امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
فقط برای امروز-ششم شهریور
6شهریور از کتاب اندیشه امروز   فقط برای امروز قدیمی
برخي‌ از ما هنگام‌ ورود به‌ برنامه‌ تصور مي‌كرديم‌ كه‌ هيچ‌ كس‌ قادر به‌ درك‌ اينكه‌ ماچه‌ موجود وحشتناكي‌ بوده‌ايم‌ نيست‌. همانگونه‌ كه‌ تحت‌ تأثير غرور سعي‌ در بزرگ‌جلوه‌ دادن‌ كارهاي‌ مثبت‌ خود مي‌كرديم‌. با مهم‌ نشان‌ دادن‌ اشكالات‌ و اشتباهات‌خو نيز سعي‌ در تقويت‌ و تشديد احساس‌ گناه‌ مي‌نموديم‌. اقرار و پذيرش‌ اشتباهات‌ و اشكالات‌ شايد نشانه‌اي‌ اقرار و پذيرش‌ اشتباهات‌ واشكالات‌ شايد نشانه‌اي‌ از تواضع‌ باشد وليكن‌ خود را درگير رقابتي‌ اين‌ چنين‌ كردن‌نشاني‌ از فروتني‌ و تواضع‌ ندارد. تنها با رشد در برنامه‌ و بكماربستن‌ رهنمودها واصول‌ بود كه‌ تشخيص‌ داديم‌ اعتراف‌ به‌ گناه‌ از روي‌ تواضع‌ با آنچه‌ كه‌ ما به‌ قصدخودنمايي‌ و ارائه‌ تصويري‌ غيرواقعي‌ از خود مي‌كرده‌ايم‌ تفاوت‌ ماهوي‌ دارد.آيا من‌ سرانجام‌ درك‌ كرده‌ام‌ كه‌ آنقدرها كه‌ فكر مي‌كردم‌ مهم‌ نيستم‌؟آيا من‌ آموخته‌ام‌ كه‌ بين‌ تواضع‌ و عجز تفاوت‌ بسيار مي‌باشد آيا من‌ پي‌ برده‌ام‌ كه‌ گاهي‌ بطور ناخودآگاه‌ با تواضع‌ بيش‌ از حد در صدد خودنمايي‌ ومطرح‌ كردن‌ خود مي‌باشم‌؟آيا من‌ از اينكه‌ قهرمان‌ داستانهايي‌ باشم‌ كه‌ احساسات‌ منفي‌ را در من‌ زنده‌ مي‌كنداحساس‌ خوشحالي‌ مي‌كنم‌؟
«فروتني‌ ابزار نمايش‌ و خودنمايي‌ نيست‌»
تمام ارسالهایم تجربه گذشته ام است و دیدم نسبت به بهبودی تغییر کرده است و اینها نیست
پاسخ

پیام‌های داخل این موضوع
فقط برای امروز-ششم شهریور - توسط mahla - 2013-11-24، 09:09
RE: فقط برای امروز-ششم شهریور - توسط NASIB - 2014-09-29، 05:23

موضوع‌های مشابه…
موضوع نویسنده پاسخ بازدید آخرین ارسال
  فقط برای امروز-سی و یکم شهریور mehdiast 3 2,910 2014-10-07، 01:14
آخرین ارسال: NASIB
  فقط برای امروز-سی ام شهریور mehdiast 3 2,746 2014-10-07، 01:03
  فقط برای امروز-بیست ونهم شهریور mehdiast 4 3,459 2014-10-07، 01:01