امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-چهارم آبان
4آبان
 فقط برای امروز-چهارم آبان ازکتاب اندیشه امروز a day at a time
درباره‌ كينه‌هاي‌ خود چه‌ بايد كرد؟ تجربيات‌ مفيد ساير اعضاء گروه‌ نشان‌ داده‌ است‌كه‌ تهيه‌ يك‌ ليست‌ از افراد، موسسات‌ و شرايطي‌ كه‌ موجب‌ رنجش‌ ما شده‌اندمي‌تواند بسيار سودمند باشد. زمانيكه‌ من‌ روي‌ يك‌ برگ‌ كاغذر رنجشي‌ را كه‌ ازچيزي‌ به‌ دل‌ گرفته‌ام‌ مي‌نويسم‌ و علت‌ آنرا جويا مي‌شوم‌، دربيشتر موارد در مي‌يابم‌كه‌ ارتباطات‌ من‌ با ديگران‌، جاه‌طلبي‌ من‌، امنيت‌ مالي‌ من‌ و يا امنيت‌ اجتماعي‌ من‌مورد تهيد قرار گرفته‌ است‌.آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ بدترين‌ چيز درباره‌ رنجش‌ و كينه‌ جويي‌، نياز بي‌ پايان‌ جهت‌تنبيه‌ و گرفتن‌ انتقام‌ است‌؟ خداوندا، مرا ياري‌ كن‌ تا به‌ نوعي‌ از كينه‌ها و نفرت‌ها رها شوم‌. آيا من‌ مي‌توانم‌ با فراموش‌ كردن‌ و رها كردن‌ كينهاها اوقات‌ گرانبهاي‌ خود رابي‌جهت‌، براي‌ تهيه‌ نقشه‌ جهت‌ رويارويي‌ و تصفهي‌ حساب‌ با افرادي‌ كه‌ موجب‌رنجش‌ من‌ شده‌اند از دست‌ ندهم‌؟ آيا من‌ با تهيه‌ يك‌ ليست‌ و تقسيم‌ بندي‌ كينه‌ و رنجشهايم‌ بر روي‌ كي‌ برگ‌ كاغذ به‌دنبال‌ علت‌ اصلي‌ مي‌گردم‌؟
«رنجش‌ به‌ خشونت‌ مي‌انجامد كينه‌ باعث‌ بيماري‌ در افرادي‌ مي‌شود كه‌ روحيه‌خشونت‌ جويي‌ ندارند»
 فقط برای امروز-چهارم آبان ازکتاب اندیشه امروز a day at a time

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
فقط برای امروز-چهارم آبان - توسط mahla - 2013-11-03، 11:42
RE: فقط برای امروز-چهارم آبان ازکتاب اندیشه امروز - توسط NASIB - 2014-09-20، 11:53

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سیزدهم آبان mahla 5 3,388 2021-12-29، 09:45
آخرین ارسال: gandom1377
  فقط برای امروز-بیست و پنجم آبان mahla 4 3,333 2014-09-28، 11:56
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-بیست و هفتم آبان mahla 5 3,513 2014-09-28، 01:55
  فقط برای امروز-بیست و هشتم آبان mahla 3 2,878 2014-09-28، 01:50
  فقط برای امروز-بیست و نهم آبان mahla 2 2,332 2014-09-28، 01:46