2014-07-22، 07:34
یک ترازنامه اخلاقی برای من امروز اینه که من دیگه شهامت دارم باگذشته ام بدون هیچ سانسور واما واگری روبرو بشم برای اینکه من میخوام از درد گذشته فارغ بشم وکوله بار رنجم رو که روی پشتم سنگینی میکنه یکبار برای همیشه زمین بگذارم نه اینکه اونها رافراموش کنم زیرا که حاصل یک عمر زندگیه هم خوشی داشته هم ناخوشی من امروز دیگه نمیخوام اصلا گذشته ام رو مرور کنم نه قسمت بدیها رونه خوشیها خوب هرچه بوده گذشته ومن تغییری درش نمیتونم بدم ولی بخاطر رنجشها ودردهای که توش برام باقی مونده برای خودم این تراز رو میگیرم من قراره سهم ونقش خودم را ببینم من توجیه وتفسیرش نمی خوام بکنم شاید دیگران هم که بامن دراین تراز وایجاد مسائل زندگیم شرکت داشتند ولی من قراره خودم راتنظیم کنم خودم راتغییردهم این شهامت وصداقت مال من است نه کس دیگری وقتی که این تراز را انجام دادم آسوده شدم چون برای اولین بار پاسخگوی مسئولیت هام بودم وتوانستم بپذیرم من از هیچکس وهیچ چیز توی دنیا نه بهترم ونه داناتر واقعا راحت شدم وامتیاز دیگر این کار این بود که من فهمیدم کجا ها مشکلم واقعااساسی بوده ومثل یک ساختمان که میخواد ترمیم بشه کدام بخش واقعا ترمیم اساسی لازم داره واز کجا باید شروع کرد وسعی درمثبت نگری کرده وتمام اون منفی نگریها را مثبت کردم امروز باعشق به همه چیز نگاه میکنم سعی میکنم هرجاازخودم نقص بروز دادم دوباره تصحیحش بکنم امروز باخودم مهربان هستم به خودم اجازه اشتباه میدهم دنبال تایید هیچکس غیراز خدای خود نیستم وواقعا سبکبال زندگی می کنم وزندگی را موهبتی برای شاد بودن میدانم واینها همه از موهبت برنامه وکارکرد قدمهاست دوستان شادباشید .