امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-پانزدهم آذر
15آذر
اتفاقات‌ و حوادث‌ بدون‌ توجه‌ به‌ ماهيت‌ آنها اهميت‌ خاصي‌ ندارند. مسأله‌ مهم‌آنست‌ كه‌ ما چگونه‌ با اين‌ وقايع‌ روبرو مي‌شويم‌، از آنها چه‌ چيزي‌ مي‌آموزيم‌ وتجربيات‌ و آموخته‌هاي‌ خود را چگونه‌ به‌ ديگران‌ منتقل‌ مي‌كنيم‌. جهان‌ شايدمدرسه‌ بزرگي‌ باشد و ما همه‌ دانش‌آموزان‌ اين‌ مدرسه‌ با اين‌ قصد و نيت‌ كه‌ در اين‌مدرسه‌ بزرگ‌ با كم‌ يكديگر درمحيطي‌ آكنده‌ از عشق‌ و محبت‌ و تفاهم‌ در كنار هم‌ به‌پيشرفتن‌ ادامه‌ دهيم‌. زمانيكه‌ شرايط‌ دردناك‌ است‌ بايد از آن‌ چيزي‌ بياموزيم‌ وهنگاميكه‌ وقايع‌ خوب‌ اتفاق‌ مي‌افتد آنرا بعنوان‌ يك‌ هديه‌ از طرف‌ خداوندمي‌پذيريم‌  وتشكر مي‌كنيم‌. آيا من‌ مي‌توانم‌ كه‌ شادماني‌ و درد را دوست‌ بدارم‌؟خداوندا، مرا كمك‌ كن‌ تا بخاطر داشته‌ باشم‌ كه‌ هر اتفاقي‌ در زندگي‌ من‌ ارزش‌ خود رادارد حتي‌ اعتياد من‌. آيا من‌ بر اين‌ باورم‌ كه‌ وابستگي‌ من‌ به‌ مواد مخدر، امروز موجب‌ نزديكي‌ بيشتر من‌ باخداوند گرديده‌ است‌؟
«من‌ بجز اتفاقاتي‌ كه‌ براي‌ من‌ افتاده‌ است‌ چيزي‌ ديگري‌ نيستم‌»
 فقط برای امروز-پانزدهم آذر-از کتاب اندیشه امروز a day at a time
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
RE: فقط برای امروز-پانزدهم آذر-از کتاب اندیشه امروز - توسط NASIB - 2014-09-19، 08:55

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز+اندیشه امروز-بیست و ششم آذر mahla 7 5,198 2017-11-11، 11:21
آخرین ارسال: aligolpa
  فقط برای امروز+ اندیشه امروز-بیست وپنجم آذر mahla 5 3,450 2014-12-17، 01:14
آخرین ارسال: sadaf
  فقط برای امروز-چهارم آذر mahla 6 4,012 2014-11-25، 01:04
  فقط برای امروز-سوم آذر mehdiast 7 4,150 2014-11-25، 12:55
  فقط برای امروز-سیزدهم آذر mahla 6 3,948 2014-09-19، 08:29
آخرین ارسال: NASIB