2014-08-15، 01:21
با سلام ارمانم و يک معتاد.خدارو بابت امروزش شکر ميکنم.حتي تو خاب اين روزارو نميديدم به واسطه زدن مواد مخدر خيلي خسارتا به بار اوردم و تمام پلهاي زندگيمو با مواد مخدر خراب کردم خدارو شکر ميکنم که امروز بهترين داشته رو دارم پاکي و انجمن امروز به واسطه انجمن معتادان گمنام و خوشنام تمام داشتهاي که از دست داده بودمو بدست ميارم مقايسه کردن ظاهر ديگران با باطن خودم منو تو رکود نگه ميداره و تاسف خوردن به حال خودم چيزيه که براي مني که در راستاي انجمن قرار گرفتم سم محلکه من نبايد هيچ موقع خودمو وداشته هامو با ديگران مقايسه کنم چون به غير از حال خرابي سود ديگه اي برام نداره.يادمه که با کمال بدبختي اومد تو اين انجمن هيچي نداشتم مواد مخدر همه داشتهامو ازم گرفته بود ورشکسته کامل سينه خيز کنان اومدم و دستمو دراز کردم حالا که کمي بهبود پيدا کردم نبايد بزارم نواقصي چون خود کوچک بيني دست کم گرفتن خودم رو احساسات و رفتارام اثر بگذاره من بايد خودمو همينطور که هستم بپذيرم شخصيت دروني و واقعي خودم باشم و تلاش کنم تا رشد کنم رنجش گرفتن از خودم و توقعات انتظارداشتن از ديگران منو تو رکود نگه ميداره و باعث ميشه تو روابطم اثر منفي بزار تعادلمو به هم ميزنه ارامشو ازم ميگيره اين احساسات براي من سمه هر چقد که پاکي داشته باشم بازم نواقص و بيماري دارم که موزي و فريبندس و دست روي نقطهاي ضعفم ميرسونه و منو به انزوا مي کشونن. انکار واقعيت منو از بيماريم جدا ميکنه پذيرش تسليم اراده و خواست خداوند کمک ميکنه تا از اين احساسات منفي رها بشم سعي ميکنم خودم باشم اوني که هستم .ممنونم که خوندين دوستان
موفقیت یک انتخاب است نه یک اتفاق