امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-دوم شهریور
2شهریور  a day at a time  از کتاب اندیشه امروز
برنامه‌ بازپروري‌ به‌ ما مي‌آموزد كه‌ بسياري‌ از مردم‌ به‌ سختي‌ قادرند كه‌ تمام‌ افراد رادوست‌ داشته‌ باشند. اغلب‌ ما اقرار كرده‌ايم‌ كه‌ تعداد اندكي‌ را دوست‌ داشته‌ايم‌. بقيه‌افراد كه‌ خارج‌ از اين‌ طيف‌ بوده‌اند را يا دوست‌ نداشته‌ايم‌ و يا از آنها نفرت‌ داشته‌ايم‌.در طول‌ برنامه‌ ما مي‌آموزيم‌ كه‌ طبقه‌ بندي‌ مردم‌ از نظر ما بايد تغيير يابد. ما براي‌حفظ‌ حالت‌ تعادل‌ به‌ دوست‌ داشتن‌ بيش‌ از عده‌ معدودي‌ نيازمنديم‌.محروم‌ كردن‌ اكثريت‌ انسانها از عشق‌ و دوستي‌ هميشه‌ با اين‌ خطر همراه‌ خواهد بودكه‌ آنها ممكن‌ است‌ در معرض‌ خشم‌ و نفرت‌ ما قرار گيرند.آيا من‌ در جلسات‌ بيشتر از آنكه‌ به‌ گوينده‌ توجه‌ كنم‌ فكر خود بر پيام‌ ارائه‌ شده‌متمركز مي‌كنم‌؟ آيا من‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ به‌ عنوان‌ يك‌ انسان‌ وابسته‌ به‌ مواد مخدر درمسير بهبودي‌ و يا حتي‌ در طول‌ بقيه‌ حيات‌ من‌ جايي‌ براي‌ نفرت‌ و يا بي‌تفاوتي‌وجود ندارد؟يكي‌ از مهمترين‌ و مثبت‌ترين‌ چيزي‌ كه‌ من‌ بايد در برنامه‌ بياموزم‌ و آنرا انتقال‌ دهم‌آنست‌ كه‌ تمام‌ انسانها آفريدگان‌ خداوند هستند و شايسته‌ عشق‌ برادري‌ و خواهري‌.آيا من‌ پي‌ برده‌ام‌ كه‌ نفرت‌ از برادر و يا خواهر تا چه‌ اندازه‌ مشكل‌ و زيان‌ آور است‌؟
«پيام‌ را گوش‌ كن‌ گوينده‌ را قضاوت‌ نكن‌»

تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
فقط برای امروز-دوم شهریور - توسط mahla - 2013-11-24، 09:13
RE: فقط برای امروز-دوم شهریور - توسط NASIB - 2014-09-28، 12:35

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سی و یکم شهریور mehdiast 3 2,919 2014-10-07، 01:14
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام شهریور mehdiast 3 2,755 2014-10-07، 01:03
  فقط برای امروز-بیست ونهم شهریور mehdiast 4 3,475 2014-10-07، 01:01