2014-08-17، 02:34
خورش بامیه با بادمجان
مواد لازم:
مرغ تمیز کرده=1عدد
بادنجان قلمی یک اندازه=6عدد
بامیه=500گرم
پیاز سرخ کرده=250گرم
غوره=250گرم
رب گوجه فرنگی=1قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
ادویه در صورت تمایل=2/1 قاشق غذاخوری
روغن=150گرم
طرز تهیه:
مرغ را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده و مقداری رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل می گذاریم بپزد و آب آن حدود نصف لیوان بشود. بادنجانها را پوست کنده، چوب سر آن را می گیریم و پهلوی آن را چاک داده،می شوئیم و خشک می کنیم. کمی نمک به اطراف آن می مالیم. روغن را در تابه می ریزیم و می گذاریم کمی داغ شود. اطراف بادنجانها را در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم. برای اینکه روغن اضافی آن گرفته شود، آنها را در آبکش فلزی می چینیم و آبکش را در ظرفی قرار می دهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم می گذاریم. روغن اضافی بادنجانها در ظرف می ماند. مرغ را قطعه کرده، استخوانهای درشت آنرا می گیریم. غوره را شسته،کمی نمک به آن می زنیم و در هر چاک بادنجان کمی غوره می ریزیم. چوب بامیه را قطع می کنیم، بعد آن را شسته،در ظرف مرغ می ریزیم و می گذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد و بادنجانها را روی آن می چینیم. مرغ، بامیه و بادنجان باید با حرارت ملایم چند جوش بزند و خورش جا بیفتد.
باید توجه داشت که ظرف،مسطح و کم عمق باشد و تمام مواد در یک ردیف قرار بگیرد تا سس خورش به تمام مواد برسد.
مرغ تمیز کرده=1عدد
بادنجان قلمی یک اندازه=6عدد
بامیه=500گرم
پیاز سرخ کرده=250گرم
غوره=250گرم
رب گوجه فرنگی=1قاشق غذاخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
ادویه در صورت تمایل=2/1 قاشق غذاخوری
روغن=150گرم
طرز تهیه:
مرغ را با یک لیوان آب و پیاز سرخ کرده و مقداری رب گوجه فرنگی و کمی نمک و فلفل می گذاریم بپزد و آب آن حدود نصف لیوان بشود. بادنجانها را پوست کنده، چوب سر آن را می گیریم و پهلوی آن را چاک داده،می شوئیم و خشک می کنیم. کمی نمک به اطراف آن می مالیم. روغن را در تابه می ریزیم و می گذاریم کمی داغ شود. اطراف بادنجانها را در روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم. برای اینکه روغن اضافی آن گرفته شود، آنها را در آبکش فلزی می چینیم و آبکش را در ظرفی قرار می دهیم. ظرف را چند دقیقه در فر با حرارت ملایم می گذاریم. روغن اضافی بادنجانها در ظرف می ماند. مرغ را قطعه کرده، استخوانهای درشت آنرا می گیریم. غوره را شسته،کمی نمک به آن می زنیم و در هر چاک بادنجان کمی غوره می ریزیم. چوب بامیه را قطع می کنیم، بعد آن را شسته،در ظرف مرغ می ریزیم و می گذاریم در حرارت ملایم کمی بپزد و بادنجانها را روی آن می چینیم. مرغ، بامیه و بادنجان باید با حرارت ملایم چند جوش بزند و خورش جا بیفتد.
باید توجه داشت که ظرف،مسطح و کم عمق باشد و تمام مواد در یک ردیف قرار بگیرد تا سس خورش به تمام مواد برسد.