2014-07-31، 01:05
انديشه امروز 8 مرداد
a day at a time
اکنون که درک کرده ام اعتماد و قدرت ناشي از مصرف مواد هيچگونه کاربردي در حل مشکلات روزانه ام ندارد در جستجوي شهامتي که مرا در تغيير چيزهايي که در توان من است تنها براي 24 ساعت دعا ميکنم . بدون شک اين شهامت ، قدرتي نيست که با تبديل من به يک سوپر من ، مرا قادر سازد که با تمام مشکلات زندگي روبرو شده و به پيروزي دست يابم . در مقايسه من به شهامتي نياز دارم که با حل مسائل ، امروز مرا به فردا پيوند زند . شهامتي که مداوم باشد و هوشيارانه مانع از پرداختن من به نگرانيها و اضطرابهايي گردد که ربطي به مسائل امروز ندارد .
شهامت امروز براي من چه معنايي دارد ؟
آيا من تنها بايد به اموري بپزدازم که شانسي در جهت تغيير آنها دارم ؟
آيا من مي دانم که تغييرات را نخست بايد از خود شروع کنم ؟
و اين تغييرات را در هر روز براي همان روز ادامه دهم ؟
آيا من درک کرده ام که پذيرش شرايطي که قادر به تغييرش نيستم يک نوع شهامت است ؟
من امروز از خداوند درخواست مي کنم که توانايي روبرو شدن با مسايل روزانه را به من ارزاني دارد تا با اين مشکلات روبرو شده و تعادل زندگي خود را حفظ نمايم .
" شهامت روبرو شدن با مسائل زندگي در همان روز است . "
کپي از اين مطلب فقط با ذکر نام سايت و تالار بانيان بهبودي مجاز مي باشد .
www.forum.banianbehboodi.ir
www.banianbehboodi.ir
a day at a time
اکنون که درک کرده ام اعتماد و قدرت ناشي از مصرف مواد هيچگونه کاربردي در حل مشکلات روزانه ام ندارد در جستجوي شهامتي که مرا در تغيير چيزهايي که در توان من است تنها براي 24 ساعت دعا ميکنم . بدون شک اين شهامت ، قدرتي نيست که با تبديل من به يک سوپر من ، مرا قادر سازد که با تمام مشکلات زندگي روبرو شده و به پيروزي دست يابم . در مقايسه من به شهامتي نياز دارم که با حل مسائل ، امروز مرا به فردا پيوند زند . شهامتي که مداوم باشد و هوشيارانه مانع از پرداختن من به نگرانيها و اضطرابهايي گردد که ربطي به مسائل امروز ندارد .
شهامت امروز براي من چه معنايي دارد ؟
آيا من تنها بايد به اموري بپزدازم که شانسي در جهت تغيير آنها دارم ؟
آيا من مي دانم که تغييرات را نخست بايد از خود شروع کنم ؟
و اين تغييرات را در هر روز براي همان روز ادامه دهم ؟
آيا من درک کرده ام که پذيرش شرايطي که قادر به تغييرش نيستم يک نوع شهامت است ؟
من امروز از خداوند درخواست مي کنم که توانايي روبرو شدن با مسايل روزانه را به من ارزاني دارد تا با اين مشکلات روبرو شده و تعادل زندگي خود را حفظ نمايم .
" شهامت روبرو شدن با مسائل زندگي در همان روز است . "
کپي از اين مطلب فقط با ذکر نام سايت و تالار بانيان بهبودي مجاز مي باشد .
www.forum.banianbehboodi.ir
www.banianbehboodi.ir
مشگل اینه که به بعضیا بیشتر از حدشون بها دادم