرکتی از جانب شما لازم است؟ mehdiast 3 12,438 2016-03-30، 07:03
آخرین ارسال: کامران 12
  9-آیا قدم های اول و دوم شما را برای قدم سوم آماده کرده اند؟(توضیح دهید) mehdiast 2 10,982 2013-11-21، 09:48
آخرین ارسال: mojtaba_s

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان